Drugar uzeo Nissan X Trail. Imaš tri paketa, u trećem imaš sve što nude i to je to. Kod Nemaca početna cena lagano ode 50% gore.
Meni je dobro što nemam potrebu da preterujem sa opremom a još manje sa individual šminkom

Ovo upravo procitah na nekom forumu trazeci iskustva sa Alpine retrofit-om:Delija napisao:Ni ovo osnovno ozvucenje stvarno nije toliko lose. Mora to bolje, ali je daleko od neupotrebljivog.
Pre toga sam bas na gomili mesta procitao da je bas lose i nije mi bilo bas najjasnije s obzirom da mi zvuci manje-vise solidno, a poprilicno sam zaludjen za HiFi (uz ogradu da u autu i nemam neka visoka ocekivanja). Poenta je u tome da ja u autu muziku bas nikad ne slusam glasno, vec onako "u background-u" - to radim samo kod kuce, na nesrecu komsijaI would def agree that the standard sound is crap (awesome in car when listening softy but crap when u need to crank it)...
E decko, idi slusaj muziku u liftu od Uscastefanan napisao:Ovo je priča kao za ripove filmova. Tako da idi skidaj HD sta god od 20gb
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Naravno. Na doplati za jači motor možda i najmanje gubiš... osim u Srbiji gde se gleda da je što manji i da manje troši.Delija napisao:Generalno, oprema drasticno podize cenu autu kad se kupuje nov, a kad se prodaje polovan daleko manje utice na prodajnu cenu.
Ma ne bih 2.0 benzinac... nisam naglasio ali o njima smo pričaliXepoj87 napisao:Bi da si u Srbiji, ako ne prvi, onda drugi put
Da vidis kako je kada 530d prodas jeftinije od 525d i to ga prodajes duze