Zimovanje
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Zimovanje
Upravo sam na Sunčanoj Dolini, onaj deo do Srebrne Lisice, morao da skinem skije i spustim se peške 30-40m pošto je sve bio led.
- grujicd
To jeste, taj deo se prvi odere. Bio je ok pre par dana, ali je u međuvremenu temperatura išla do +10 i spustila se do -9, kao da smo u Zaječaru 

Tamo je golo i stalno duva.
Ali to će uvek biti moja omiljena staza. Uvek sam voleo pogled odatle.
Ali to će uvek biti moja omiljena staza. Uvek sam voleo pogled odatle.
Napraviš dva dobra brza zaokreta i kraj staze.
Pravite mi zazubice. Sutra možda sednem u kola da odem gore do srede.
Tapatalk
Pravite mi zazubice. Sutra možda sednem u kola da odem gore do srede.
Tapatalk
- grujicd
Jutros hladno ali sunčano. Radili su i topovi, u najavi odličan dan.

- grujicd
Da, pogled sa prozora Nebeske Stolice 1.
Da da. Znam. Kada se otvorio taj hotel tri sezone uzastopno smo odsedali tu.
- grujicd
Ako nekom zatreba info o nebeskoj stolici. Sobe su prostrane, naročito 3+1 i 4+1 koje imaju odvojenu spavaću sobu. Enterijer je star, jedinica nema nikakav sadržaj unutra ali dvojka ima bar neki lobi i bar, a koliko sam čuo i sobe su novije. Međutim dvojka je nekih 100 metara uzbrdo pa nam je jedinica ipak milija 
Glavna prednost je što su direktno na stazi, i to blizu tačke odakle počinju časovi za klince. Pošto nekoliko puta dnevno idemo do skijašnice ovo nam je velika prednost.

Glavna prednost je što su direktno na stazi, i to blizu tačke odakle počinju časovi za klince. Pošto nekoliko puta dnevno idemo do skijašnice ovo nam je velika prednost.
- grujicd
Gobelja. Sneg savršen.

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li neko zna sajt na kome se moze videti visina snega na Zlataru i da li se ski staza redovno osnezava, cuo sam da imaju topove ?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
grujicd napisao:Ako nekom zatreba info o nebeskoj stolici. Sobe su prostrane, naročito 3+1 i 4+1 koje imaju odvojenu spavaću sobu. Enterijer je star, jedinica nema nikakav sadržaj unutra ali dvojka ima bar neki lobi i bar, a koliko sam čuo i sobe su novije. Međutim dvojka je nekih 100 metara uzbrdo pa nam je jedinica ipak milija
Je l' čisto? Kakva je klopa?
Ja gotovo uvek odsedam u Putniku (onom u Sunčanoj dolini). Nije neki luksuz, ali su deo renovirali pre 4-5 godina i te "lux" sobe su sasvim ok. Najveća prednost je odlična hrana, koja je na bazi švedskog stola, tako da se ujutru i uveče mogu fino napuniti baterije. Mana je što nije na stazi, ali imaju svoj kombi prevoz, a može se i skijama doći do Sunčane doline. Na bordu je to već malo teže...
- grujicd
Hrana je relativno loša. Prošle godine je u vreme raspusta bio obavezan polupansion, pa je švedski sto bio sasvim solidan. Ove godine nije obavezno, pa malo ljudi tu jede i onda je i ponuda loša i siromašna. Kad smo videli kako je uzeli smo samo doručak, a za večeru imaš širok izbor u okruženju. Ovi apartmani imaju i kuhinju, mada nama to služi samo za kafu, čaj ili supu iz kesice. Čistoća ništa posebno. Glavne prednosti su lokacija na samoj stazi i što imaš praktično dnevnu sobu sa stolom, gde mogu da se igraju društvene igre, može neko da ti dodje na kafu i slično.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mene je u Putniku odusevilo kada smo pre nekoliko godina bili oko 1. aprila, sa jos svega 10-ak gostiju, a ponuda klope je bila kao kada je hotel pun. Stvarno korektno sa njihove strane, iako je nakon toga hotel zatvarao sezonu. Mada, koliko je tada snega bilo, mogli su lagano nastaviti sa radom jos par nedelja...