Kad smo kod teme, iznenadio me sneg (citaj: mrzelo me da se bavim), pa su bicikli zatrpani na terasi sad. Koje su realne posledice ako ne reagujem? Lanci i zupcanici su masni, sve je alu na njima da znam...?
Ne bi trebalo ništa da se desi.
Jel zna neko gde ima da se kupi suzavac ili neka druga adekavatna zaštita od pasa? Definitivno više ne idem u vožnju bez zaštite malo pre kada ne nisu rastrgli psi jedva izvukoh živu glavu. Spasla me neka žena komšinica od tih vlasnika pasa. Četiri mešanca veličine i oblika kao stafordi opkolili me i krenuli da me bukvalno rastrgnu. Da neizlete žena iz kuće i otera ih u dvorište ne bih se lepo proveo.
Sharance, pre ce obicne petarde da ti pomognu, mislim da bi ih suzavac ili ti biber sprejevi samo iziritirali jos vise. Dobro si se izvuko i hvala bogu da nisi pao, onda bi bilo gadno.
@rakhil, da si bar gume namazao glicerinom, generalno nema posledica, suv je sneg i lako se cisti pa mozes da prebacis neku musemu
Sutra cu da pazarim ciradu neku da ne pada vise po njima, ocetkam ih od snega i to ce im biti dosta valjda. Jedino sajle mogu da zardjaju, ostalo tezi slucaj.