Stilov naslednik, budzet oko 4000

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Stilov naslednik, budzet oko 4000

Post od stefanan »

Koji mozak stavi šiber na klot :D
Ova iz Smedereva ne izgleda loše.
Nikola jel si gledao onu crnu na nbg što ima aftermarket projektore?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

mislim da nisam, daj link :D

inace, evo ga focus sto je risto spominjao, iskreno nisam ni zvao lika jer se burazeru ne svidja model.

mada iskreno ocekivao sam restajling, bice da je ovaj proizveden 2006? :)

http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... /?cena=low

aaaaaa nasao sam ga, onaj iz bloka, zvao sam ga nije bio voljan nesto da ga vozimo u servis(to obavezno pitam odmah), mozda je promenio misljenje lik pa sad ipak ima vremena za to :D
nisam isao da ga gledam.. nema sanse bez provere kod dese da se kupi...

on izgleda okej, ali je svetli stof meni ruzan, i cena je dostaa jaka, da ne kazem preterana.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... o-147-jtdm

inace ti projektori su meni takav minus, kad vidim aftermarket xenone zivot mi se zgadi. jos i garant ce uskoro poceti da smaraju sa atestom i za to tako da ce da bude lep trosak i jebada da se vrati u fabriku :)

sad sam probao da nadjem bila je jedna stvarno lepa i dobra u arandjelovcu, 2006, crna boja, krem koza, drugar je isao bio da je gleda ali ja nisam ni stigao da odem. izgleda da se prodala :(
botr
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2013, 19:10

Post od botr »

ftj napisao:Kolko vam trosi ulja taj 1.6? Drugar se zali da doliva od 0.5 do 1 l na 1000 km.
Meni pola litra na 10k km.

Jaka je cena za tu 147, a na autu Taurus, tj. Tigar, gume. Sto se tice opreme, tesko ces i jare i pare, tj. dobru cenu, dobro stanje i dosta opreme. To obicno ne ide jedno sa drugim.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Dobar polovan auto po realnoj ceni se proda u roku od par dana max.
I jos se napravi "red" - iliti ako jedan kojim slucajem odustane, par kupaca ceka da "uleti".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

^
to je istina

Focus ovaj mi je onako, ja sam mislio da je 2.0tdci. Oni su vecinom bolje opremljeni, ne znam ni koje su cene ovih 1.8 tdci pa da mogu da uporedim sa ovim
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

ja se nesto secam da je on rekao 2.0 ..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Da se oglasim i ja,

dok sam video poruku, vidim da je auto vec postavljen ovde. Ja sam mislio da je Focus sa 2.0 tdci motorom, da li mi je drug pogresno rekao ili sam ja pogresno zapamtio, ne znam. Kako god, mislim da je i 1.8 tdci dobar motor, mozda i pouzdaniji od 2.0, auto sa tim motorom ide fino i ja licno bi ga kupio sa tim motorom bez razmisljanja.

Auto sam preporucio prvenstveno zbog toga sto znam da je fino odrzavan, skoro je radjen servis plus je menjan plivajuci. Naravno, dosao je iz Italije i treba ga dobro pretresti, znam da drugaru nije pravio probleme i da je on bas zadovoljan, toliko zadovoljan da razmatra kupovinu novog Focusa.

Po meni auto nije lose opremljen, ima i alu felne samo sto je slikan sa celicnim. Cena moze dole, e sada koliko vredi, to je sada pitanje za svakog od nas. Ako se tebi Stefane ne svidja Focus, onda je mozda bolje da kupis nesto sto ce ti mamiti osmeh na lice :)
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Risto napisao:Da se oglasim i ja,

dok sam video poruku, vidim da je auto vec postavljen ovde. Ja sam mislio da je Focus sa 2.0 tdci motorom, da li mi je drug pogresno rekao ili sam ja pogresno zapamtio, ne znam. Kako god, mislim da je i 1.8 tdci dobar motor, mozda i pouzdaniji od 2.0, auto sa tim motorom ide fino i ja licno bi ga kupio sa tim motorom bez razmisljanja.

Auto sam preporucio prvenstveno zbog toga sto znam da je fino odrzavan, skoro je radjen servis plus je menjan plivajuci. Naravno, dosao je iz Italije i treba ga dobro pretresti, znam da drugaru nije pravio probleme i da je on bas zadovoljan, toliko zadovoljan da razmatra kupovinu novog Focusa.

Po meni auto nije lose opremljen, ima i alu felne samo sto je slikan sa celicnim. Cena moze dole, e sada koliko vredi, to je sada pitanje za svakog od nas. Ako se tebi Stefane ne svidja Focus, onda je mozda bolje da kupis nesto sto ce ti mamiti osmeh na lice :)
Nemam ti ja pojma sta hocu :kezo:
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Ako ti nešto znači užitak u vožnji onda je focus dobar izbor, uz to je taj 1.8 pouzdana raga, lako se čipuje na preko 140 konja i onda baš dobro ide. Za održavanje je stvarno jeftin, posebno trap je nepoderiv za razliku od alfe ( koju isto volim da ne izpadnem neki hejter )
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Na Alfi je sve toliko jeftino da se reši, da je potpuno nerelevantno što ima izvesne slabosti. Stefan će jednom za posedovanje auta, a možda i nijednom, sređivati komplet trap, što je 200€ u najgorem slučaju. Nema razloga praviti neki negativan hajp oko trapa koji ceo košta kao kikiriki.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Evo sad sam zvao skoro sve GP koji su mi interesantni, kakve price :kuku:
Trazim sad alfe, a sutra cu fokuse
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

stefanan napisao: Nemam ti ja pojma sta hocu :kezo:

Alfu 147 TDI. :D
Širim haos!
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

nidza napisao:Na Alfi je sve toliko jeftino da se reši, da je potpuno nerelevantno što ima izvesne slabosti. Stefan će jednom za posedovanje auta, a možda i nijednom, sređivati komplet trap, što je 200€ u najgorem slučaju. Nema razloga praviti neki negativan hajp oko trapa koji ceo košta kao kikiriki.
mozda sa repariranim delovima...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

A što je to problem? Do sad je već postalo kristalno jasno šta se kvalitetno reparira, a šta ne. Generalno negativan stav prema repariranim delovima nije sasvim ispravan, jer mnoge fabrike drže samo reparirane delove za neke automobile, prosto ne postoji nov zamenski deo.

U konkretnom slučaju nema ništa negativno, isključivo pozitivno.
Odgovori