Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od shandu90 »

Da znate kako nova sestica u crnoj boji tek izgleda..moracu komsu da priupitam stogod :kezo:

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@jocas
...ali vrlo mrsavo :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Pa sve zavisi kad im naletiš i na koga, ja sam sebi dobro ispregovarao. Ali je pregovaranje trajalo prilično dugo, pre toga kod njih kupio Hyundai...
Kad je skroz novi model nema nikakvih povlastica.
Kad se pojavila Mazda 3 davali su neke vaučere samo onima koji su kupili pre toga neku mazdu kod njih da iskoriste neki beskamatni kredit. Vaučeri na ime...
Koleginica kad je kupovala CX-3 otišla sama i nije ni pregovarala nešto posebno, pa je tako i prošla. Nedelju dana posle toga je krenula regularna akcija gde su davali zimski set sa alu felnama :glavomuzid: Ali ni ta akcija nije bila za CX-3, mada je moglo da se pregovara.
http://www.mazda-rs.com/Posebna-ponuda/ ... ska-ponuda
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Da, baš su škrti. Osim što nude točkove ili navigaciju gratis ili šta je već u ponudi, nisam siguran da su voljni da pregovaraju mimo toga...

Meni najdrastičniji primer (možda sam već pominjao) je pokušaj kupovine nove Mazde od strane čoveka koji je napravio Mazda klub Srbija sa sve forumom. Čovek je toliko ispizdeo od neprofesionalnosti i neljubaznosti prodavaca, da je umesto sa novom CX 5-icom, završio sa CR-V-om. A gari se, koliko sam upoznat, baš cimao oko kluba i umesto da mu daju neki debeli popust i da ga tretiraju kao nekog povlašćenog, njih je boleo tuki. Od tada je i MCS na mnooogo nižim granama...

Edit: Uleteo Joca sa postom pre mene...
Poslednja izmena od DukeNS u 27 Feb 2016, 21:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

shandu90 napisao:Da znate kako nova sestica u crnoj boji tek izgleda..moracu komsu da priupitam stogod :kezo:

Bordo lepsa pet puta. Jos kad je unutra bela kozura, mmm.
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:

Post od jocas »

DukeNS napisao:Da, baš su škrti. Osim što nude točkove ili navigaciju gratis ili šta je već u ponudi, nisam siguran da su voljni da pregovaraju mimo toga...

Meni najdrastičniji primer (možda sam već pominjao) je pokušaj kupovine nove Mazde od strane čoveka koji je napravio Mazda klub Srbija sa sve forumom. Čovek je toliko ispizdeo od neprofesionalnosti i neljubaznosti prodavaca, da je umesto sa novom CX 5-icom, završio sa CR-V-om. A gari se, koliko sam upoznat, baš cimao oko kluba i umesto da mu daju neki debeli popust i da ga tretiraju kao nekog povlašćenog, njih je boleo tuki. Od tada je i MCS na mnooogo nižim granama...
Samo ti reši, vodim te kod "svog" prodavca, ja sam uspeo da izvučem keš popust umesto beskamatnog kredita ili neke dodatne opreme. Ako ti ponude navigaciju jeste da košta 500 eur, ali mi to nije neki ustupak. Isto važi i za neke druge stvari oko dodatne opreme.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Scuderia napisao:
shandu90 napisao:Da znate kako nova sestica u crnoj boji tek izgleda..moracu komsu da priupitam stogod :kezo:

Bordo lepsa pet puta. Jos kad je unutra bela kozura, mmm.
Da ali to je samo dizel full. Parkirane jedna do druge 3 i 6 u tamnim bojama :mrgreen:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Da ne citiram ceo post kako je prošao kolega iz MCS kluba, mogu samo reći da ni ja nemam neka pozitivna iskustva sa predstavnicima Mazde. Deluju uglavnom nezainteresovani. Dok je sa Hondom recimo skroz druga priča.
Da sad ne dužim priču.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Slobodno, treba cuti razna iskustva.

Moje poslednje iz Grand M-a je bas lose. Prodavac je pre toga dugo radio za Audi, pa me cudi da ima tako los odnos prema kupcima. Kao da ga neko tera da prodaje. Ono, izdeklamovao je on meni sve po PS-u tokom probne voznje, ali preko one stvari. Momak koji je pre toga radio je bio bolji, ali nista posebno i njega su unapredili i prebacili za Bg. Moj poznanik, koji je bio direktor, je takodje unapredjen i prebacen za Bg. Imaju srece da im se brend dobro pozicionirao u svetu, pa i kod nas dobro prolaze bez previse truda. Sve je to jako aljkavo za proizvod koji je u nasoj zemlji luksuz (mislim na kola uopsteno, ne na Mazdu)...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

trojanac napisao:Da ne citiram ceo post kako je prošao kolega iz MCS kluba, mogu samo reći da ni ja nemam neka pozitivna iskustva sa predstavnicima Mazde. Deluju uglavnom nezainteresovani. Dok je sa Hondom recimo skroz druga priča.
Da sad ne dužim priču.
Goran iz Stojanova i ja smo postali prijatelji - bas je pre par dana bio kod mene.
O Mazdi u NSu imam prilicno lose misljenje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:

Post od jocas »

Mazda u Nišu je dosta dobra.
Porodična firma koja dugo radi - Fiat (putnički i teretni program), Hyundai i Mazdu.
Na osnovu onoga što sam pričao sa njima nemaju veze sa Grand-om i drugima, imaju sopstveni lager i verovatno svoju politiku.
Test vožnja koju sam imao je bila odlično organizovana, sva iskusta tokom pregovora i posle toga odlična. Čak su dovezli svoju Mazdu 3 da probamo moj čuveni parking, kad sam zamalo odustao od kupovine.

Moje iskustvo sa drugim dilerima u Nišu dosta loše. Već sam pisao da Kia nema test vozilo, nego su dovezli Ceed nekog lika koji je kupio kod njih da idem na test vožnju.
Ford nije imao test vozilo kad sam hteo da probam Focus-a, da ne pričam da neki dileri nemaju ni vozilo u salonu. Tako je recimo bilo za Reno ili za Opel dok je bio Nišauto - nemamo vozilo u salonu, ali vi naručite, čak i platite sve pa vam dovozimo... To što čovek ne može da proba čak ni sa drugim motorom, ili da vidi kako izgleda paket opreme je druga priča...
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

I ja sam pre oko godinu dana posmatrao ponudu niških dilera, pa sam odložio kupovinu ali utisci su ovakvi:
Slavko i Uroš iz Kie maksimalno ljubazni i voljni da izađu u susret. Imali su test vozilo glanc novo, sa 27 pređenih kilometara. Vozili smo se do Nais-a i iskreno da se nismo vozili, verovatno bih uzeo Cee'd-a jer mi se jako svideo. Na testu me malo razočarao 1.4, a 1.6 mi je bio skup u Dynamic paketu koji me zanimao.
Škoda u Nišu: katastrofa odnos prema kupcu. Verovatno ih baš briga da li ću ja taj jedan auto da uzmem ili ne.
U Toyotu kad sam prvi put otišao da se raspitam za Aurisa, čekao sam lika pola sata da završi telefoniranje, a u salonu je bio samo jedan Yaris. Dosta loš utisak su ostavili. Priča se svela na "Znaš, Auris ti je kao kad kod Yarisa ovo nebi bilo ovakvo, nego onakvo..."
Miodrag iz Hyundai-a čovek spreman na dogovor i test vožnju. Nego ja nisam nešto bio zagrejan mnogo za Hyundai. Što se tiče Mazde, reklo bi se da su dosta jaki. Uvek imaju na PolovnimAutomobilima gomilu vozila za isporuku odmah. Trojki najviše.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Skoda u NSu blagi uzas - drugar zakazao test voznju, mi dosli, a direktor se odvezao tim autom :glavomuzid:

Drugar lepo porucio auto iz BGa.
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Dare4x4 napisao:I ja sam pre oko godinu dana posmatrao ponudu niških dilera, pa sam odložio kupovinu ali utisci su ovakvi:
Slavko i Uroš iz Kie maksimalno ljubazni i voljni da izađu u susret. Imali su test vozilo glanc novo, sa 27 pređenih kilometara. Vozili smo se do Nais-a i iskreno da se nismo vozili, verovatno bih uzeo Cee'd-a jer mi se jako svideo. Na testu me malo razočarao 1.4, a 1.6 mi je bio skup u Dynamic paketu koji me zanimao.
Takvi su dok ne kupis auto.

Posle nisu bas tako ljubazni. Mene je lik na prvom servisu podjebavao kada sam se zalio sto su sipali 3 litra ulja umesto 3.6l kada sam mu rekao da su mi na prethodna 3 nova auta uvek sipali do max.

Na neke dodatne upite nakon kupovine nisu bili zainteresovani previse.

Za BG ekipu, drao mi se manager za staro za novo na telefonu oko procene.

Nikada vise....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Kolega kupio onu Astru sedan sto je bila na akciji plus kozni volan i menjac, nisam siguran da li je jos nesto dodao, 13280 evra ga izaslo,kaze odusevljen autom osim sto dosta trosi, kaze ovako nerazradjen 10l normalne voznje po gradu.

Corsu iz 2008 su mu uzeli za 3700, mislim da je u varijanti staro za novo cena i vise nego dobra.
Odgovori