Ova iz Smedereva ne izgleda loše.
Nikola jel si gledao onu crnu na nbg što ima aftermarket projektore?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Meni pola litra na 10k km.ftj napisao:Kolko vam trosi ulja taj 1.6? Drugar se zali da doliva od 0.5 do 1 l na 1000 km.
Nemam ti ja pojma sta hocuRisto napisao:Da se oglasim i ja,
dok sam video poruku, vidim da je auto vec postavljen ovde. Ja sam mislio da je Focus sa 2.0 tdci motorom, da li mi je drug pogresno rekao ili sam ja pogresno zapamtio, ne znam. Kako god, mislim da je i 1.8 tdci dobar motor, mozda i pouzdaniji od 2.0, auto sa tim motorom ide fino i ja licno bi ga kupio sa tim motorom bez razmisljanja.
Auto sam preporucio prvenstveno zbog toga sto znam da je fino odrzavan, skoro je radjen servis plus je menjan plivajuci. Naravno, dosao je iz Italije i treba ga dobro pretresti, znam da drugaru nije pravio probleme i da je on bas zadovoljan, toliko zadovoljan da razmatra kupovinu novog Focusa.
Po meni auto nije lose opremljen, ima i alu felne samo sto je slikan sa celicnim. Cena moze dole, e sada koliko vredi, to je sada pitanje za svakog od nas. Ako se tebi Stefane ne svidja Focus, onda je mozda bolje da kupis nesto sto ce ti mamiti osmeh na lice
stefanan napisao: Nemam ti ja pojma sta hocu
mozda sa repariranim delovima...nidza napisao:Na Alfi je sve toliko jeftino da se reši, da je potpuno nerelevantno što ima izvesne slabosti. Stefan će jednom za posedovanje auta, a možda i nijednom, sređivati komplet trap, što je 200€ u najgorem slučaju. Nema razloga praviti neki negativan hajp oko trapa koji ceo košta kao kikiriki.