Sent from my Sony
Ne vidim da sam negde pokušao da nekog ubedim (kad kažeš nabeđivanje, pretpostavljam da misliš ubeđivanje) u moje estetske norme, iako ih smatam ispravnim. Ako si planirao da kupiš ovaj auto kada bude izašao, nadam se da moj sud o vizuelnom utisku koji ostavlja neće da te pokoleba u toj odluci.delano napisao:Samo sto je meni ovaj auto lep od kad se pojavio i medju tri najlepsa u ovoj klasi. BMW 3 mi je naprimer smesan posebno enterijer, pa se gomili ljudi svidja, i tu nema nikakvih problema, razumem i da se tebi ne svdija, ali ne razumem i to nabedjivanje da je auto ruzan, ko uopste moze da sudi o tome ?BobanR napisao:Ljudski mozak ima tu divnu odliku da prihvati stvari kojima je duže vreme izložen, ma koliko ružne bile, tzv. habituacija. Na žalost, u ovom slučaju kod mene ne radi. Iako nivo razočarenja nije isti kao i onog dana kada je prvi put zvanično predstavljena, vizuelno, sve je gore. Mislim da će Alfa, prvi put u svojoj istoriji, uspeti da na tržište izbaci automobil čiji će dizajn biti zastareo od prvog dana.
Crne se sve 4 samo tako:Milos napisao:Kao nova korveta sa 4 cevi,spolje su crne,unutrasnje su srebrne...zato sto ne rade.
Ja nisam do sad hteo da se izjašnjavam, ali od letos imam jednu trojku u komšiluku u jako lepoj kombinaciji, spolja braon metalik, unutra svetlija braon koža. Kad sam ga prvi put video oduševio sam se, ali kako sam ga gledao iz dana u dan i počeo da obraćam pažnju na detalje uvideo sam da je hauba i ceo prednji deo vozila (od šoferke pa na napred) ustvari veoma ružan. Sav je nekako uvijen i krivudav ali prenaglašeno. Zatim je i bok počeo da mi smeta, i pre neki dan stanem mu baš sa boka preko ulice, i skontao da je ceo takav auto. Ustvari, jedini ugao iz kog mi je sad lep je od nazad.delano napisao:Samo sto je meni ovaj auto lep od kad se pojavio i medju tri najlepsa u ovoj klasi. BMW 3 mi je naprimer smesan posebno enterijer, pa se gomili ljudi svidja, i tu nema nikakvih problema, razumem i da se tebi ne svdija, ali ne razumem i to nabedjivanje da je auto ruzan, ko uopste moze da sudi o tome ?BobanR napisao:Ljudski mozak ima tu divnu odliku da prihvati stvari kojima je duže vreme izložen, ma koliko ružne bile, tzv. habituacija. Na žalost, u ovom slučaju kod mene ne radi. Iako nivo razočarenja nije isti kao i onog dana kada je prvi put zvanično predstavljena, vizuelno, sve je gore. Mislim da će Alfa, prvi put u svojoj istoriji, uspeti da na tržište izbaci automobil čiji će dizajn biti zastareo od prvog dana.