Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Uroš S. »

Dobar sagorevac racunaj 6-7 hiljada za mesec dana pakovanje. Svi su uglavnom za mesec osim Animal Cuta koji je za 21 dan. Al on je bas jak, ima tipa 9 tableta u dozi idu dve doze na dan. Imali su ljudi nuspojave, ja npr. Lipo6 Extreme je bio bas na glasu pre par godina. Mislim da sad ima i neki Black Lipo6. Xenadrin standardno najbolji. Najbolje bi bilo da nađeš efedrin, bugarski po mogućstvu, pa da napraviš ECA stack, sa kofeinom i aspirinom. To radi provereno.

P8 Lite TT
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

One originalne prvobitne kineske tablete efedre su cuda pravila za mrsavljenje dok su postojale.
Apetit na nivou dve banane dnevno :)

Efedrin ne bih nikome preporucio, a da ga ne poznajem.
Agresivan je na pritisak i srce.
Tek je eca kombinacija ubitacna.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Meni nije pravio problem ali Animal jeste, pisao sam ovde. Efedrin sam uzimao 25mg 100mg kofeina i 100mg andola, pre kardija. Nista sa pritiskom niti pulsom. Samo fokus i izdrzljivost over nine thousand.

P8 Lite TT
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Majko mila, a ja whey bojkotujem :rofl:
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Uros konkretno kao i obicno.

Hvala ti.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Mlados ludos

Tj kenjam, i sad bi da imam kad.

P8 Lite TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 04 Nov 2015, 22:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

to ako imate do 30 godina, posle toga jedini animal cut je bušna kašika :mrgreen:

s druge strane, ljudi koji krenu na redovnu rekreaciju zaborave na voće, povrće i ostale vitamine i minerale. Samo meso i ostali proteini :)
Zato fasuju prvu kijavicu koja pređe u nešto jače što ih izbaci iz koloseka na 7-15 dana.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Jbg, sto znam tu se mešam, kad ne znam ćutim i slušam. Nema na čemu :-)

E da, ovi karnitini su placebo. To ne radi, dokazano klinički, ne prolazi celijsku membranu. Ne bacaj pare. Za početak ako si skockao ishranu full uzmi.kompletne amino. Dymatize SuperAmino su najbolji odnos uloženo dobijeno sto ima kod nas. Kod suboticana 2700 za 550 tableta. Ides 10-20 na dan. Ujutru, pre i posle treninga i pred spavanje. Dobro kad gladujes, ako gladujes. Ne gubis mišiće nego samo mast.

P8 Lite TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 04 Nov 2015, 22:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

A ko zna kako ti svi suplementi za teretanu deluju na organizam?
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Urose :bravo:
Dobra sisa zlata vredi.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

HKS napisao:A ko zna kako ti svi suplementi za teretanu deluju na organizam?
Zavisi koji.
Neki remete bioritam tela, pa se neko sjebe zbog kratkorocnih zeljenih rezultata, a neke mozes da uzimas dozivotno, jer ce samo da pospese rad tvog organizma, pogotovo pored danasnjeg kvaliteta namirnica.

I kod nas je doslo vreme da je sve sranje i da zdrava ishrana ne znaci samo kupiti povrce, nego znati i poreklo i nacin uzgoja tog povrca.
Sto se sve na kraju svodi na to da je i kod nas postalo skupo i komplikovano zaista zdravo se hraniti.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Comi napisao:Urose :bravo:
+1

@Scudi

Scudi, što mi tebe školujemo... Vidiš sa kakvim se predznanjem ide u trening. :kezo:

@GForce

Ovo za bušnu kašiku je nažalost prilično tačno. ;)
Širim haos!
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Comi napisao:Hvala na savetu Gobline.
Za koje vreme si skidao 10kg sa AC?

Neke brendove za preporuciti?
Koja kolicina se dobija u standardnom pakovanju, tj koliko vremenski traje to pakovanje? I cena naravno.

To su tablete ili se neki prah muti u vodi?
Kada sam prvi put uzeo AC bio sam u najkriticnijoj fazi. Aktivno sam se bavio sportom dugo godina, bio takmicar... i onda sam naglo prekinuo sa treninzima i dogurao do cak 112kg na visinu od 1,86m. Osecao sam se katastrofalno.
Medjutim, situaciju sam shvatio ozbiljno i napao sa svim sredstvima. Bio sam kod nutricioniste da mi izradi plan ishrane kojeg sam se maksimalno pridrzavao, cak sam ga i dodatno rezao. Uzeo sam personalnog trenera posto do tada isam imao iskustva sa skidanjem viska kilograma.
A kada sam dosao u fazu da je kondicija zadovoljavajuca a ishrana maksimalno korigovana, onda sam trazio i neku suplementaciju.
Iskreno, i od strane trenera a i na sve druge strane, gde god sam se raspitivao o legalnim preparatima, apsolutno svi su mi govorili da je Animal Cut najjaci sagorevac, zato sam ga i uzeo.
Kasnije mi se desavalo da vracam kilazu zbog stila zivota gde preko leta zivim dosta neuredno a sklon sam gojenju, i uvek bez problema skidam visak koji se nagomila preko leta, i uvek koristim identican program ishrane i treninga uz AC.

Uz AC sam skidao odprilike 1-1,5kg nedeljno.
Moze to da se postigne i bez AC, ali po mojem iskustvu, kada radim identican program ishrane i treninga bez AC, kilogrami idu dosta sporije.
Ali to nije jedina prednost, meni dosta odgovara i taj gubitak apetita koji nastaje nakon nedelju dana, tako da hranu uzimam bas po programu inace bi mogao bez problema da izdrzim i ceo dan da nista ne pojedem...

AC se uzima ujutru na prazan stomak, jedna paklica od 7-8 bas konjskih tableta koje se tesko gutaju i nije bas prijatno.
Druga doza nije obavezna (ja sam uzimao) i uzima se 30min pre treninga, a ako je trening jutarnji onda pre rucka.
Ja sam uzimao 2 pakovanja kada treniram, a 1 jutarnje pakovanje danima kada odmaram. Pakovanje traje nesto manje od mesec dana, a ako hoces da predjes na drugu kutiju onda bi trebao da napravis pauzu desetak dana. Vec preko dva pakovanja ne bi trebao da uzimas.

Sto se tice nus pojava.
Ima svakakvih iskustava. Ljudi obicno imaju problema sa nesanicom, dok sam ja spavao sasvim normalno.
Neki pricaju da su imali problema i sa koncentracijom, nervozom... ja to nisam osetio, sve normalno.
Medjutim ono sto sam osetio je sledece: jednom sam imao osip uz svrab po celom telu koji je trajao 2-3 dana (to jednom i nikada vise, sumljam na AC ali nisam siguran), provereno za nijansu podize temperaturu tela (odprilike nakon pola sata temperatura tela blago poraste, nista znacajno niti smeta), mozda je placebo ali ja sam imao utisak da sam uz AC izdrzljiviji na treninzima.

Cena je bila nesto oko 50-60eur za jedno pakovanje.

Imao sam vise drugara kojima sam bukvalno prepisao svoj "program" (vise su to saveti) i ishrane i treninga uz AC, koji su imali fantasticne rezultate.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Uroš S. napisao: E da, ovi karnitini su placebo. To ne radi, dokazano klinički, ne prolazi celijsku membranu. Ne bacaj pare. Za početak ako si skockao ishranu full uzmi.kompletne amino. Dymatize SuperAmino su najbolji odnos uloženo dobijeno sto ima kod nas. Kod suboticana 2700 za 550 tableta. Ides 10-20 na dan. Ujutru, pre i posle treninga i pred spavanje. Dobro kad gladujes, ako gladujes. Ne gubis mišiće nego samo mast.
Verovatno si upravu za Carnitin.
Medjutim, ja u njemu i ne vidim nikakav sagorevac masti niti bilo sta. Jednostavno mi je to pice prijatno za konzumaciju tokom treninga i to je to.

Inace ne bi se dalje upustao u suplementaciju pored proverenog Animal Cut-a.
Bas sam i od nekih trenera dobio savet ako se vec uzima AC da je glupo bilo sta mesati sa njim posto se radi o ubedljivo najkompletnijem preparatu i najjacem sagorevacu na trzistu koji napada masti na vise nivoa i gde je apsolutno sve pokriveno da nema smisla dodavati jos neku dodatnu suplementaciju sa istim ciljem.
A u praksi mi se tako i pokazalo.
Za sada ga ne koristim, imam sredjenu ishranu i redovono treniram, medjutim ako mi zagusti poslednjih 2-4kg kada moram da sasecem, mozda ubacim da to lakse pregazim na kraju....
Xepoj87 napisao: I kod nas je doslo vreme da je sve sranje i da zdrava ishrana ne znaci samo kupiti povrce, nego znati i poreklo i nacin uzgoja tog povrca.
Sto se sve na kraju svodi na to da je i kod nas postalo skupo i komplikovano zaista zdravo se hraniti.
Apsolutno tacno!
Ja ne vodim racuna o tim stvarima ali zato zena vodi i to bas jako. Ona na prvom mestu zbog klinaca, a pritom se dosta i razume (doktorica sa specijalnom zainteresovanoscu za zdravu ishranu :mrgreen: ).

Sve sto moze da se nadje organsko to nema teorije da se kupi klasicno (mleko, jogurt, voce, povrce....).
Piletina i jos citav niz proizvoda donosimo sa sela od proverenog domacina.
Junetinu i bifteke od prijatelja koji ima farmu i klanicu pa odvaja za nas isto sto i za svoju porodicu, a ima razlike u odonosu na ono sto ide u dalju prodaju.
Za ribu se snalazimo na razne nacine...
Koristi se samo nekakva himalajska so (mada se i ona izbegava), zacini poput vegete ne dolaze u obzir, umesto sirceta ona sama pravi nekakvu mesavinu sa cedjenim limunom koja je fantasticna a valjda zdravija, ulje samo maslinovo i to dovlacim domace manastirsko iz CG (ne moze kupovno), sokovi ne dolaze u obzir posto nam ona stalno cedi voce i pravi sejkove u blenderu, supe iz kesice isto ne postoje na meniju, mesne preradjevine i suhomesnati proizvodi isto ne postoje (osim prsute ponekad :mrgreen: )...
U principu ja kao konzument te hrane ne osecam nikakvu razliku, sve je super i ukusno... ali ona ima mnogo vise posla, ima vise njakanja oko nabavke, a rekao bi da su i namernice osetno skuplje.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Inače,sadašnji Animal C. po hemijskom sastavu nije isti kao onaj od pre nekoliko godina. Sad je mnogo slabiji. Ima na netu o tome.
A mogao bi i Ivan sszgo da napiše koju, ipak je on čovek koji ima ovaj posao u malom prstu.
Na forumu teretana.net imate njegovu transformaciju od pre 10ak godina.
Odgovori