Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Re: Mobile uploads :)

Post od Stjepa »

@Kuzmanovic
Čekaj bre! Šta sad relax?!
Ti prvi napišeš ironičan post koji se odnosi na mene, ali ga napišeš o meni kao trećem licu. Ne obratiš mi se direktno. A sa tobom nisam ni započeo raspravu.
Šta onda nema potrebe?
Sve je krenulo kao moja reakcija na H4jev post. I ako prema kome treba da spustim ton, ako je prešao grancu pristojnosti, onda je to on. Čak sam i napisao da više na tu temu neću da polemišem jer kao što i nuk reče:
nuk napisao: neće se to promeniti u dogledno vreme tako da se mlati prazna slama.
A ti se javiš možda kao drveni advokat, možda ne ali onda kao onaj podprcko koji u Srednjoj ništa ne sme direk u lice da kaže nego sve drugom preko ramena suflira na uvo.
Evo ja ti se direkt obratim, i namerno takvim tonom kakvim mislim da si zaslužio u ovoj situaciji.

Naravno sve je ovo virtuelni svet i ne potresa me. Čak i kad sam ti napisao prethodni post, bio sam najopušteniji mogući sa druge strane tastature. Al sam smatrao da ti se obratim direkt, kao što ti nisi a hteo si biti jednako ironičan.

P.S. Izvinjavam se administraciji, Gezi pre svega jer je već opomenuo na off, za koji se smatram odgovornim. :)
Ne zbog zaobilaska rasprave, već zbog naslova teme neću se uključivati u eventualno dalje nadmetanje preko tastature u ovoj temi.
Prethodna rečenica ne isključuje da ću odbiti Kuzmanovićev odgovor, ako osećaš potrebu za tim naravno. Smatraj se dobrodošlim na pp prepisku. I nemoj da smatraš da sam nešto ljut, pa da se i u ostalim temama trvemo bez potrebe. Ali za ovo si slobodno pozvan.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Aj kratko da odgovorim, cisto da ne ispadne da si uzalud pisao toliki javni post.

Prvi moj post gde sam podrzao Hokaja nije bio upucen tebi vec sam rekao svoje misljenje na tu temu i rekao sam u mnozini da ostavite coveka na miru sto voli policiju a vi ne. Drugi moj post jeste bio ironican jer si i sam spominjao odbijanje voznje neispravnog vozila sa sve uzvicnicima i zavrsetkom recenice sa "TACKA", a nakon toga kazes kako si popio kaznu za voznju takvog sluzbenog automobila. Uopste mi nije palo na pamet da ces se uhvatiti za to sto se nisam tebi direktno obratio, mislio sam da se to podrazumeva jer svi zajedno diskutujemo (nisam Hokaju poslao PP sa tim sadrzajem pa da kazes da poprckujem kao neka sisa u srednjoj skoli), ali neka bude da sam ti sad to isto rekao samo u drugom licu.

Odgovorio sam ti ovde cisto da smo 1:1 i da ostali mogu procitati obe strane, pa ti necu nista pisati na pp. Ako ti imas nesto jos da kazes posalji poruku da ne smaramo ovde.
Stjepa napisao:I nemoj da smatraš da sam nešto ljut, pa da se i u ostalim temama trvemo bez potrebe.
Ma kakvi, nemam ni ja razloga da budem ljut niti sam sujetna osoba i zlopamtilo. Sto se mene tice, sve je ok.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Prelazi Zemunac Gazelu i stane mu auto. Izađe iz kola, otvori haubu i gleda u onaj motor, raširi ruke i kaže:
- Znači, brate, ispoštuj me.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

A jebo vas, koji sam moj i kačio tu sliku...

Sent from my D5503 using Tapatalk
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Opusteno drugari. Dragane nisi ti kriv. :) Kuzmanovicu fala na podrsci. Cinjenica je da se necemo nikad sloziti oko ovoga, bolje da batalimo :kezo:

Slika

Sent from my Xperia E4 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ma opusteno, nego javi se u temi planine i doline, spominjali smo ti drugaricu (rekao bih po fb-u). :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Evo, javio sam se :kezo:
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09