Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Xepoj87 »

Da, bio je zabranjen jedno vreme i onda se vratio, umesto u onim ogromnim tabletama, u rastvorivim kapsulama.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Koristio sam AC prosle godine i jos uvek su bile te velike tablete. Nisam mogao da ga nabavim u Srbiji ali se u CG prodavao normalno u Pansport prodavnici.
Ove godine ga nisam koristio a mozda i necu, u relativno sam OK stanju i mislim da mi mozda nece ni biti potreban, ali ako zaskripi ne bezim od toga da cu uzeti jednu dozu...

Koja je vasa preporuka suplementacije za mrsavljenje a da je legalna i bolja od AC?
Koliko sam se raspitivao, apsolutno svuda sam dobijao slicne komentare da je AC najbolji sagorevac, najagresivniji, da napada masti na najvise nivoa, najbolje utice na smanjenje apetita, najbolje cuva razgradnju misica.... Ne samo da je najbolji kao pojedinacni preparad, vec je bolji i od svih kombinacija preparata za sagorevanje masti.

E sada, to su informacije od ranije kada sam se raspitivao i malo pratio tu temu. Da li se pojavilo nesto novo i provereno bolje?
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

I dalje je tako, samo sto jebava jetru i ostalo.
To je da se uzme jednom za rezultate, stvarno ne bi trebalo da ti predje u naviku.

Ne znam, ja sam tri puta kupio AC, od toga popio dva, treci poklonio, kao i onaj protein sto sam kupio.
Prvi put je bio u tabletama, a drugi i treci, posto su ga bili zabranili pa vratili, u kapsulama.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ne čuva ti on mišiće. Nema čime. Nisam skoro čitao sastav ali nema aminokiseline. Bar ne više od pola grama gram sto je irelevantno. Provereno bolji je Xenadrine. Ranije ga je bilo, ne znam sad. A Lipo6 je podjednako dobar.

P8 Lite TT
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

evo i premijer kaze samo rad https://youtu.be/90cPDH0c_RQ?t=11m47s
Slika
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Ma naravno, glupo je bilo koji sagorevac dozivljavati kao magicnu pililu ili nesto sto ce ti mnooogooo pomoci.
U principu i sa sagorevacem i bez njega, ti moras sam da prodjes taj put i budes istrajan i u ishrani i u treninzima, a suplementacija je tu samo malo da olaksa i ubrza, ali stvarno malo.

Kod skidanja masnoce, moja teorija kaze da je ishrana i zivotne navike 60% posla, tako da cak i bez treninga mozes postici rezultate samo sto telo nece biti zategnuto i neces biti u dobroj kondiciji i snazi. Trening cini 30% posla, ali samo ako se radi ciljano, pravilno i redovno, sto znaci da je 30% ipak malo za rezultat pa imamo situaciju da i pored treninga nema rezultata ako ishrana i navike nisu sredjeni, ili pak da se rade pogresni treninzi pa nema rezultata na zeljenim mestima.
A suplementacija moze biti 10% od znacaja i to je to.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ide li neko na trke (BG maraton) i tako to ? Na carsu je bilo par momaka koji su išli na polumaratone, možda su i ovde registrovani,ali Ne znam im nickove.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Nije bilo nešto dugoprugaša kad sam se ranije raspitivao. Ja sam istrčao dva polumaratona, krajnje sporo ali opet nije loše za nekog ko je počeo da trči sa četiri banke. Ali sam zato posle dozvolio da mi toliko padne forma da mi je sad i 5k opet postao izazov. Doduše nije pomoglo ni što sam imao problem sa ITBS kad sam počeo da trčim veće dužine, iz ove perspektive prebrzo sam dizao kilometraže. Voleo bi da se vratim, sa polumaratonima može fino da se izorganizuje sezona da trčiš svuda po okruženju, Budimpešta, Ljubljana, Sarajevo, ima sad i u CG, da ne pominjem ostale veće evropske gradove... A ovo kad trčiš 5-10km nije loše ali nije baš ni da ideš da takve događaje. Mada od kad sam počeo da trčim, volim da istrčim turu kad god odem u neki grad, baš možeš da doživiš grad iz neobične perspektive i da obiđeš relativno brzo nešto što bi ceo dan šetkao. To mi je možda najveća prednost trčanja kao sporta, gde god kreneš trebaju ti samo patike, šorc i majca, ne moraš ni sa kim da se dogovaraš i možeš uvek da uglaviš vreme da istrčiš turu.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

member napisao:Ide li neko na trke (BG maraton) i tako to ?
:mrgreen:

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Ja sam trcao dva puta onaj frtalj maraton od 10-11km i to mi je bas prijalo, onako laganica za oko 55min.
Medjutim sledece prolece planiram da istrcim i polumaraton u NS.
Generalno sam u boljoj kondiciji i imam manje kila nego inace u ovo doba godine, a posto svakako trcim 4-5 puta nedeljno onda mi je polumaraton realan cilj.
Ne bi ganjao nikakvo vreme, cisto da stignem ispod 2h i da ga kompletnog istrcim bez setnje i pauza.

Inace bas sam pre par dana uzeo nove patike za teretanu (trcanje) i mogu da kazem da sam nakon par treninga zadovoljan.
Slika
Jos se privikavam pa ne forsiram duze ture dok mi se stopalo ne navikne, ali za sada sam bas zadovoljan...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Polumaraton za ispod dva sata je loše vreme za atletičare, ali za rekreativce je sasvim solidno. Samo pola ljudi na BG polumaratonu trči ispod te granice.

Savet je da u svakom slučaju postepeno dižeš distance, gledaj da ne bude više od 10% povećanja nedeljno. Lako ćeš naći na programe za pripremu na internetu. Pošto si već trčao 10-tak km učiniće ti se da ni 21km nije daleko. I nije što se tiče kardio dela ili mišića, ali na tim daljinama već počinješ da pucaš gde si najtanji, može nešto što te zglob zeza da postane ozbiljan problem, može majica da ti iritira bradavice, čarape da naprave žuljeve, razni problemi koje ne očekuješ. Zato samo postepeno da se ceo organizam navikne.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

gobline, koliko imaš godina?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Da se ne zavaravamo, distanca od 10km i polumaraton nemaju nikakve veze, osim što za obe trebaju patike. Tako sam i ja mislio kad sam prvi put išao na trku, pa umalo da ispustim dušu :)
Ja se prijavih za sledeci BG maraton, i još sam planirao NS, ZG, Sarajevo (mada sam čuo da je malo nezgodan) , i možda Ljubljanu(ona je na jesen, pa ne znam u kakvom ću stanju biti dotad) . Podgoricu bih zaobišao jer sam čuo veliki broj kritika.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Ove godine je bio i polumaraton u Kotoru, nisam nikakva iskustva pročitao ali lokacija zvuči primamljivo.
Odgovori