SAAB 9-5 ima odlicno ventiliranje koznih sedista. Na preko 30C, i na ogromnoj sparini, ledja mi se nisu oznojila. Doduse, jeste me nesto zigalo kasnije

@Scuderia - WEBASTO!

192-3Routasydan napisao: @Pedja: koliko si ti visok? Ja sam tu negde 191cm, pa reko' da vidim jel mogu da smestim dupe u one kadice
+1Ivan napisao:Jednostavno daleko je bolje balansiran sa quattrom i osetno lepse se vozi.
Cak bih rekao da je i nesto udobniji, valjda ima drugacije opruge nazad.
Znaci benefiti su itekako prisutni u svakodnevnoj voznji, ne samo u dinamicnoj gde je razlika jos izrazenija.
Uslove smanjene trakcije da ne spominjem, sto uopste ne mora znaciti planinu i sneg vec i pljusak, blato, rizla, pesak i sve ostalo sto zaslugom traktora i kamiona moze da se pojavi na putu.
Sto kaze zex kao i na bmw f30 serijska klima je vrlo jadna, ali ti ides na dobro opremljen primerak tako da ces sigurno uzeti trozonsku.
Najbitnije je sto kod b8 2.0 tdi quattro primerci ne odskacu cenom od ostalih iako je ponuda slabija.
Послато са GT-N7100
Nije problem da nađeš i bolja sedišta pa da zameniš. I nisu skupi celi enterijeri na oglasima. Tempomat se ugradjuje relativno jeftino, volan takodje jer mozes i svoj da prodas za slicne pare.Routasydan napisao:Da, lepa su. Mislim da je i Dag imao u svom A4 B8 slicna i sasvim su ok