Alfa Romeo Giulia

Noviteti i razne vesti iz auto-industrije
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Alfa Romeo Giulia

Post od Xepoj87 »

Pa covek iznosi svoje misljenje, njemu je ruzan, nije rekao da tebi mora da bude ruzan :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
BobanR
Reactions:
Pridružio se: 12 Apr 2015, 22:07
Garaža: Brera 2.4

Post od BobanR »

delano napisao:
BobanR napisao:Ljudski mozak ima tu divnu odliku da prihvati stvari kojima je duže vreme izložen, ma koliko ružne bile, tzv. habituacija. Na žalost, u ovom slučaju kod mene ne radi. Iako nivo razočarenja nije isti kao i onog dana kada je prvi put zvanično predstavljena, vizuelno, sve je gore. Mislim da će Alfa, prvi put u svojoj istoriji, uspeti da na tržište izbaci automobil čiji će dizajn biti zastareo od prvog dana.
Samo sto je meni ovaj auto lep od kad se pojavio i medju tri najlepsa u ovoj klasi. BMW 3 mi je naprimer smesan posebno enterijer, pa se gomili ljudi svidja, i tu nema nikakvih problema, razumem i da se tebi ne svdija, ali ne razumem i to nabedjivanje da je auto ruzan, ko uopste moze da sudi o tome ?
Ne vidim da sam negde pokušao da nekog ubedim (kad kažeš nabeđivanje, pretpostavljam da misliš ubeđivanje) u moje estetske norme, iako ih smatam ispravnim. Ako si planirao da kupiš ovaj auto kada bude izašao, nadam se da moj sud o vizuelnom utisku koji ostavlja neće da te pokoleba u toj odluci.
E sad, da li mogu da sudim o tome...pa i mogu. Ako pročitaš temu pažljivije, videćeš da su iznošena mišljenja o imaginarnim stvarima koje su možda, a možda i ne okruživale pojavljivanje Giulie, pa i moji komentari na temu izgleda ne odudaraju od svrhe, kako foruma, tako i teme.
Što se mene tiče, ovaj auto ostaje za Alfa Romeo isto što i Jarmila Kratochvílová za atletiku...odičan za stazu, ali ne za u grad.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika

Slika

Slika

https://www.youtube.com/watch?v=tOwZSyBqLOA
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kao nova korveta sa 4 cevi,spolje su crne,unutrasnje su srebrne...zato sto ne rade.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
ROCK
Reactions:
Pridružio se: 17 Apr 2015, 23:08
Garaža: BMW F30 328i

Post od ROCK »

Ja samo cekam da vidim civilnu verziju od 30k eura. Ovo su sve one napucane od 100+ k eura. Klotare su uvek drugacije. I samo ce ih retki koristiti. Ja ne znam sto ne izbace vec tu klot verziju
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Milos napisao:Kao nova korveta sa 4 cevi,spolje su crne,unutrasnje su srebrne...zato sto ne rade.
Crne se sve 4 samo tako:
Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

delano napisao:
BobanR napisao:Ljudski mozak ima tu divnu odliku da prihvati stvari kojima je duže vreme izložen, ma koliko ružne bile, tzv. habituacija. Na žalost, u ovom slučaju kod mene ne radi. Iako nivo razočarenja nije isti kao i onog dana kada je prvi put zvanično predstavljena, vizuelno, sve je gore. Mislim da će Alfa, prvi put u svojoj istoriji, uspeti da na tržište izbaci automobil čiji će dizajn biti zastareo od prvog dana.
Samo sto je meni ovaj auto lep od kad se pojavio i medju tri najlepsa u ovoj klasi. BMW 3 mi je naprimer smesan posebno enterijer, pa se gomili ljudi svidja, i tu nema nikakvih problema, razumem i da se tebi ne svdija, ali ne razumem i to nabedjivanje da je auto ruzan, ko uopste moze da sudi o tome ?
Ja nisam do sad hteo da se izjašnjavam, ali od letos imam jednu trojku u komšiluku u jako lepoj kombinaciji, spolja braon metalik, unutra svetlija braon koža. Kad sam ga prvi put video oduševio sam se, ali kako sam ga gledao iz dana u dan i počeo da obraćam pažnju na detalje uvideo sam da je hauba i ceo prednji deo vozila (od šoferke pa na napred) ustvari veoma ružan. Sav je nekako uvijen i krivudav ali prenaglašeno. Zatim je i bok počeo da mi smeta, i pre neki dan stanem mu baš sa boka preko ulice, i skontao da je ceo takav auto. Ustvari, jedini ugao iz kog mi je sad lep je od nazad.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Svi novi Bmwi imaju odvratnu nabubrelu haubu, trojka pogotovo :)

Sent from my Sony
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Nije odvratna nego odlicna.

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Gud lord. Pokušavam da skapiram šta je loše na novoj 3...

Glupo da ulazimo u polemiku, stvar je subjektivna. Po mom skromnom estetskom mišljenju i 3 i Đ su boli glava.

Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Da ne ulazim u raspravku generalno oko modela, ali suptilan reljef haube mi se svidja itekako. Daje drugaciju, puniju dimenziju automobilu.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ima ta linija haube koja se na kraju okomitije spušta, a pre tog spuštanja izgleda kao da se hauba malo "prelomila". Prvi auto koji sam primetio da ima takav oblik haube je bio prethodni Seat Leon ...nekad mi se to ne sviđa i izgleda mi neprirodno i kao da se sve naguralo napred, a nekad mi je ok i skoro da ne primećujem...zavisi od ugla, boje.
Korisnikov avatar
VVWOB
Reactions:
Pridružio se: 24 Avg 2013, 12:56
Garaža: A35 AMG

Post od VVWOB »

Slika

Slika

Slika

Slika

Mnogo detalja iz zavrsne obrade (pre svega enterijer) bas odaje utisak da je i dalje prisutan veliki zazor u odnosu na nemacku premium trojku.

Inace, dizajn eksterijera, kao i na slikama, perfektan. :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja kazem da je oblik haube nabubreo, a on mi okaci M3 i kaze lep reljef...i sta ja da odgovorim na to :)
Pored toga, trojka kao auto mi je skroz ok.

Evo na sta sam mislio, nagli pad prednjeg dela haube, sto rezultira time da srednji deo izgleda kao da je nabubreo :)

Slika

Sent from my Sony
Odgovori