Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od Kuzmanovic »

U zadnje vreme puno razmisljam o takvim pesacima kada vozim u traci koja je bliza trotoaru. Pa ti ljudi cim vide zebru(a neki i van nje), izlecu i ne pogledaju da li automobil koji dolazi, moze da se zaustavi ili ne. Boli njih uvo. Naravno, posle cu ja da ga robijam koji sam maltene vec prosao taj pesacki prelaz i nisam ni video tog pesaka da hoce da predje ulicu. O ostecenju automobila necu ni da pricam :kezo:
Salu na stranu, u zadnje vreme kada se nalazim u takvoj situaciji da moram da prodjem blizu pesaka, uglavnom sviram da ih upozorim da prolazim blizu njih, a na pesacke prelaze sam u 80% slucajeva prestao da stajem. Ko ih je*e kada ne znaju da se ponasaju, naravno cast izuzecima.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

@Next

znam, prijatelju, znam sve ja to nego eto nekako mi lakše kada razmišljam naglas a sebe veoma često pitam i što uopšte razmišljam o takvim stvarima...

u vezi voditeljke...ako se ne varam prva priča je bila da je vozila prebrzo...sad u daljoj istrazi može svašta da ispadne...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Zakintos: Privedeni Srbi zbog tuče

Niš -- Grčka policija privela je petoricu mladića iz Beograda zbog učestvovavnja u tuči u jednom kafiću u mestu Laganosu, na ostrvu Zakintos.

"Ne znam koliko je osoba bilo umešano i koliko je tuča bila masovna, ali su dvojica Grka završila u bolinici", rekao je Tanjugu Vladimir Mojsić iz Eurotursa, agencije preko koje su privedeni otputovali na letovanje.

Rodbina povredjenih Grka podnela je prijavu policiji, koja je petoricu Beogradjana privela sinoć, kazao je Mojsić. On je rekao da još uvek nije dobio detaljnije informacije o samoj tuči, koja se dogodila u ponedeljak uveče, niti da li su privedeni mladići pušteni iz policije.

Izvor: B92
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

samo polako napisao:Razmišljam nešto i o predhodnom vikendu.

Neki likovi odlučili da dignu drugog lika u vazduh na sred ulice.
Sad, to jeste problem jer se desilo u po bela dana na mestu gde ima ostatka sveta ali mi je za oko zapala i jedna druga stvar.

Veliki broj umrlica i pozitivnih komentara na račun usmćenog.

Poprilično sam zbunjen jer, ili su pogrešnog digli u vazduh ili ja tu nešto ne razumem, kako je moguće da nekoga koga su digli u vazduh zbog svojih sumnjivih radnji dobar deo populacije hvali!
Sta te cudi? Ko god da je bio ima svoje prijatelje, rodjake, saradnike... Ukratko, ljude na svojoj strani koji ce da mu odaju pocast..
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Još jedan slučaj pucnjave na obezbeđenje splava. Ovaj put sa tragičnim posledicama...

Ubijen radnik obezbeđenja splava "Blejvoč"

Ivana Cvetkovića (26), radnika obezbeđenja splava "Blajvoč" ispod Železničkog mosta, ubio je hicima iz pištolja nepoznati mladić, a teško ranio njegovog kolegu Marka Dajčića (26) i prolaznika Dušana Dimitrijevića (31)

Prema prvim informacijama iz policije, do vatrenog obračuna došlo je oko 1.40 sati. Nepoznati mladić je nakon verbalnog sukoba sa obezbeđenjem izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u Cvetkovića i Dajčića. Jedan od zalutalih metaka pogodio je Dimitrijevića, koji je sa još nekoliko prijatelja čekao da uđe na novobeogradski splav.

Napadač je nakon pucnjave pobegao.
Povređeni mladići su sa teškim povredama prevezeni u Urgentni centar.
Za nepoznatim mladićem koji je pucao u radnike obezbeđenja i goste splava, policija i dalje traga.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Da se nadovežem na gornji tekst, policija je saznala o kome je reč na osnovu video snimka sigurnosne kamere ispred splava i pogodili ste radi se o osobi koja je policiji od ranije poznata po prodaji droge, razbojništvima i nelegalnog nošenja oružja.

Tako da sam doneo zaključak da naša policija ima puno puno tih svojih poznanika od ranije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Post od Филиповић »

Сви смо ми познати полицији... :kezo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

samo polako napisao: Tako da sam doneo zaključak da naša policija ima puno puno tih svojih poznanika od ranije.
Kako mislis od ranije?
Na proslavi posle izbora,nas ministar policije proslavlja u drustvu jednog od ljudi iz Insajdera,za kojim je raspisana poternica za preko 20 teskih krivicnih dela,dok se isti covek vozi u civilnom automobilu koji je u vlasnistvu dobro poznatog mafijasa,sa sve stavljenim rotacionim svetlima i nemackim tablama... Neposredno ih znam svu trojicu...

Samo ova recenica ti govori realnu situaciju koja se nikada nece promeniti,ne kod nas,nego svuda u svetu,a takvih situacija je mali milion.
Samo ne treba biti naivan, pa ocekivati nesto drugo. Stvari oduvek tako funkcionisu i zauvek ce tako funkcionisati...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Jul 2012, 15:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Eto i ja sam tek u proetprošlu nedelju saznao da sam već neko vreme saučesnik zločinačkog udruženja. :rofl:

Znam, znam, rekli smo nećemo više. Ponela me atmosfera. :pardon:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

"Poznat policiji po razbojnistvu, nezakonitom posedovanju oruzja i dilovanju droge" , A NA SLOBODI JEBO TE !!! :bravo:
I tako svakog dana... Zato i ne citam vise takve stvari. Samo naslov vidim, a ono dole je uvek slicno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

:besan: :besan: :besan:

Nabijem ja na Q i nasu policiju i njihove sluzbenike i ovu drzavu

Vozim bajs sa ortakom, dolazimo na presacki u Spanskih boraca (Expo strana) i preko puta (2 smera po dve trake i ogromno ostrvo izmedju) na travi stoji pandurski 307 i njih dvojica (na inace jako problematicnom mestu :kuku: :uf: ) stoje i hvataju one koji nisu upalili svetla ili nisu vezali pojas :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Mi stajemo da predjemo na pesackom, pored nas dve devojke i neki matorac. Svih petoro stojimo na samoj ivici kolovoza, a panduri gledaju ka nama. U medjuvremenu prolazi 20 auta i NI JEDAN ne staje da nas pusti. Predjemo ne srednje ostrvo (znaci na njihovu stranu) i opet cekamo 20 auta da prodje da bi mi presli, posto niko ne staje, a oni nikoga ne zaustavljaju :pravilnik:
Kada smo presli (kad sam bio siguran da mogu da zbrisem ako oni popizde) pocnem da ih prozivam sa sve "Milicijo moja" i kako ih nije sramota da ne zaustave nikoga a mi ne mozemo da predjemo, kako bi mene zaustavili da ne pustim pesaka a ovako samo stoje i bleje itd...
Jedan pandur se okrece prema meni i kaze "sta tebe briga sta radimo, mi smo policija, a ne ti" :trljamoci:

I tu ortak popizdi i napusi pandura, ne znam sta mu nije rekao, i za ukradene felne i za kazne i za to sto smrde kao svinje (a pandur u onoj plavoj kosulji sav znojav) itd... Onda je ovaj jedan krenuo prema nama, a mi onako hrabro nestali u stilu ptice trkacice xD

G O V E D A.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

E nek im pokazali ko su baje. :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Xepoj87 napisao: Samo ova recenica ti govori realnu situaciju koja se nikada nece promeniti,ne kod nas,nego svuda u svetu,a takvih situacija je mali milion.
Samo ne treba biti naivan, pa ocekivati nesto drugo. Stvari oduvek tako funkcionisu i zauvek ce tako funkcionisati...
To je tačno kada je u pitanju visoka politika i poslovi od više milijardi evra/dolara.
Ali "obični" ljudi bi morali da poštuju zakon i da ih taj isti zakon štiti. Bilo da je reč o saobraćaju, radu i zarađivanju, porezima, imovini... U tome je razlika između "civilizovanih" i ostalih zemalja.
Ђенерал Јанковић
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Protiv drugih obicnih ljudi ce uvek da te zastiti i kod nas i u Evropi... Ali ne ocekuj neku vajdu ni tamo kada se radi o uticajnim ljudima...
Ima razlike,ali u sustini je vlast,vlast i kao takva je vec sredstvima dolazenja do moci,korumpirana...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ljudi su svuda ljudi, i korupcije uvek ima, samo su pitanje sume, da li je 1000 dinara, 1000 eura ili milion. Ali sa druge strane sumnjam da ima ovakve primitivne i povrsne seljanije kao kod nas, da ti na oci krade, jos se smeje i kaze kako je to u redu. Ne znam kad su kod nas ministri davali ostavke zbog afera. U Madjarskoj je predsednik dao ostavku jer su provalili da mu je deo doktorata prepisan. Ja ne znam kada je ovde iko podneo ostavku, to je nepoznata imenica.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zaključana tema