Vežbanje, dijete, teretana...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
A sta bude kad nije opusten? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
A znam za pesacenje i taj djavo sa seckanjem. Ja mislio ima nesto sto ne znam 
Cepao sam sinoc od Dorcola, preko keja do brankovog, pa na zelenjak do beogradjanke i onda do Dorcola. Nisam merio koliko ima. Bem li ga. Ali znam da sam zveknuo 7-8 cigareta. Nikad do decembra nisam pusio cigarete. Nekad zapalim jednu max, ali sam sad poceo da kupujem. Odvratno. Definitivno bih pre legalizovao travu nego cigare.
Prvo: ne grebe grlo i nema kasljanja.
Drugo: ne izaziva toliku zavisnost koliku cigarete.
Trece: opusta.
Bar je to moj utisak posmatrajuci ljude koji to rade.
Poslato sa Lumia 925

Cepao sam sinoc od Dorcola, preko keja do brankovog, pa na zelenjak do beogradjanke i onda do Dorcola. Nisam merio koliko ima. Bem li ga. Ali znam da sam zveknuo 7-8 cigareta. Nikad do decembra nisam pusio cigarete. Nekad zapalim jednu max, ali sam sad poceo da kupujem. Odvratno. Definitivno bih pre legalizovao travu nego cigare.
Prvo: ne grebe grlo i nema kasljanja.
Drugo: ne izaziva toliku zavisnost koliku cigarete.
Trece: opusta.
Bar je to moj utisak posmatrajuci ljude koji to rade.
Poslato sa Lumia 925
Nikad probao ni jedno ni drugo.
Sent from my C6903 using Tapatalk
Sent from my C6903 using Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
I nemoj. Bar na cigarete, za drugo ne bih znao.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Branjo, mozrs da vozis rolerke, usraces se koliko ces ojacati i smrsati, nordijsko trcanje je vrhunska vezba, plivanje, brzi hod, udaranjr dzaka, itd...
Aco, poenta je porediti sta je posebno kod trcanja u odnosu na druge vezbe.
A voleo bih da mi objasnis kako trcanje utice na pluca generalno.
Crni, ne izmisljaj nesto sto niko nije rekao da bi dao na jacini svojim glupostima koje si ovde izneo.
Aco, poenta je porediti sta je posebno kod trcanja u odnosu na druge vezbe.
A voleo bih da mi objasnis kako trcanje utice na pluca generalno.
Crni, ne izmisljaj nesto sto niko nije rekao da bi dao na jacini svojim glupostima koje si ovde izneo.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
http://www.livestrong.com/article/23212 ... -capacity/
Generalno priče banana fitnes instruktora kako je trčanje ovo ili ono su smešne. Ja mislim da je štetno za zglobove i ne volim da trčim, ali ne možeš da kažeš da nije efikasno kad maratonci imaju puls u miru 35 i potrošnju kiseonika po kilogramu 75. Nisu sigurno to ostvarili što voze bicikl.
Sport može da se gleda kroz brojke i ne treba tu previše teoretisati.
Opet kažem, ja se apsolutno slažem s tobom - nikada ne bih išao na trčanje kao primarnu aktivnost i slažem se da ima boljih za amatere, kao i bezbednijih, ali da je efikasno - jeste.
Generalno priče banana fitnes instruktora kako je trčanje ovo ili ono su smešne. Ja mislim da je štetno za zglobove i ne volim da trčim, ali ne možeš da kažeš da nije efikasno kad maratonci imaju puls u miru 35 i potrošnju kiseonika po kilogramu 75. Nisu sigurno to ostvarili što voze bicikl.
Sport može da se gleda kroz brojke i ne treba tu previše teoretisati.
Opet kažem, ja se apsolutno slažem s tobom - nikada ne bih išao na trčanje kao primarnu aktivnost i slažem se da ima boljih za amatere, kao i bezbednijih, ali da je efikasno - jeste.
Tacno sam znao da mislis samo na kapacitet pluca.
Opet, ta pluca jacaju radi postizanja rezultata, nista zdravija nisu.
Isto tako se jacaju svim drugim sportskim aktivnostima.
To jest, gde god da dovodis telo do kiseonicnig limuta, oluca ce se vremenom jacati i siriti vise do odredjene mere.
Cela tema nije pokrenuta da bi se trcanje pokazalo kao nezdrava zivotna navika, vec je spomenuto bas da ima daleko boljih, efikasnijih i zdravijih nacina za postizanje vecine ciljeva radi kojih najveci broj ljudi trci.
Sto se srca tice, isto je fizicka akivnost u pitanju, a stalno drzanje maksimalnog ili visokorg pulsa jednostavno ne moze biri zdravo za srce.
Ne mora biti ni stetno, sve zavisi od coveka, nacina i intenziteta vezbanja.
Crni ocigledno ima dva srca i troje pluca, pa sprinta u penzionerskim danima brze od profesionalaca u pynoj snazi
Sent from my Sony
Opet, ta pluca jacaju radi postizanja rezultata, nista zdravija nisu.
Isto tako se jacaju svim drugim sportskim aktivnostima.
To jest, gde god da dovodis telo do kiseonicnig limuta, oluca ce se vremenom jacati i siriti vise do odredjene mere.
Cela tema nije pokrenuta da bi se trcanje pokazalo kao nezdrava zivotna navika, vec je spomenuto bas da ima daleko boljih, efikasnijih i zdravijih nacina za postizanje vecine ciljeva radi kojih najveci broj ljudi trci.
Sto se srca tice, isto je fizicka akivnost u pitanju, a stalno drzanje maksimalnog ili visokorg pulsa jednostavno ne moze biri zdravo za srce.
Ne mora biti ni stetno, sve zavisi od coveka, nacina i intenziteta vezbanja.
Crni ocigledno ima dva srca i troje pluca, pa sprinta u penzionerskim danima brze od profesionalaca u pynoj snazi

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
auuuu, ustanem i imam šta da pročitam...ne verujem
jebote, vi klinci ste stvarno piglu
šta ste odmah skočili, te laž veka, te supermen, te ovo te ono... nije vam palo u te vaše male mozgiće da sam se zajebao, pogrešio, permutovao, šta god?
28min/5km
ok?
na 10 nisam merio jer još imam strah od nove povrede kolena, ali i to će biti na leto, sigurno
štoonaj kaže, kul braders
a za trčanje i dalje tvrdim da su se ovde par naduvanih bildera opasno iskompromitovali
jebote, vi klinci ste stvarno piglu
šta ste odmah skočili, te laž veka, te supermen, te ovo te ono... nije vam palo u te vaše male mozgiće da sam se zajebao, pogrešio, permutovao, šta god?
28min/5km
ok?
na 10 nisam merio jer još imam strah od nove povrede kolena, ali i to će biti na leto, sigurno
štoonaj kaže, kul braders

a za trčanje i dalje tvrdim da su se ovde par naduvanih bildera opasno iskompromitovali
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Nismo mi glupi nego si ti lupio.
Ako so vec slagao duplo, pre nego sto nastavis da ismevas laz veka, zamisli da ja koji trcim 13 sekundi na 100 metara napisem da mogu da trcim za 6,5 sekundi 100m, jel to neka pametna izjava?
Ako so vec slagao duplo, pre nego sto nastavis da ismevas laz veka, zamisli da ja koji trcim 13 sekundi na 100 metara napisem da mogu da trcim za 6,5 sekundi 100m, jel to neka pametna izjava?
aco...ne njajke, majke ti
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ako trcis, recimo 60-70 posto od svog maximuma, trcanje je ok. Smatram da je takav tempo najoptimalniji - ne bole te zglobovi, misici i tetive.
Npr. meni je neki maksimum da idem 2400 m za nekih 8'30". Nek bude 9 minuta.
Ali obicno kada trcim, drzim tempo od 5min/km, uz puls 135-140. I to mi je ok. Nekad spustim i na 5.15-5.30...to mi je vec kao da stojim (puls 110-120), ali obicno kada je hladno i kada je podloga klizava.
Uopste ne vidim nista lose u takvoj primeni trcanja. Naravno, ko ne voli trcanje, a mnogo ljudi ne voli, bira drugi nacin aerobne aktivnosti. Ali opet smatram da je trcanje osnova, pa sve ostalo.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Npr. meni je neki maksimum da idem 2400 m za nekih 8'30". Nek bude 9 minuta.
Ali obicno kada trcim, drzim tempo od 5min/km, uz puls 135-140. I to mi je ok. Nekad spustim i na 5.15-5.30...to mi je vec kao da stojim (puls 110-120), ali obicno kada je hladno i kada je podloga klizava.
Uopste ne vidim nista lose u takvoj primeni trcanja. Naravno, ko ne voli trcanje, a mnogo ljudi ne voli, bira drugi nacin aerobne aktivnosti. Ali opet smatram da je trcanje osnova, pa sve ostalo.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A koliko kg na koju visinu imaš?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ti si bas u ozbiljnoj formi, ja 2400m idem nesto ispod 12m, a tim tempom jedva sastavim 3km, tempom od 6min/km mogu da sastavim 10km.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dosadašnji argumenti:
1. Ne lupaj
2. Vi klinci ste pglu (ovo je 2016. niko već godinama ne govori "pglu")
3. Ne kenjaj majke ti

1. Ne lupaj
2. Vi klinci ste pglu (ovo je 2016. niko već godinama ne govori "pglu")
3. Ne kenjaj majke ti