Nema edita vise
Uglavnom skinuo sam onaj konus. U pocetku je samo tesko islo, posle samo sklizne.
Medjutim kada sve stavim nekako je klimavo. Ima lufta, iako su istog precnika kao i stare vile.
Kao da onaj gornji konus ne sedne lepo izmedju cevi i lezaja.
Nemam poseban deo, nego je konus deo onog ukrasnog prstena. Pa se to nabije, prsten obuhvati i spolja, kao sesir, a na njemu ima i neki natpis.
Odozgo stavim distancere, i lulu stegnem, povucem sve. Ali opet ima lufta. Npr. kada stisnem prednju kocnicu, vila ide napred nazad.
Tacno onako kao da konusi nisu lepo uleteli, nabili i stegnuli sipku u lezaj.
Da li su mozda i lezajevi dotrajali?
Nisam uspeo da nadjem nista, da mi fali od delova. U prvi mah sam mislio da mi fali taj gornji konus, ali onda sam video da se on nalazi na tom delu, koji sam gore spomenuo.
Na slici je obelezen taj gornji konus.
Mozda treba taj konus nekom vecoj fizickom silom od ruke, da sabijem odozgo?
Edit:
Uh
Nisam stavio onaj odgore sto ide u onog limenog leptira ili kako da ga nazovem, zbog njega vila mora da se skrati 2,3mm vise ili da se stavi spejser veci od vile 2,3mm upravo da bi on nabio konuse
Probavao sam ovako bez njega, jer mi je dugacka vila treba da skracujem ...
Elem, sta mislite da li da stavim istu duzinu kao sto sam imao?
Da stavim vise?
Ili da natrpam spejsera, ako nekad kasnije pozelim da ostane tako dugacka ili sta god?
Ne primetim da je nesto pao nos u odnosu na vilu sa suspenzijom, milimetri su u pitanju verovatno i to vrlo malo mm.
Izvinjavam se na poduzem postu, valjda ce neko procitati
Ima pred kraj videa, kako proverava da li je sve dobro stegnuto. E pa upravo sam to radio i meni je imalo lufta, odnosno klimalo se tacno tu gde on drzi prste.
https://www.youtube.com/watch?v=xTU0lb0vqk4