Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Bordo lepsa pet puta. Jos kad je unutra bela kozura, mmm.shandu90 napisao:Da znate kako nova sestica u crnoj boji tek izgleda..moracu komsu da priupitam stogod
Samo ti reši, vodim te kod "svog" prodavca, ja sam uspeo da izvučem keš popust umesto beskamatnog kredita ili neke dodatne opreme. Ako ti ponude navigaciju jeste da košta 500 eur, ali mi to nije neki ustupak. Isto važi i za neke druge stvari oko dodatne opreme.DukeNS napisao:Da, baš su škrti. Osim što nude točkove ili navigaciju gratis ili šta je već u ponudi, nisam siguran da su voljni da pregovaraju mimo toga...
Meni najdrastičniji primer (možda sam već pominjao) je pokušaj kupovine nove Mazde od strane čoveka koji je napravio Mazda klub Srbija sa sve forumom. Čovek je toliko ispizdeo od neprofesionalnosti i neljubaznosti prodavaca, da je umesto sa novom CX 5-icom, završio sa CR-V-om. A gari se, koliko sam upoznat, baš cimao oko kluba i umesto da mu daju neki debeli popust i da ga tretiraju kao nekog povlašćenog, njih je boleo tuki. Od tada je i MCS na mnooogo nižim granama...
Da ali to je samo dizel full. Parkirane jedna do druge 3 i 6 u tamnim bojamaScuderia napisao:Bordo lepsa pet puta. Jos kad je unutra bela kozura, mmm.shandu90 napisao:Da znate kako nova sestica u crnoj boji tek izgleda..moracu komsu da priupitam stogod
Goran iz Stojanova i ja smo postali prijatelji - bas je pre par dana bio kod mene.trojanac napisao:Da ne citiram ceo post kako je prošao kolega iz MCS kluba, mogu samo reći da ni ja nemam neka pozitivna iskustva sa predstavnicima Mazde. Deluju uglavnom nezainteresovani. Dok je sa Hondom recimo skroz druga priča.
Da sad ne dužim priču.
Takvi su dok ne kupis auto.Dare4x4 napisao:I ja sam pre oko godinu dana posmatrao ponudu niških dilera, pa sam odložio kupovinu ali utisci su ovakvi:
Slavko i Uroš iz Kie maksimalno ljubazni i voljni da izađu u susret. Imali su test vozilo glanc novo, sa 27 pređenih kilometara. Vozili smo se do Nais-a i iskreno da se nismo vozili, verovatno bih uzeo Cee'd-a jer mi se jako svideo. Na testu me malo razočarao 1.4, a 1.6 mi je bio skup u Dynamic paketu koji me zanimao.