Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Trenutno sam na zimovanju i po dosadasnjem iskustvu to bude "krizni" period posto i pored skijanja (fizicke aktivnosti) uvek se opustim sto se tice ishrane (3 obroka svedski sto) i generalno se sa skijanja vracam u losijem stanju, i dobijem na kilaze i izgubim snagu i kondiciju... jos ako se doda da se obicno par dana pred skijanje i par dana posle skijanja ne trenira, eto praznog hoda od preko 10 dana sto uopste nije malo.
Medjutim ove godine se odlicno drzim.
Prvo sto sam uspeo jeste da odradim dva vezana tranina u dva dana pred sam polazak na put.
Trenutno sam na planini vec 5 dana i za taj period sam odradio 4 ozbiljna treninga u teretani a planiram u naredna dva dana da odradim jos 2, tako da prosek bude jaci nego sto inace radim.
Pored teretane naravno peglam nekoliko sati skijanje, uvece sa klincem na bazen... tako da je aktivnost na maksimumu.
Sto se tice obroka, na svedskom stolu sam tacno pronasao svoj kutak sa zdravom/dijetalnom hranom i za sada uspevam da se strogo pridrzavam, kolicine su isto kontrolisane...
Ocekivao sam da se nakon skijanja vratim sa nekih 1-2kg viska i malo losijom kondicijom. Medjutim bas danas sam se merio i uspeo sam da sasecem jos 1kg za sada a mislim da cu i ustaljeni tempo da podignem za 0,5km/h ili produzim za 1km, a verovatno ce do provratka da ode jos 0,5kg... tako da sam bas zadovoljan ali bogami se i razvaljujem od aktivnosti na planini...
Medjutim ove godine se odlicno drzim.
Prvo sto sam uspeo jeste da odradim dva vezana tranina u dva dana pred sam polazak na put.
Trenutno sam na planini vec 5 dana i za taj period sam odradio 4 ozbiljna treninga u teretani a planiram u naredna dva dana da odradim jos 2, tako da prosek bude jaci nego sto inace radim.
Pored teretane naravno peglam nekoliko sati skijanje, uvece sa klincem na bazen... tako da je aktivnost na maksimumu.
Sto se tice obroka, na svedskom stolu sam tacno pronasao svoj kutak sa zdravom/dijetalnom hranom i za sada uspevam da se strogo pridrzavam, kolicine su isto kontrolisane...
Ocekivao sam da se nakon skijanja vratim sa nekih 1-2kg viska i malo losijom kondicijom. Medjutim bas danas sam se merio i uspeo sam da sasecem jos 1kg za sada a mislim da cu i ustaljeni tempo da podignem za 0,5km/h ili produzim za 1km, a verovatno ce do provratka da ode jos 0,5kg... tako da sam bas zadovoljan ali bogami se i razvaljujem od aktivnosti na planini...
Inace, slazem se da je trening kada se udje u stos predstavlja svojevrsnu drogu. Prosto se ne osecas lepo ako ne odradis trening a nakon njega ti je sve ravno, bas jako prija nezavisno od ciljeva.
Crnom skidam kapu na aktivnostima u svojum godinama. To svakome treba da bude uzor!
Daj boze kada bi svi u tim godinama imali takve stavove prema sportu, ishrani, takvu kondiciju...
Crnom skidam kapu na aktivnostima u svojum godinama. To svakome treba da bude uzor!
Daj boze kada bi svi u tim godinama imali takve stavove prema sportu, ishrani, takvu kondiciju...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kako je trenutno na Staroj Planini što se tiče skijanja? Drugar ide u nedelju i prilično je nesrećan zbog vremena. I na Kopaoniku je trenutno dosta loše.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Kako stoje stvari teško da će biti još dobrog skijanja u ovoj sezonu.
A i bilo je dobro samo par dana, mozda malo kraj decembra, ostalo bulja, koji raspad od zime....
Ja sastavio jedva 5 dana....
Ja sastavio jedva 5 dana....
Danas je bio prvi dan da bas nije moglo da se skija, temperatura u plusu i pljusak. Predhosnih dana i pored ozbiljnog plusa (+12 stepeni) sve staze su bile u funkciji i skroz osnezrne. Doduse kvalitet podloge je los ali se moglo skijati.
Sada je temperatura opet u minusu i kazu da ce preko noci raditi vestacko osnezivanje a u subotu najavljuju sneg, tako da bi trebalo narednih dana da bude OK. Medjutim posle vikenda opet najavljuju duzi i jaci plus a po tome ce tesko moci da odrze staze.
Sent from my C6903 using Tapatalk
Sada je temperatura opet u minusu i kazu da ce preko noci raditi vestacko osnezivanje a u subotu najavljuju sneg, tako da bi trebalo narednih dana da bude OK. Medjutim posle vikenda opet najavljuju duzi i jaci plus a po tome ce tesko moci da odrze staze.
Sent from my C6903 using Tapatalk
Sad sam bas bacio pogled, izmedju slike iz druge nedelje, i ove sa kraja cetvrte nedelje, mozda se vidi neka razlika, mada mi se cini minimalna, u fizickom izgledu, mozda su se samo ramena malo zaokrugligla, eventualno malo rasirio trup, na slikama se ne vidi da je spao stomak.Bax napisao:Jos dva dana i gotov prvi mesec Insanity drila.
Drugi koji sledi, iznosicu zapazanaja.
Sto se tice efekta, ovu 4tu nedelju kidam trening, imao sam prolazne krize na tetivi iznad pete.
Osetan je napredak u formi, i svezini.
Sad sam 75 kg, sto se tice izgleda, sta znam nema neke dramaticne promene, tu sam negde, vide se neke promene, ali generalno ne preterane. Ispravila su mi se ramena, popravilo drzanje. Generalno droga kad se navuces....
Imam taj neki stomak, star preko 20 godina, koji se izgleda strasno tesko przi, letos kad sam bio totalno atrofirao sa 66kg, i dalje je organizam cuvao svoje rezerve....
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Godina proizvodnje te je*e, Bax 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
NE vredi, sad sam provalio, gradjen sam ko Putin, na onoj slici kad jase konja, u cetvrtoj nedelji 

Ma to je zato sto imate istog frizera 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja reko da nisi ko taj sa avatara.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bax uzmi neke Amino, bilo koje, makar glutamin, a ja bih neke kompletne. Taman to ti fali za to što hoćeš, a preporod ćeš videti na polju oporavka.
P8 Lite TT
P8 Lite TT
Npr. ovako nešto. 

Evo snimak o necemu sto manje vise svi znaju, ali lepo je uradjen 
https://youtu.be/2tM1LFFxeKg

https://youtu.be/2tM1LFFxeKg