Čekaj bre! Šta sad relax?!
Ti prvi napišeš ironičan post koji se odnosi na mene, ali ga napišeš o meni kao trećem licu. Ne obratiš mi se direktno. A sa tobom nisam ni započeo raspravu.
Šta onda nema potrebe?
Sve je krenulo kao moja reakcija na H4jev post. I ako prema kome treba da spustim ton, ako je prešao grancu pristojnosti, onda je to on. Čak sam i napisao da više na tu temu neću da polemišem jer kao što i nuk reče:
A ti se javiš možda kao drveni advokat, možda ne ali onda kao onaj podprcko koji u Srednjoj ništa ne sme direk u lice da kaže nego sve drugom preko ramena suflira na uvo.nuk napisao: neće se to promeniti u dogledno vreme tako da se mlati prazna slama.
Evo ja ti se direkt obratim, i namerno takvim tonom kakvim mislim da si zaslužio u ovoj situaciji.
Naravno sve je ovo virtuelni svet i ne potresa me. Čak i kad sam ti napisao prethodni post, bio sam najopušteniji mogući sa druge strane tastature. Al sam smatrao da ti se obratim direkt, kao što ti nisi a hteo si biti jednako ironičan.
P.S. Izvinjavam se administraciji, Gezi pre svega jer je već opomenuo na off, za koji se smatram odgovornim.

Ne zbog zaobilaska rasprave, već zbog naslova teme neću se uključivati u eventualno dalje nadmetanje preko tastature u ovoj temi.
Prethodna rečenica ne isključuje da ću odbiti Kuzmanovićev odgovor, ako osećaš potrebu za tim naravno. Smatraj se dobrodošlim na pp prepisku. I nemoj da smatraš da sam nešto ljut, pa da se i u ostalim temama trvemo bez potrebe. Ali za ovo si slobodno pozvan.