Stoji to, ali Hi-Ten ramovi su najniza klasa celika, i oni su ceo kilogram tezi od Cro Mo, ovo je dosta laksi ram na Batavusu, plus ima Gippeme dropove, koji nisu bili dzabe u to vreme, sad kad je u komadu, izmericu ga.
Jedno je sigurno, nisam video ljuci celik nego na Batavusu, toliko je bio pohaban ram od upotrebe, ali nikakvog traga, nije to ostavilo na njemu, ni packe nigde. Nigde trulezi, a izgleda kao da je mesecima stajao napolju, to je takodje odlika bolje obradjenog celika...
Na Ralejci koja mi je najbolji ram Reynold, je bilo izrazenih tragova truljenja, celi delovi rama su se dezintegrisali....
Batavus is a Dutch bicycle manufacturer. The company was founded in Heerenveen, Netherlands in 1904. The hand-made classic bicycle and vintage bicycle steel frames by Batavus are very popular and are of the highest quality.
The success of the design
In the 1930s, Batavus began to produce motorbikes and mopeds, alongside the production of bicycles. A Batavus bicycle was ridden by Gerben Karstend, as he achieved two stage wins in the Tour de France in 1966. Furthermore Leontien van Moorsel became the world champion in the 1991 Road Race.
http://www.steel-vintage.com/batavus-ch ... cle-detail
Evo ga u fabrickom stanju, moj ce da bude bolji
PS. Sredio sam oba tocka, nategao, polirao zbice, polirao obruce, mogu da se koriste, ali nisam odusevljen kvalitetom, premekani su, lako se krive, ali lako i centriraju...
Imam cudnu situaciju da je indeks menjac sa 6 brzina, a fabricki zadnji zupcanik sa 7, kao da je nesto budzeno u fabrici, nije mi jasno...
Nije mnogo vozen bicikl, vidi se po zubicima, ali nije odrzavan nikako.
PSS. porucene Shimano Exage Aero rucice kocnica, tako da ce bicikl biti u fabrickoj opremi....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.