Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Delija »

Vidis da ga je spucala teska kriza srednjih godina :mrgreen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

crni napisao:sutra rano buđenje, zeleni smuti i pravac trim staza. biće sjajno jer sam siguran da ću biti potpuno sam.
Mislim da mi je najbolje skijanje bilo jedne godine 1. januara. Izašli među prvima na stazu, dok smo stigli do Marinih voda samo su tragovi ratraka bili na stazi, niko nije prošao pre nas.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Mislim da on prica o trcanju :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

otvorili poklone...od ćerke dobio steznike za laktove a od žene za kolena :kezo:
ćerka mi je u čestitci napisala da zna kako su mnogi ljubomorni na moj izgled 30ogodišnjaka i zato mi želi da ne odustanem i da nastavim sa vežbanjem i u ovoj 2016. godini
sjajni su :doubleup:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Ne znam koliko imas godina ali meni je ekstra i jako postujem kada vidim "starije" ljude (u godinama kada velika vecina ne praktikuje redovne treninge) na kojima se vidi da vode racuna o sebi, da nisu gojazni, da imaju snage, da su u kondiciji, da izgledaju bolje od generacije... :doubleup:

Muskarci su tu u prednosti. Nama je dosta lakse da dobro izgledamo i nakon 40-te (mada se nazalost vecina mnogo ranije zapusti - sto nikada necu ni shvatiti niti ima opravdanja).
Dovoljno je da vodimo racuna o ishrani, da imamo uredne zivotne navike, da nemamo poroke (alkohol, cigarete...), i redovni treninzi barem 3 puta nedeljno, malo kozmetike i muskarac izgleda pristojno.

Zene vec moraju da ulazu mnogo vise u svoj izgled i dosta im je komplikovanije i skuplje. I kod njih je taj osnov isti kao kod muskaraca ali zato imaju jos 101 nacin na koji vode racuna o sebi sto iziskuje mnogo vise vremena, novca, njakanja...

Ali nema mi nista ruznije nego kada vidim lepu, zgodnu i negovanu devojku koja u odredjenom zivotnom dobu kada je stignu sve zivotne obaveze koje je sleduju (brak sa svim svojim obavezama, porodjaji i podizanje dece, posao, problemi...) prestanu da vode racuna o sebi.
I onda se vec u tridesetim deformisu i ne lice na sebe, a u cetrdesetim tek... transformisu se, njihovo telo vise ne lici na ono sto je nekada bilo (uglavnom pod izgovorom 2-3 porodjaja i nemanja vremena za treninzima - izgovori, izgovori... :thumbdown: ), detalji vidno nisu negovani (kosa, lice, nokti, zubi...), sminke ili uopste nema gde bi trebalo da je bude ili je sacuvaj me boze, odsustvo stila....
Jednostavno se zapustaju a da toga nisu ni svesne i meni je to bas bezveze.
Nekada se zapitam da li imaju ogledalo, da li vide u sta se pretvaraju i na cega lice, da li su privlacne svojim muzevima... pa zensko si majku mu a jedna od "obaveza" zene jeste da izgleda lepo i negovano.

Nekako se muskarci mnogo bolje nose sa godinama i tom zapustenoscu.
Npr uopste mi nije odvratno da vidim muskarca sa stomakom, od muskarca se i ne ocekuje da "blista" u smislu koze lica, noktiju, kose, stila... iako jeste pozeljno ali nije odvratno kao na zenama i ne strci toliko, pa je muskarcima samim tim dosta lakse. Iako smatram da ni mi ne bi trebali da se opustamo.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Imamo i medju javnim licnostima osobe za koje smatram da bi trebali biti uzori kako jedan muskarac treba da vodi racuna o sebi i u 40-im i u 50-im godinama (neke od njih i poznajem i pricali smo bas na tu temu). Pritom ne mislim na lepotu (to je individualno i stvar ukusa), vec na to kako se ljudi nose sa svojim godinama i kako izgledaju spram svoje generacije.
Ali svi oni imaju zivotne navike poput toga da nekome svako jutro pocinje sa trcanjem 6-7km + vezbe, redovno treniranje 3-4 puta nedeljno, zivotne navike koje podrazumevaju fizicku aktivnost iako im posao nije takav, pracenje promena i pravovremena korekcija na telu, u odredjenim godinama forsiranje kozmetike, jako jako vode racuna o ishrani, odsustvo poroka (cigare i alkohol - dobro neki vole malo da smrknu al to ne utice na njihov izgled :mrgreen: )... Da je srece svaki muskarac bi vodio racuna o sebi, ne mozda u toj meri ali dovoljno da ne izgleda zapusteno i da jednostavno sposoban za neke najosnovnije fizicke aktivnosti.

Pogledajte samo kako u svojim godinama izgledaju Ceda Jovanovic, Zvezdan Terzic, Miodrag Kostic, Andrija Draskovic, Zdravko Colic...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

goblin napisao:Ne znam koliko imas godina ali meni je ekstra i jako postujem kada vidim "starije" ljude (u godinama kada velika vecina ne praktikuje redovne treninge) na kojima se vidi da vode racuna o sebi, da nisu gojazni, da imaju snage, da su u kondiciji, da izgledaju bolje od generacije... :doubleup:

Muskarci su tu u prednosti. Nama je dosta lakse da dobro izgledamo i nakon 40-te (mada se nazalost vecina mnogo ranije zapusti - sto nikada necu ni shvatiti niti ima opravdanja).
Dovoljno je da vodimo racuna o ishrani, da imamo uredne zivotne navike, da nemamo poroke (alkohol, cigarete...), i redovni treninzi barem 3 puta nedeljno, malo kozmetike i muskarac izgleda pristojno.

Zene vec moraju da ulazu mnogo vise u svoj izgled i dosta im je komplikovanije i skuplje. I kod njih je taj osnov isti kao kod muskaraca ali zato imaju jos 101 nacin na koji vode racuna o sebi sto iziskuje mnogo vise vremena, novca, njakanja...

Ali nema mi nista ruznije nego kada vidim lepu, zgodnu i negovanu devojku koja u odredjenom zivotnom dobu kada je stignu sve zivotne obaveze koje je sleduju (brak sa svim svojim obavezama, porodjaji i podizanje dece, posao, problemi...) prestanu da vode racuna o sebi.
I onda se vec u tridesetim deformisu i ne lice na sebe, a u cetrdesetim tek... transformisu se, njihovo telo vise ne lici na ono sto je nekada bilo (uglavnom pod izgovorom 2-3 porodjaja i nemanja vremena za treninzima - izgovori, izgovori... :thumbdown: ), detalji vidno nisu negovani (kosa, lice, nokti, zubi...), sminke ili uopste nema gde bi trebalo da je bude ili je sacuvaj me boze, odsustvo stila....
Jednostavno se zapustaju a da toga nisu ni svesne i meni je to bas bezveze.
Nekada se zapitam da li imaju ogledalo, da li vide u sta se pretvaraju i na cega lice, da li su privlacne svojim muzevima... pa zensko si majku mu a jedna od "obaveza" zene jeste da izgleda lepo i negovano.

Nekako se muskarci mnogo bolje nose sa godinama i tom zapustenoscu.
Npr uopste mi nije odvratno da vidim muskarca sa stomakom, od muskarca se i ne ocekuje da "blista" u smislu koze lica, noktiju, kose, stila... iako jeste pozeljno ali nije odvratno kao na zenama i ne strci toliko, pa je muskarcima samim tim dosta lakse. Iako smatram da ni mi ne bi trebali da se opustamo.
rođen sam one godine kad su osnovani rolingstonsi, pripadam rokenrol generaciji, ali ne samo po godištu već i po načinu razmišljanja, stilu života, oblačenju i svemu drugom. nisam tipičan pripadnik svoje generacije a za to je zaslužno baš to što si opisao. nisam pičkica koji se pomadiše, glanca i licka ceo dan pred ogledalom ali sam celog života voleo zdrav život. no drinks, no drugs, just sex and rock'nroll :kezo:
to za žene si u pravu ali to je genetika. ima rešenja i za to, nađeš mlađu ženu :kezo: moja je od mene mlađa 11 godina. kad smo se venčali ona je imala 24 a ja 35 i dan danas nam je fenomenalno. razlika je baš kako treba ;)
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

imam plan da do marta skinem bar 15kg. Znam da zvuci :uf: ali probacu.
Slika
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Bogami ambiciozno ali samo napred. Dobar plan ishrane i treninga, doslednost i rezultat ne moze da izostane. E sada, da li ces uspeti 3 meseca za redom po 5kg to je pitanje ali guraj.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Ne znam da li moze, ali moracu.
Slika
danijel00
Reactions:
Pridružio se: 17 Jun 2014, 04:51
Garaža: Suzuki SCross

Post od danijel00 »

Naravno da može, stvar je samo volje. Ako kreneš sa ne znam, nećeš sigurno...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Using Tapatalk
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Tu moras da se izgladnjujes.
Ne u smislu da ne jedes nista, vec da jedes manje i hranu na koju nisi navikao i koja te ne zasicuje.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako je neko navikao da stalno jede dzank fud i slatko i naglo prekine sa tim sigurno da ce mu nova ishrana u pocetku delovati kao izgladnjivanje, al -4 kg mesecno moze lagano da se postigne bez da gladujes. Znam ja, probao bar 3 puta. Doduse zavisi naravno i od koje kilaze se krece.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Samo kardio kardio kardio.
Ili limuntus kasika i upaljac.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
branja
Reactions:

Post od branja »

Evo sta mene zeza. Navikao sam da dok radim bukvalno ne stajem dok ne zavrsim posao. A to znaci da se izgladnis i nakrkas. E sad slabo jedem brzu hranu. Volim ponekad dobar sendvic ili picu ali to je dva puta mesecno. Pekaru jedanput ili dva mesecno, mada do pre 10 dana nisam usao u pekaru bar 3 meseca. Jedem kuvano i povrce najvise. Poenta je nekako da se organizujem za uzimam hranu cesce, izbacim slatko i kocu. Jedino je ujeb sto vozim po ceo dan pa mi je zbog toga frka oko hrane.
Kardio i onako moram poceti jer nisam navikao da npr ne mogu da igram basket sat vremena, tj da se umorim posle 20 minuta - pola sata. Bas sam u losoj formi.
Slika
Odgovori