ftj napisao:Kolko su u ch?
~100-150 CHF sat.
ftj napisao:Kolko su u ch?
Ne znam a i ne zanima me.ftj napisao:Kolko su u ch?
Takoe!!!Blackshadow napisao:Pa baš ne mora da bude uz tebe 2 sata ali možeš da imaš nekog ko će da ti napiše program kao i da objasni, pomogne ...ja npr imam diskus herniu i trener mi je baš dosta pomogao u smislu da pravilno naučim vežbe, inače je difovac i košta oko 5000din mesečno tj. 12 treninga. Po mom mišljenju i nije neki trošak plus što on vrši merenje kilaže i obima i tome prilagođava trening svakom vežbaču ponaosob.
Da dam 200€ mesečno za trenera nit' imam potrebe ni novca, smatram da je to za ozbiljne sportiste i ove druge kojima je to in.
Kako si uspeo da nadjes nekoga "za ove pare"? Ja bi recimo rado uzeo personalnog trenera, prvenstveno zbog discipline i monitoringa svega ali da dam pola pola prosecne plate na to, ne pada mi na pamet. Jeftinije je da platis casove matematike nego personalnog treneraBlackshadow napisao:košta oko 5000din mesečno
Evo pomocu vam ja za 70Uroš S. napisao:100€ ti je donja regularna cena za pristojnog trenera u BG.
P8 Lite TT
Mene je trenirao lik koji izgleda kao govno u najlon kesi, ali šta čovek zna i kako radi to je neverovatno, čudo smo napravili za pola godine.branja napisao:Ma nije problem i sam da vezbam, mislim da ce to biti na kraju. Sto kaze Heroj bolje dati tu kintu na neku kvalitetniju hranu.
Mada kad je kvalitetan trener nije problem ni platiti.
Pre bih dao 200€ nekom difovcu koji se inace takmicio i bio profi sportista nego nekom pumpadziji, dzim baji, koji samo cepa suplementaciju i sve sto ti kaze je copy-paste sa neta.
Hvala Stjepo, video sam. Odgovorim ti veceras, samo da zavrsim sa poslom.
Poslato sa Lumia 925
EpicXepoj87 napisao:A ako ti ja, kao expert za bacanje para na gluposti, kazem da je nesto bacanje para, onda je to jedan poseban nivo bacanja para![]()
Tipa lesnik iz TempaXepoj87 napisao:kvalitetne namirnice