Evo, ja vam kazem da bi 99% sedeli u kolima i cekali da ovaj drugi prvi nesto uradi, ocekujuci da ce sve da se zavrsi razgovorom.
To ako niste u fazonu da se bijete, a u suprotnom bi izasli da se obracunate istom merom.
Zaustavljali su i mene par puta i isto tako sam odreagovao.
Jednom sam se pokacio sa likom u x5, koji kada je skapirao da je slabiji, izvukao pistolj, ja se u sekundi izvinio, pustio ga, odgurnuo se od kola i otisao.
Par puta sam otisao u rikverc, okrenuo se ili jednostavno zaobisao, jer nisam hteo konfrontaciju.
A ovde se Nidza koji se iscudjava za neke banalnije stvari, izjasnjava kako bi nekoga pregazio zato sto je zaustavio kola i izasao iz njih.
Rikverc nista, obilazenje nista, nego bi ga pregazio i izbo kljucevima...a da, ipak vecina iz kola izlazi sa pistoljem i macetom, pa je to ipak strah za sopstveni zivot
Skoro svi ste ovde vozili 180-300+, ali su 4 migavca opasnija, na jako preglednom putu sa 80 ogranicenjem u 12 uvece.
Posto svaki put kada se nekome pokvari auto ili kada se neko sudari, pa stoji u levoj traci sat vremena, izgine barem 50 ljudi, jer je to toliko strasno, a pogotovo mojih 25 sekundi.
Ja iz kola ne izlazim da pricam sa ljudima, pogotovo sto sam ovakvih slicnih situacija imao bas mnogo. Mogu da izadjem da bijem nekoga i to ako je bas ekstremno bezobrazan, pa se i tada iskuliram ako se izvini, bio je Milos prisutan kada nas je taksista isekao tako da smo morali da sidjemo sa puta maltene u suprotan smer.
Imao sam identicnu situaciju sa Milosem i Stilom, gde smo obojica mislili da me je lik udario, gde sam takodje zaustavio lika, izasao, pogledao branik, mahnuo liku rukom da nije normalan, seo i produzio.
A taj lik nas je isekao barem dva puta i obojica smo komentarisali da je debil, ali nas je boleo kurac, jer nemamo pametnina posla, nego da sa nekim pacenikom isterujemo pravdu...
A verujem da je Milos tada mislio da sam ja izasao da bijem lika.
Ni jedno vase ovde portreiranje situacije nije realno, a rekao bih da nije problem zaista bezbednost u saobracaju ono sto vas muci, jer vecina vas svakodnevno krsi istu debelo, nego da vas nesto drugo boli.
Sent from my Sony