Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Xepoj87 »

sszgo napisao:
Xepoj87 napisao:Najmanje se o teretani prica, tako da si debelo omasio.

Ne zanima nas koliko ti treninga drzis kojekakvim babama u Dubaiju, to ne potvrdjuje tvoje znanje, kao to sto si vozio par boljih automobila, ne znaci da ista znas o automobilima, sto si i dokazao.

Sent from my Sony

kako ne potvrdjuje... pa sta god da radis po ceo dan postaces majstor u tome pa makar startovao od nule.
a ja pre nego sto sam poceo da ucim druge sam trenirao i ucio sebe deset godina

a kako ne znam ista o automobilima? ne moram da znam mehaniku, ali znam kako je voziti neka kola i kako se ponasaju, cene nabavke, odrzavanja itd... mene ne interesuje da znam u detalje tehnicke stvari, to znaju serviseri i to im je posao, a moj je nesto drugo... ali sam zato vozio, na kracim ili duzim relacijama, kola koja vecina ljudi vidi samo na slikama i na tvu... g65 amg, ferari 458, ferari kalifornia, 911 razni modeli, db9, vantage v8, m6, x6m, sl 63amg, maserati gt cabrio, range rover supersport itd itd itd

i sad ti meni reci, ko od zna vise o automobilima... onaj ko ih vozi ili onaj ko cita o istim na netu...
i ko zna vise o tehnici treninga ishrani itd, ti koji treniras samo sebe par puta nedeljno, ili ja koji treniram sebe i treniram i pratim 50 razlicitih ljudi godisnje svakoga dana u godini po 5 sati...
Ne, apsolutno neces postati majstor necega samo time sto radis nesto.
A pogotovo da uzmemo za primer koliko je tesko postati dobar u treniranju(fitnesu)... Jedno 6 meseci citanja po netu i vezbanja i strucnjak si.

Osim sto si provozao par dobrih automobila, ne znas nista o kolima, ukljucujuci i ona koja posedujes.
Ja vise od tebe kilometara prelazim, kao i od 70% forumasa, pa po toj logici, ja treba ovde mnogo da znam o istima?
Ne znam odakle tebi podatak da si se ti vozio ili da si vozio vise automobila od mene, ali po tvom spisku, rekao bih da debelo kaskas za mnom, i ako ja takvo iskustvo apsolutno ne vezem za znanje o kolima, jer jednostavno to i nije, vec mala doza iskustva.
Ja ovde znam manje o automobilima od minimum 50% aktivnih clanova, a ti od 99.9%.
Iskreno, ne znam sta covek koji ne zna koji motor ima u Aston Martinu koji poseduje, trazi na auto forumu, a s obzirom da jedan jedini post, osim hvaljenja svojim kolima i slikama koje nisu vezane za kola, nisi napisao, naslucujem.

Poenta mog pisanija je da si uleteo u temu da bi se popisao po istoj, kao i o ucesnicima iste, u klasicnom douche fazonu, pa sam ti na taj fazon i odgovorio, to jest, popisao se i ja malo po tebi, cisto da bude fer.
Niko ovde nema nista da ga ispravis ili da napises svoje misljenje za bilo sta, ali treba ostati kulturan, jer sa pljuvackim stavom mozes samo na zid da naletis i da se povredis.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

jel neko probao ovo? ja sam malo prestar za ove vratolomije ali eto da pitam :)

https://www.youtube.com/watch?v=fxQOUX1xeRo
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

+1

Also too old for that shit ;) ... barem za većinu vežbi, a i nisam ni blizu nivo spremnosti. :mrgreen:

Naravno, momcima svaka čast. :doubleup:
Širim haos!
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

kažu da je vežbanje i maltretiranje od strane trenera slično kao u specijalcima
uf, što nisam mlađi
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Radio sam ja tako propadanja i zgibove.
Nije loše.
Ali eto opet sam sad debo i spor :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa ja se sa propadanjima zajebavao do pre 7 godina, nikada kraja, a sada posle jednog, hoce laktovi da mi poiskacu :)
Rekao sam sebi, do sledece NG ima da povratim formu, da budem na idealnih 95 kg, ali u treningu.

Bio sam se nagojio na 135kg, sada imam 128 i planiram na 120 da padnem do NG.
Jebeno mi sada, uzeli smo da renoviramo malcice stan, pa maltene uopste ne kuvam, nego opet jedem sranja, ali se barem istrosim radom preko dana.
Cim zavrsimo kroz par dana taj prvi deo renoviranja, vracam se na valjanu hranu.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Da samo što sam ja to radio pre 15-16 godina, ako sad budem hteo da se vratim u takvu firmu, strefiće me srčka.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ma samo lagano, ja sam u 10 puta goroj formi od tebe.
Ja krecem sa setnjom i skidanjem kilograma, vezbama istezanja i zagrevanja, pa onda posle krecem na bazen i u teretanu na neki svoj mesoviti "cross fit" plan.
Tek za dve godine mozda mogu da ocekujem da cu biti u priblizno staroj formi, jer sam se tada aktivno svaki dan bavio nekim sportom, plus 5 dana nedeljno teretana.
Realnije je da necu prici ni blizu stare forme, ali da cu se dovesti u red, jer kao dijabeticar moram sto pre da se dovedem u stanje gde svaki dan mogu da imam neke fizicke aktivnosti.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Brate iscurelo ti malo kecapa po tastaturi dok si pisao ovo :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ma jok, odmaram od fizikalisanja, napio sam se kao govedo sinoc, pa mi je dozvoljeno da ne radim nista do 5 :)

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Pravi si dundjer postao :)
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Xepoj87 napisao:Ma samo lagano, ja sam u 10 puta goroj formi od tebe.
Ja krecem sa setnjom i skidanjem kilograma, vezbama istezanja i zagrevanja, pa onda posle krecem na bazen i u teretanu na neki svoj mesoviti "cross fit" plan.
Tek za dve godine mozda mogu da ocekujem da cu biti u priblizno staroj formi, jer sam se tada aktivno svaki dan bavio nekim sportom, plus 5 dana nedeljno teretana.
Realnije je da necu prici ni blizu stare forme, ali da cu se dovesti u red, jer kao dijabeticar moram sto pre da se dovedem u stanje gde svaki dan mogu da imam neke fizicke aktivnosti.

Sent from my Sony
dijabetičar a piješ i krkaš?
jao druže, nemoj ko boga te molim
nemoj sa tim da se zezaš. moraš da imaš odgovornost prema sebi i porodici.
vrći se bre na sport i zdravu hranu
znaš li ti bre da je meni doktorka pre par godina rekla da sam šećeraš (radio ogtt, hba1c), ubacila me u listu dijabetičara i prepisala lekove i dijetu. ja otišao kući sav utučen, a žena kad je videla uzela one lekove i pobacala u đubre. ostavili smo samo dijetu. bio sam uporan ko konj i od tada mi šećer nije prelazio 5,9. jedno vreme sam se opustio a onda, vratio i još povećao kilograme, a onda sam doneo odluku koju sam ovde već opisao.
moraš biti uporan i nepokolebljiv. šećer, so i belo brašno su uzrok svim sranjima. da li znaš da je veliki stomak kvalifikovan kao poseban ljudski organ zato što se tako i ponaša. naime, luči hormone koji su pogubni za zdravlje i psihu.
znači, samo borba, nema opuštanja
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

crni napisao:jel neko probao ovo? ja sam malo prestar za ove vratolomije ali eto da pitam :)

https://www.youtube.com/watch?v=fxQOUX1xeRo
Sad videh klip i pitanje. Radio sam godinama (masovni treninzi :kezo: ) ovakve i sl vežbe u kombinaciji sa trčanjem, i često u čizmama.
Zapostavio sam u poslednjih 2 god, ali ponovo ću. Godine starosti-relativna stvar, nisam se ugojio u međuvremenu...
I glavno
We are not too old for this shit :-)

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Nažalost nikada nisam bio taj nivo spremnosti. Teško da bih u ovim godinama mogao da ga ostvarim, iako mi je nedavno "skinut DPF" koji je pravio probleme :kezo:

Naravno pozdravljam tvoj optimistički stav. :doubleup:
Širim haos!
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Za 4 dana se navrsava pun mesec od kako sam krenuo na dijetu. Cetiri kilograma sam skinuo i to uz vrlo malo vezbe (nisam isao na plivanje, izjalovilo se, samo povremeno voznja bicikla i to ne duze od 30 minuta).

Jako sam zadovoljan, nastavljam dijetu bez vezbanja do nove godine. Jos 10 kg da skinem i bice to sasvim pristojan tajming, u smislu vremena, pa cu tada uz lepse vreme moci da se posvetim oblikovanju misica i tela.
Taman da do Juna pocnem da licim na nesto.
Dobra sisa zlata vredi.
Odgovori