Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
za 86kg moraćeš dobro da se potrudiš. pošto već sad imaš jake treninge ostaje ti menjanje ishrane. nema druge.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ja evo privodim kraju 6 nedelju programa, jos danas....
Juce je bio vrlo dobar dan, relativno lako sam odradio tezak trening, ali kljuc je bio u danu pre toga kad je radjen Max Recovery, koji zvuci kao oporavak, ali je pakao raznih staticnih vezbi i izdrzaja.
Ponovo sam odusevljen kako ceo ciklus ima savrseni smisao, i kako je dobro osmisljen.
Od njega stvarno dobijate celicno telo, ali udarac na zglobove, je jak, i nikako ne preporucujem ove aktivnosti bez visemesecne pripreme, prevashodno je nepohodno da doskoci budu meki ko perce...
Neki princip je da tokom nedelja uz formu raste i vas kvalitet i mekoca vezbi, ali uvek sam na nekom tankom jezicku, izmedju povrede i uspesno zavrsenog treninga.
Juce je bio vrlo dobar dan, relativno lako sam odradio tezak trening, ali kljuc je bio u danu pre toga kad je radjen Max Recovery, koji zvuci kao oporavak, ali je pakao raznih staticnih vezbi i izdrzaja.
Ponovo sam odusevljen kako ceo ciklus ima savrseni smisao, i kako je dobro osmisljen.
Od njega stvarno dobijate celicno telo, ali udarac na zglobove, je jak, i nikako ne preporucujem ove aktivnosti bez visemesecne pripreme, prevashodno je nepohodno da doskoci budu meki ko perce...
Neki princip je da tokom nedelja uz formu raste i vas kvalitet i mekoca vezbi, ali uvek sam na nekom tankom jezicku, izmedju povrede i uspesno zavrsenog treninga.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
imam jedno pitanje...
radim zgibove po armstrongovom programu a to je svaki radni dan, tj 5 dana u nedelji. pošto imam i program trčanja od 3 dana napravio sam sledeći raspored: ponedeljak, sreda, petak trčim+zgibovi, a utorak i četvrtak samo zgibovi. subota i nedelja su dani za odmor osim što uradim osmominutne trbušnjake po hiit programu.
pošto zgibove završim za 20ak minuta zanima me da li imate neki predlog šta bih mogao da radim dodatnih 30ak minuta u utorak i četvrtak
radim zgibove po armstrongovom programu a to je svaki radni dan, tj 5 dana u nedelji. pošto imam i program trčanja od 3 dana napravio sam sledeći raspored: ponedeljak, sreda, petak trčim+zgibovi, a utorak i četvrtak samo zgibovi. subota i nedelja su dani za odmor osim što uradim osmominutne trbušnjake po hiit programu.
pošto zgibove završim za 20ak minuta zanima me da li imate neki predlog šta bih mogao da radim dodatnih 30ak minuta u utorak i četvrtak
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Jos zgibova 

ovaj program predviđa svako jutro tri serije sklekova do otkaza tako da sklekovi i zgibov otpadaju, pa me zanima šta bih drugo mogao tih pola sata
mogu ja da smislim nešto ali ne bih napamet
mogu ja da smislim nešto ali ne bih napamet
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
trbušnjake sa šipke? Što ne radiš sklekove?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma kakvi sklekovi, to je za naduvavanje, samo bilderi rade
Malo pred grad, napumpas se, dobijes 6kg u izlasku.

- Ji 4Tze
Propadanja? To je isto push vežba...
napisao sam u prethodnom postuJi 4Tze napisao:trbušnjake sa šipke? Što ne radiš sklekove?
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Ji 4Tze
bolesno...mene sve zaboli dok gledam 

-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Širim haos!
Bax gazi 7 nedelju, jos 2,5 nedelje i program ce biti zavrsen, sad vec verujem da idem do kraja.
Usao sam u rutinu i sa drugim mesecom, svaki trening je laksi od prethodnog.
Tenutno 75 kg tezina, postao sam fitness zavisnik
Usao sam u rutinu i sa drugim mesecom, svaki trening je laksi od prethodnog.
Tenutno 75 kg tezina, postao sam fitness zavisnik

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nego, Bax, je*es li ti sta? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...