Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Sedeca ekstenzija najvise opterecuje kolena, radi veci broj ponavljanja tu, nemoj forsirati tezinu. Nadam se da ne radis to izbegavanje cucnja na svoju ruku i da si sam postavio dijagnozu, tako sam i ja mislio da imam problem s kolenima koja se raspadaju dok nisam skontao da mi je forma u ofsajdu.
Poslednja izmena od Scuderia u 06 Jan 2016, 16:10, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa onda ni to ne smem. Znaci ne smem nista u teretana varijanti.
Velika greska scuderia .Scuderia napisao:Sedeca ekstenzija najvise opterecuje kolena, radi veci broj ponavljanja tu, nemoj forsirati tezinu.
Ne znam za kolena, ali najvece opterecenje na kicmu je kada sedeci nesto dizes.
Obrazlozi slobodno.NidzaV8 napisao:Velika greska scuderia .Scuderia napisao:Sedeca ekstenzija najvise opterecuje kolena, radi veci broj ponavljanja tu, nemoj forsirati tezinu.
Ja generalno imam losa kolena i problem sa treningom nogu, ali cucanj mi je napravio jace noge i smanjio bol u kolenu. Mada u to vreme se nisam ni istezao, skraceni misici nogu naprave kurslus sa kolenima, kukovima i generalno drzanjem jer su jaki i vuku karlicu kako ne treba ako su skraceni.
Ogi ako kod cucnja sa svojom tezinom i sto posto pravilnom formom, zagrejan imas problem onda bi trebao na pregled i detaljniju analizu. Probaj govedji zelatin da se malo podmazes.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jel taj zelatin stvarno valja? Vidim jeftino, moze se sune malo u kiselo mleko, bez problema da se suplementiras svakodnevno.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
Ja imam osecaj da mi ''skripuckaju'' kolena pa sam resio da probam zato sto je prirodno i koliko sam procitao iskustva vecina oseti poboljsanje. Uzima se 30 dana svaki dan pa 6 meseci pauza.
Sto se tice Ogija a sto sam zaboravio da ga posavetujem a to je najvaznije je priroda problema . Zasto je taj bol tu .ima milion razloga a to ogi mora da vidi sa lekarom .
Sto se tice nozne ekstenzije opste poznata stvar u bb-u . Mozes da nadjes na specijalizovanim sajtovima bez problema .
Da me ne shvatis pogresno da ja sad izbegavwm odgovor morao bih da se raspisem a kontam da je lakse da sam izguglas naci ces bez problema . Recimo ekstenzija se jako cesto koristi kao vezba zagreganja za cucanj i neke druge malo zesce vezbe .

Sto se tice nozne ekstenzije opste poznata stvar u bb-u . Mozes da nadjes na specijalizovanim sajtovima bez problema .
Da me ne shvatis pogresno da ja sad izbegavwm odgovor morao bih da se raspisem a kontam da je lakse da sam izguglas naci ces bez problema . Recimo ekstenzija se jako cesto koristi kao vezba zagreganja za cucanj i neke druge malo zesce vezbe .

Sto se tice suppsa Msm i gluk9zamin je osnova moze da.se koristi bez problema .
- Uroš S.
A sto pauza, pa nije to GHScuderia napisao:Ja imam osecaj da mi ''skripuckaju'' kolena pa sam resio da probam zato sto je prirodno i koliko sam procitao iskustva vecina oseti poboljsanje. Uzima se 30 dana svaki dan pa 6 meseci pauza.

P8 Lite TT
Ja je radim, nije to vezba koja ce unistiti kolena, samo se ne radi sa velikom tezinom jer je pokret koji vise opterecuje koleno od cucnja. Drugaciji je ugao, iz donje pozicije par centimetara bukvalno ti je iskljucen quad/vastus medialis i vuce se samo kolenom.
Mislim da moze da je radi sa 15 ponavljanja za pocetak, ali ako cemo po stetnom uticaju na koleno mislim da nije no1 izbor koji ce ih sacuvati.
@Uros, ne znam, pa ima uticaja i na holesterol ako uzimas svaki dan godinama. Sto bi uzimao ako uradi posao za mesec dana.
Mislim da moze da je radi sa 15 ponavljanja za pocetak, ali ako cemo po stetnom uticaju na koleno mislim da nije no1 izbor koji ce ih sacuvati.
@Uros, ne znam, pa ima uticaja i na holesterol ako uzimas svaki dan godinama. Sto bi uzimao ako uradi posao za mesec dana.
- Uroš S.
A pa nisam znao da ima holesterol. Ima smisla.
ivo:
P8 Lite TT

P8 Lite TT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pihtije su leglo holesterola...ali što vas to toliko brine. Mladi ste vi za tu brigu 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zamalo da izginem od šipke koju imam u kancelariji. Srećom da nisam radio zgibove, nego istezao kičmu, pa sam samo propao na kolena.