A4 B8 i varijacije na temu
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: A4 B8 i varijacije na temu
Ne znam da li je to generacijska stvar, ali slažem se sa starcem. Funkcionalnost uvek pre izgleda.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mozda sam i ja Kinez, ali bez problema bih trampio xDrive za Harman Kardon ozvucenjestarac vujadin napisao:Prosto mi dođe žao svih onih inženjera u Audiju koji rade na quattru i ponose se s tom konstrukcijom, a koja u dilemi pri kupovini gubi od spoljnog izgleda jebenog fara. Da je dilema ako farovi loše svetle i ne rade posao, pa i da razumem...Još jedan primer dominacije "kineskih merila" nad "evropskim" usred Evrope.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Potpuno razumljivo, kad i onako vrtiš volan na parkingu, pa ti je xD višak. 

- Delija
- Kontakt:
Kako si zao

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Xenoni i led diode nisu tu samo zbog izgleda fara, nekako ste to zaboravili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nekako nismo zaboravili i nekako nam ubacuješ u usta nešto što nismo rekli, a nekako zaboravljaš od čega je počelo komentarisanje ove teme.
Nije ih bilo vise sa quattrom, bilo ih je vise sa nalepnicom quattroshandu90 napisao:Meni je prva asocijacija na audi quattro pogon. Ranije mislim da ih je bilo vise sa quattrom a sad kao da hoce samo da uskoce u a4 umesto u passat.

Ja bih momentalno menjao moj Harman/Kardon za neke druge stvari u opremi. Odlican je, ali je sasvim dobro i fabricko ozvucenje u E.Delija napisao: Mozda sam i ja Kinez, ali bez problema bih trampio xDrive za Harman Kardon ozvucenje
Ne, nije, samo su ti kriterijumi nizi 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovo je priča kao za ripove filmova. Tako da idi skidaj HD sta god od 20gb 
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Coek je mjetalac, treba mu ozvucenje. Nadam se da nece slusati Balasevica i bagrem odvaljen.
Sta ce mu kvatro kad ide od grada autoputem do kuce? Totalno bespotrebno. A i znam kako vozi, sve po propisima. Tako da njemu vise igra oprema i farovi od kvatra.
Nego uzmi taj pussy magnet i ne zajebaj. Jednom se zivi.
Poslato sa Lumia 925
Sta ce mu kvatro kad ide od grada autoputem do kuce? Totalno bespotrebno. A i znam kako vozi, sve po propisima. Tako da njemu vise igra oprema i farovi od kvatra.
Nego uzmi taj pussy magnet i ne zajebaj. Jednom se zivi.
Poslato sa Lumia 925
Kvatro se kod Audija ni uzima samo zbog vožnje po njivama već popravlja voznu dinamiku koja je narušena prednjim pogonom.

xDrive nije neophodan ako zimi uvek imaš odlične zimske gume. Čak ume da bude i zabavno bez njega
Meni je ok i srednje (hifi). Uzeo sam HK čisto kao upgrade ali nisam siguran da vredi toliko... i ako audiofili na stranim BMW forumima tvrde da je neophodnoDelija napisao:Mozda sam i ja Kinez, ali bez problema bih trampio xDrive za Harman Kardon ozvucenje

xDrive nije neophodan ako zimi uvek imaš odlične zimske gume. Čak ume da bude i zabavno bez njega

- Delija
- Kontakt:
Hteo sam samo da kazem da mi xDrive ne treba 
Off topic
SkyCar za nekih 350 evra ugradjuje Alpine upgrade (komponente koje BMW u svom zvanicnom upgrade-u ceni preko 500 evra bez ugradnje i bez plastike za vrata
) - 2 originalne plastike za vrata (od HiFi paketa) + 2 tweeter-a + 2 mid-a + 4x 70W pojacalo. Bass-ovi ispod sedista ostaju isti, samo se kace na pojacalo.
http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/suppo ... d=453.html
Za stereo na istim tim forumima kazu da je kvaliteta HK. Od HiFi je sigurno bolje. Videcemo kad ugradim
Ni ovo osnovno ozvucenje stvarno nije toliko lose. Mora to bolje, ali je daleko od neupotrebljivog.
Mada, kada se vec kupusaju vrata, razmisljam i da odmah stavim neko ozbiljno ozvucenje...

Off topic
SkyCar za nekih 350 evra ugradjuje Alpine upgrade (komponente koje BMW u svom zvanicnom upgrade-u ceni preko 500 evra bez ugradnje i bez plastike za vrata

http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/suppo ... d=453.html
Za stereo na istim tim forumima kazu da je kvaliteta HK. Od HiFi je sigurno bolje. Videcemo kad ugradim

Ni ovo osnovno ozvucenje stvarno nije toliko lose. Mora to bolje, ali je daleko od neupotrebljivog.
Mada, kada se vec kupusaju vrata, razmisljam i da odmah stavim neko ozbiljno ozvucenje...
- Delija
- Kontakt:
Off topic
Isteklo je vreme za edit:
Pardon, ono je link za E90 - za F30 je 600 funti iliti 750 evra:
http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/suppo ... =8917.html
Dranje, ne drugo
Isteklo je vreme za edit:
Pardon, ono je link za E90 - za F30 je 600 funti iliti 750 evra:
http://www.bmw.co.uk/en_GB/topics/suppo ... =8917.html
Dranje, ne drugo