Naši snimci saobraćajnih situacija

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od Vladapetr »

Milos napisao:Hajde dopisujte se na krstarici ili tako negde,a ne ovde.
Gde god ti smatraš da je adekvatno, jer znaš najbolje. Samo prosledi link ;)
Day Walker napisao:Zato si ti i dalje na nivou osnovca, jbga. Razmisljas kao oni. Cmokič profo :*
Ako može bez cmokića molio bih, kvazi kobre mi bude homofobiju :rofl:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Naši snimci saobraćajnih situacija

Post od Day Walker »

Mislim da je na tom pesackom proslog leta neka trudnica za volanom pokosila nekoga.

@vlado
Ne zelimo da znamo sta radis s kobrom.
Pravi si mačo men jbte.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Daj bre Vlado ti zivis za to da se raspravljas,zapitaj se zasto nisi usao u klinacko prepucavanje samo sa Google Bot.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Stvarno mislis da nije?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Milos napisao:Daj bre Vlado ti zivis za to da se raspravljas,zapitaj se zasto nisi usao u klinacko prepucavanje samo sa Google Bot.
Da li da o tome diskusiju nastavim ovde ili na krstarici, moraš biti precizan :mrgreen: Živeti za raspravu ili živeti za međusobno tapšanje po ramenu i čoporativno podjebavanje - moj izbor je očigledan ;)
Day Walker napisao:Stvarno mislis da nije?
Evo i ilustracija moje rečenice iznad ;)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Pa sad si se ti pridruzio coporu protiv xepoja?? Vidis nepravdu samo kad se radi o tebi ;)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Promašio si temu ;)
Medju prvima sam komentarisao Herojev klip, vrati se nazad pa vidi i sam.
Komentarisao sam samo klip i tu situaciju a nisam se uvlačio u buljsona obraćajući se nekome drugome ko misli isto, u fazonu "vidi ovog šta radi/priča, nije šmeksi kao ti i ja" :D
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Post od Blackshadow »

member napisao:Pitanje za druge: kako biste vi reagovali da vam neko nasilno prepreci put u levoj traci nasred Autoputa i izadje iz auta da vam nešto "objasni" ?
Nabod, čorba...Slika
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Potpuno realna mogućnost... Mi se zezamo, a ti ne znaš koliko nije normalan neko ko zaustavlja kola na sred autoputa. Za očekivati je da ima utoku, štanglu, ko zna šta. Iz straha bih ga možda i pregazio pa zapalio, ili klepio vratima, pa ključem izlupao, otud znam.

Ovakva situacija vrlo lako može da se otrgne kontroli i završi loše, čak i bez namere, nego u afektu i strahu za sopstveni život.

Ja sam imao takve situacije, srećom ne skoro, i hvala bogu pametno sam odragovao iako znatno mlađi od ovog našeg forumskog kavgadžije.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Ne znam kako bih reagovao u toj situaciji, X puta sam se sa nekim pičkarao ali nisam doživeo da me neko zaustavi na putu i krene ka mom autu. Ne verujem da bih ga baš udario kolima ali opet ne mogu biti siguran, zavisi od same situacije i trenutne procene.
Svojevremeno sam dobio na poklon onu peckalicu - omamljivač koji je maskiran u proizvod sasvim druge namene, navodno je vrlo efikasan za ovakve prilike. Nisam ga do sada probao, burazer koji jeste kaže da je bolje da ga i ne upotrebljavam jer ne radi posao, samo mogu ovog koji me napada još više da iznerviram :rofl:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Evo, ja vam kazem da bi 99% sedeli u kolima i cekali da ovaj drugi prvi nesto uradi, ocekujuci da ce sve da se zavrsi razgovorom.
To ako niste u fazonu da se bijete, a u suprotnom bi izasli da se obracunate istom merom.

Zaustavljali su i mene par puta i isto tako sam odreagovao.
Jednom sam se pokacio sa likom u x5, koji kada je skapirao da je slabiji, izvukao pistolj, ja se u sekundi izvinio, pustio ga, odgurnuo se od kola i otisao.
Par puta sam otisao u rikverc, okrenuo se ili jednostavno zaobisao, jer nisam hteo konfrontaciju.

A ovde se Nidza koji se iscudjava za neke banalnije stvari, izjasnjava kako bi nekoga pregazio zato sto je zaustavio kola i izasao iz njih.
Rikverc nista, obilazenje nista, nego bi ga pregazio i izbo kljucevima...a da, ipak vecina iz kola izlazi sa pistoljem i macetom, pa je to ipak strah za sopstveni zivot :kezo:

Skoro svi ste ovde vozili 180-300+, ali su 4 migavca opasnija, na jako preglednom putu sa 80 ogranicenjem u 12 uvece.
Posto svaki put kada se nekome pokvari auto ili kada se neko sudari, pa stoji u levoj traci sat vremena, izgine barem 50 ljudi, jer je to toliko strasno, a pogotovo mojih 25 sekundi.

Ja iz kola ne izlazim da pricam sa ljudima, pogotovo sto sam ovakvih slicnih situacija imao bas mnogo. Mogu da izadjem da bijem nekoga i to ako je bas ekstremno bezobrazan, pa se i tada iskuliram ako se izvini, bio je Milos prisutan kada nas je taksista isekao tako da smo morali da sidjemo sa puta maltene u suprotan smer.

Imao sam identicnu situaciju sa Milosem i Stilom, gde smo obojica mislili da me je lik udario, gde sam takodje zaustavio lika, izasao, pogledao branik, mahnuo liku rukom da nije normalan, seo i produzio.
A taj lik nas je isekao barem dva puta i obojica smo komentarisali da je debil, ali nas je boleo kurac, jer nemamo pametnina posla, nego da sa nekim pacenikom isterujemo pravdu...
A verujem da je Milos tada mislio da sam ja izasao da bijem lika.

Ni jedno vase ovde portreiranje situacije nije realno, a rekao bih da nije problem zaista bezbednost u saobracaju ono sto vas muci, jer vecina vas svakodnevno krsi istu debelo, nego da vas nesto drugo boli.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

member napisao:Pitanje za druge: kako biste vi reagovali da vam neko nasilno prepreci put u levoj traci nasred Autoputa i izadje iz auta da vam nešto "objasni" ?
Jos nisam imao takvu situaciju. 4 migavca ili mahnem, mahne i on meni ( u fazonu, nista sve u redu) i nastavimo svako svojim putem.

Da mi govori nesto kroz prozor, iskulirao bi ga svakako, kriv sam, pokricu se usima i cutacu. Zato sto sam kriv. Ali ako krene da me bije, moram da se branim, prvim rekvizitom koji dohvatim, a u tu svrhu moze da posluzi.

Prvi nikad ne bi krenuo nekoga da bijem zato sto me je isekao u saobracaju.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Niko normalan ne bi.
Problem je kada ga pitas sta radi, a on ti odgovori sa ko te jebe, pusi kurac, odjebi ili jos gore, da nisi normalan... Imao sam situaciju na brankovom da me je matorac napusio sto sam levom trakom isao 70 i nisam.hteo da mu se pomerim u sred guzve...
Svi gresimo u saobracaju, ja se prvi izvinjavam kada pogresim, cak do neke mere istrpim i napusavanje.

Jednom je tako lik izasao da me bije, posto sam ga isekao na brankovom, kao mene ovaj na autoputu, samo jedno 2m dalje, pa mu se posle izvinio na semaforu, gde je nastavio da me napusava, ja zatvorim prozor, on me popreci, izadje i dobije batine i ako sam se dva puta izvinio i pokusao da eskiviram budalu.
Neki su jednostavno nenormalni.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Bas i jeste veca opasnost u tom periodu nego kad je guzva jer se tad i vozi brze i mnogo su manje mogucnosti zastoja. Naravno da ne pogine neko kada mu se pokvari auto na autoputu al statisticki si solidno ugrozio sebi bezbednost. Zadrzao bih se samo na tom delu jer ovo je ipak auto forum :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Dobio sam dojavu da se opet profa napada čoporativno pa samo da se prijavim da sam se ulogovao i da sam spreman za dalje pisanje :D
Odgovori