Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Najisplativiji dizelas za odrzavanje i eksploataciju do 5-6
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Najisplativiji dizelas za odrzavanje i eksploataciju do
Sjajno 
-
gazza
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
u kom servisu?NexT napisao:Jbt, ja to radio na 2.2 CDI, sve komplet me izaslo 70e, jos sam ih drkao da ciste interkuler,egr, creva...gazza napisao: rekao je da su ruke 150e, doduse nisam ga pitao sta jos tu kosta.
meni reklo da je skidanje i vracanje usisne minimum 80e samo to.
I 70e varenje?
Neka ti skinu, nadji nekoga ko zna da vari alu i da ti to uradi za par minuta, prakticno dzabe, ako ti je rod. Posto je smesan posao u pitanju.
Neka ti skinu, nadji nekoga ko zna da vari alu i da ti to uradi za par minuta, prakticno dzabe, ako ti je rod. Posto je smesan posao u pitanju.
Ne možeš naći mnogo jeftinije.gazza napisao:u kom servisu?NexT napisao:Jbt, ja to radio na 2.2 CDI, sve komplet me izaslo 70e, jos sam ih drkao da ciste interkuler,egr, creva...gazza napisao: rekao je da su ruke 150e, doduse nisam ga pitao sta jos tu kosta.
Kod Deše, skidanje i čišćenje usisne na JTDm 16v (a to je isti motor kao i Gazzin) je 80€ zbog te pumpe visokog pritiska. E sad, što kaže Nikaragva, zatvaranje tih rupa za klapne je drugo...
Mercedes Stankovicgazza napisao:u kom servisu?NexT napisao:Jbt, ja to radio na 2.2 CDI, sve komplet me izaslo 70e, jos sam ih drkao da ciste interkuler,egr, creva...gazza napisao: rekao je da su ruke 150e, doduse nisam ga pitao sta jos tu kosta.
Ocigledno zavisi od motora, na tom 2.2 je sve jako lako dostupno, ali mi je 150e i dalje previse para...
-
gazza
- Banned
e sto volim ove genijalne savete kada pricamo o opelu a vi mi pisete koliko ste platili neku uslugu za mercedes.
enivej, ristic je ekspresno zavrsio posao, auto ide besprekorno i cini mi se uravnotezenije nego pre. mozda sa malo manje ubrzanja u trecoj, ili se tripujem (ili je motor bio hladan) ali nebitno, snage ima i da se baci i srecan sam sto sam se resio jednog ozbiljnog problema ovog vozila.
sad mi ostaje da uradim veliki servis i onda definitivno odustajem od prodaje bar jos 3 godine. auto ide super...
enivej, ristic je ekspresno zavrsio posao, auto ide besprekorno i cini mi se uravnotezenije nego pre. mozda sa malo manje ubrzanja u trecoj, ili se tripujem (ili je motor bio hladan) ali nebitno, snage ima i da se baci i srecan sam sto sam se resio jednog ozbiljnog problema ovog vozila.
sad mi ostaje da uradim veliki servis i onda definitivno odustajem od prodaje bar jos 3 godine. auto ide super...
Sta si radio kod Ristica?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa pise par postova iznad, a i vec si ga savetovao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
gazza
- Banned
zatvorio usisnu granu, za pocetak.
Znam da pise, ali ne znam sta je radio
\
150e je ceh?
150e je ceh?
Ima dosta posla, najbolje je da se odradi kad se radi veliki servis, jer i ovako mora da se pristupi zupcastom, jer se odvaja cr pumpa od njene remenice, da bi mogla da se skine + jos malo posla, realno, cena velikog servisa, +20,30 evra + varenje/druga usisna grana.
To je ta cena, 8000 je meni bila zamena grane pre 4 godine.
-
gazza
- Banned
posle nekoliko nedelja voznje utisci su uglavnom pozitivni, ne vidim da je nista bitno naruseno sto se tice kvalitet voznje sem sto auto ima slabije ubrzanje u nizim obrtajima (da li je mozda smanjen obrtni moment), tj da mora da se vise gazi u 3-4000 obrtaja sto nisam radio ranije a to sa sobom povlaci i vecu potrosnju. u principu ako se vozi penzionerski onda je sve isto, ako se przi onda trosi malo vise i to je to. i da, osetno vise smrdi iz izduva, a to moze da bude i DPF posto mi se cini da je u ovom motoru sve povezano - kako je deaktivirao usisnu granu u svom originalnom izdanju tako su se na kompu poboljsale performanse DPF (manje zacepljenje).
Da vidis da za iste pare mozes da vozis autogazza napisao:e sto volim ove genijalne savete kada pricamo o opelu a vi mi pisete koliko ste platili neku uslugu za mercedes.