Tesla automobili
Re: Tesla automobili
Heroj87
Ako ti je Tesla super luksuzna, sta su onda S klasa i serija 7?
Ako ti je Tesla super luksuzna, sta su onda S klasa i serija 7?
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
https://www.facebook.com/TeslaPsychosis ... 8538270272
Evo još fotografija iz fabrike, bar za gospodu sa fleksbukis nalogom.
Evo još fotografija iz fabrike, bar za gospodu sa fleksbukis nalogom.
- Stefan Sobot
- Pridružio se: 05 Feb 2012, 12:11
- Kontakt:
Sta zasto? Sjajno
Vrh, samo neka se stancuju soft top kabrioleti 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Nemanja987
Joj... užas
Gledao sam ovo pre par meseci, ima na jutjubu, neka firma koja pravi kabriolete od svega i svačega...
Kad se spusti krov - Kvazimodo.

Gledao sam ovo pre par meseci, ima na jutjubu, neka firma koja pravi kabriolete od svega i svačega...
Kad se spusti krov - Kvazimodo.
Juce me je jako iznervirala jedna tesla. Isao sam iza nje relativno brzo (po ogranicenju - nekih 100km/h), ali ipak je bilo dosta saobracaja. E sada ono sto me je iznerviralo sto je svaki put kada pusti gas (automatski koci - pretpostavljam) on pali zadnja svetla i zaslepi me totalno. Nekih 10 km sam isao iza njega i on je sve vreme (zbog pilagodjenja saobracaju) palio / gasio kociona svetla (brze nego zmigavci) - a ugradili su mu neke enormne crvene ledove - svetli kao lud....
Mene to generalno nervira kod novih automobila, imaju mnogo jaka stop svetla i bas je zamorno uveče i kad pada kiša
Slazem se, mene uzasno nervira i kada xenon od onoh iza mene znaju da zaslepe.
Fabrički xenon ne obično ne zaslepljuje, jer ima veoma precizan cut-off ispod zadnjeg stakla automobila ispred.
Pretpostavljam da neko ko zna da vozi Teslu, zna i da održava brzinu na način da se ne pali kočnica svaki čas? Sigurno je potrebno neko vreme da se čovek navikne na novi princip.
Pretpostavljam da neko ko zna da vozi Teslu, zna i da održava brzinu na način da se ne pali kočnica svaki čas? Sigurno je potrebno neko vreme da se čovek navikne na novi princip.
- Nemanja987
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... vCub_Ke7D0
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...