Porsche Macan
Re: Porsche Macan
Meni je pozadi nekako nedorecen,u ostalim delovima je odlican.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja jutroh videh plavog napucanog. Stvarno je ozbiljna pojava.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Odustaju od razvoja dizela i koncentrisu se na hibridegoblin napisao:Porsche ima dizel od 382KS, samo sto se u Macan ne ugradjuje jaci od 258KS (i mene cudi zasto mu ne ugrade jaci 3.0TDI kada ga imaju na stolu). Jedini proizvodjac kod premijuma koji zaostaje sa dizel agregatima jeste Mercedes i to bas drasticno a i dalje mi nije jasno zasto do dopustaju....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Taj amorfni zadnji deo mi je i najprivlačniji. Ali kapiram te skroz.Milos napisao:Meni je pozadi nekako nedorecen,u ostalim delovima je odlican.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Milos napisao:Meni je pozadi nekako nedorecen,u ostalim delovima je odlican.

Apsolutno se slazem, najlepsi detalj na Macanu mi je bulja, tri puta lepsa od Cayenna i Panamere recimoUroš S. napisao:Taj amorfni zadnji deo mi je i najprivlačniji. Ali kapiram te skroz.Milos napisao:Meni je pozadi nekako nedorecen,u ostalim delovima je odlican.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni najruzniji, ali kao celina je odlican. Pogotovo napucan.
goblin napisao:Porsche ima dizel od 382KS, samo sto se u Macan ne ugradjuje jaci od 258KS (i mene cudi zasto mu ne ugrade jaci 3.0TDI kada ga imaju na stolu). Jedini proizvodjac kod premijuma koji zaostaje sa dizel agregatima jeste Mercedes i to bas drasticno a i dalje mi nije jasno zasto do dopustaju....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Pa ne može preko noći nastati novi motor.
Pa nije preko noci. Vec duze vreme Mercedes kuburi sa snaznijim dizelasima dok konkurencija ima sta da ponudi... To da se okrecu hibridima je OK ali jedna takva fabrika ne bi smela da dozvoli da u jednom tako bitnom delu zaostaje bas drasticno duze vreme...
End off
Sto se tice Macana, super je ali to je jako malo auto koji vise dozivljavam kao "igracku" za zene, svalerke i decu bogatasa, dok nikako ne moze ispuniti ocekivanja i potrebe iole zahtevnijeg korisnika.
Sent from my C6903 using Tapatalk
End off
Sto se tice Macana, super je ali to je jako malo auto koji vise dozivljavam kao "igracku" za zene, svalerke i decu bogatasa, dok nikako ne moze ispuniti ocekivanja i potrebe iole zahtevnijeg korisnika.
Sent from my C6903 using Tapatalk
Predrasude su čudo.
Tako sam i ja mislio dok ga nisam probao a sad mislim da je vrhunski auto u pitanju. Ovde češće vidim žene (tačnije starije gospođe) za volanom većih džipova nego u Macanu. Macan i jeste auto za mlade i uspešne ljude koji imaju love da voze Porše a 911 im je premali.

Dizel možda jeste mana ovog auta ali ja Porše traktor ne bih uzeo sve i da ima 800ks.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Tako sam i ja mislio dok ga nisam probao a sad mislim da je vrhunski auto u pitanju. Ovde češće vidim žene (tačnije starije gospođe) za volanom većih džipova nego u Macanu. Macan i jeste auto za mlade i uspešne ljude koji imaju love da voze Porše a 911 im je premali.

Dizel možda jeste mana ovog auta ali ja Porše traktor ne bih uzeo sve i da ima 800ks.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Macanu najbolje stoji crna boja.
Ali kako izgleda strasno zavisi od sto faktora. Ima Macana koji potpuno bezveze izgeldaju a ima i onih koji su fantasticni. Najvise zavisi od felni, a felne se doplacuju kao od zlata da ih prave, doplata za one sa kojima je zaista ono sto treba da bude je oko 5000e. Onda ima jos sto dodataka, aluminijumski delovi i sl...
Sve u svemu izmedju osnovnog i napucanog Macana razlika je nebo i zemlja, ali je i cenovna razlika skoro pa duplo...
Ali kako izgleda strasno zavisi od sto faktora. Ima Macana koji potpuno bezveze izgeldaju a ima i onih koji su fantasticni. Najvise zavisi od felni, a felne se doplacuju kao od zlata da ih prave, doplata za one sa kojima je zaista ono sto treba da bude je oko 5000e. Onda ima jos sto dodataka, aluminijumski delovi i sl...
Sve u svemu izmedju osnovnog i napucanog Macana razlika je nebo i zemlja, ali je i cenovna razlika skoro pa duplo...
Meni je teget bolji
Nisu predrasude, i ja sam ga vozio.Floyd napisao:Predrasude su čudo.
Kako si zamislio da se u Macana spakuje cetvoroclana porodice i krene na npr. na skijanje?
Ili kako si mislio da napred komotno sedne muskarac od 1,90m i iza njega ostane dovoljno mesta da se komforno sedi?
Jesi li mu video prtljaznik, oces da kazes da je ono OK za sve potrebe...?
Macan je suvise mali auto da bi zadovoljio potrebe zahtevnijeg korisnika koji bi ga koristio i kao porodicni i kao poslovni auto.
Bas zato mu idealnu ciljnu grupu vidim u zenama (zena, svalerka, cerka...) ili mladjim osobama koje jos uvek nemaju potrebe za prostranijim SUV automobilom.
Pogotovo kada se ima u vidu kakav komfor i prednosti ima stariji brat Cayenne, onda je jasno gde je Macan pozicioniran i kome je namenjen.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa jel onda i tvoj a4 za zene, svalerke i cerke, jer jos losije zadovoljava potrebe prosecnog korisnika 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Pa ni A4 ne zadovoljava sve potreben, koliko sam samo puta kritikovao ponudu prostora na zadnjoj klupi i prtljaznik...
Medjutim, Macan ima jos manje mesta od A4 a treba da bude predstavnik SUV klase koja bi trebala bas da bude prepoznatljiva po dobroj ponudi prostora i prljaznika...
Kada u Macana namestim vozacko sediste kako mi odgovara (doduse i ja sedim dosta specificno), iza mene ne moze niko da sedne ALI BUKVALNO. I u A4 je bas tesno ali bude za nijansu vise mesta. Prtljaznik u Macanu je isto nikakav, u limuzini barem imas neku dubinu a ovde je bas kriticno.
Macan i Evok su automobili sa identicnom ciljnom gupom a u vecini slucajeva to nisu ljudi koji planiraju da takav auto koriste kao porodicni SUV.
Kupci Rendza i Porsche-a ako traze porodicni i svestrani SUV onda pucaju na Cayenne, Sport i VOG... dok je Macan namenjan mladjoj populaciji koja nema potrebe za porodicnim autom i nekim zahtevnijim varijantama, a tu su naravno sto sam vec i napisao zene, cerke, sinovi, svalerke... za koje je ovaj auto pun pogodak.
Pa evo i ja bi prvi zeleo Macana za svoju zenu ili sutra za dete, i mislim da bi to bio bas pun pogodak u obe varijante, dok meni ne bi bio dovoljan.
Medjutim, Macan ima jos manje mesta od A4 a treba da bude predstavnik SUV klase koja bi trebala bas da bude prepoznatljiva po dobroj ponudi prostora i prljaznika...
Kada u Macana namestim vozacko sediste kako mi odgovara (doduse i ja sedim dosta specificno), iza mene ne moze niko da sedne ALI BUKVALNO. I u A4 je bas tesno ali bude za nijansu vise mesta. Prtljaznik u Macanu je isto nikakav, u limuzini barem imas neku dubinu a ovde je bas kriticno.
Macan i Evok su automobili sa identicnom ciljnom gupom a u vecini slucajeva to nisu ljudi koji planiraju da takav auto koriste kao porodicni SUV.
Kupci Rendza i Porsche-a ako traze porodicni i svestrani SUV onda pucaju na Cayenne, Sport i VOG... dok je Macan namenjan mladjoj populaciji koja nema potrebe za porodicnim autom i nekim zahtevnijim varijantama, a tu su naravno sto sam vec i napisao zene, cerke, sinovi, svalerke... za koje je ovaj auto pun pogodak.
Pa evo i ja bi prvi zeleo Macana za svoju zenu ili sutra za dete, i mislim da bi to bio bas pun pogodak u obe varijante, dok meni ne bi bio dovoljan.