Biciklizam
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Biciklizam
Naravno da je vruca roba. Ima i tu krseva ali kad se bolje pogleda. Ja sa ovaj kupio kod decka iz Sremske Mitrovice i stvarno sve pohvale za momka, mislim da se zove Dejan.
Recimo meni se dopao jedan Focus drumas i jedan Ktm ali mi je decko rekao da je ktm bukvalno krs iako je on fan istog brenda. Oni kupuju sve po istoj ceni, recimo likih iz kamiona zacepi 400e po komadu pa neke prodaju za 200, neke za 500-600 i tu se nadju. Skinu po koji deo i tako. Najvise zaradjuju ti sto im distribuiraju.
Recimo meni se dopao jedan Focus drumas i jedan Ktm ali mi je decko rekao da je ktm bukvalno krs iako je on fan istog brenda. Oni kupuju sve po istoj ceni, recimo likih iz kamiona zacepi 400e po komadu pa neke prodaju za 200, neke za 500-600 i tu se nadju. Skinu po koji deo i tako. Najvise zaradjuju ti sto im distribuiraju.
To isto kao kada sam ja stavio moj za 700e, sto je bilo ispod svake cene, zove me njih 5 da mi kaze kako ima 500-600e i da im javim ako hocu da prodam...
Mene bike kostao fazon 1500e kada se sve sabere, jer sam ga sam sklapao sa novim delovima kupljenim u radnji, bio tada presao par hiljada km.
Tada sam odustao od prodaje, ali sam siguran da sam stavio 850e, da bi otisao za 700e, jer je Srbinu bitan samo trip u glavi da je on nesto ustedeo, da je prosao jeftinije...
Mene bike kostao fazon 1500e kada se sve sabere, jer sam ga sam sklapao sa novim delovima kupljenim u radnji, bio tada presao par hiljada km.
Tada sam odustao od prodaje, ali sam siguran da sam stavio 850e, da bi otisao za 700e, jer je Srbinu bitan samo trip u glavi da je on nesto ustedeo, da je prosao jeftinije...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Lajos iz Temerina:mića napisao:Koji je taj lik? Ja gledam doduse nemam vremena da to bas aktivno radim, trazim drumasa ali ili nadjem dobar a mali ili veliki mi ram ili ako je dimenzija ok bajs krs ili nenormalna cena.jbga, posveticu se tome malo vise. Slobo, baci neki link da vidim sta ima ne bilo ti zapovedjeno![]()
viewtopic.php?f=25&t=182&start=9780#p559703
viewtopic.php?f=25&t=182&start=9780#p559732
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/u/lajos
Hvala, nista za mene ali obradovacu zenu
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока

deluje ok na fotkama, rezervisao sam ovaj za zenu

http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... uL9ZkLhA0O
ne kupujem nista dok ne vidim i ne pipnem

http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... uL9ZkLhA0O
ne kupujem nista dok ne vidim i ne pipnem

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Odlicno! Ja imam Aceru na Meridi, korektan menjac. Videces, matori nije mutan lik, domacinski tip... Trazi priznanicu, ako budes pazario.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Mićo ako ga pazariš odmah menjaj pedale. Ja iste takve kupio za forestera i kliza noga sa nji samo tako.
Izdaje i priznanice?Sloba napisao:Odlicno! Ja imam Aceru na Meridi, korektan menjac. Videces, matori nije mutan lik, domacinski tip... Trazi priznanicu, ako budes pazario.

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
On biciklove kupuje na veliko potpuno legalno i izdaje priznanicu njegove zanatske radnje. Ne skodi imati bilo kakav trag o kupovini. Cuo sam sa druge strane da i nakon kupovine hoce da pomogne oko servisiranja, nije varijanta ne poznajemo se kad ti uzmem pare, cool cikica... Proslog leta je imao 1.000 biciklova. Cifra i za Capriolo.

Jel on serviser?
Imao sam jedan kontak sa njim davno, postavio mu par pitanja, on mi odgovorio nesto on prodaje stotine biciklova ovo ono zna sve, reko jebi se, ili mi odgovori ili kazi ne znam
Imao sam jedan kontak sa njim davno, postavio mu par pitanja, on mi odgovorio nesto on prodaje stotine biciklova ovo ono zna sve, reko jebi se, ili mi odgovori ili kazi ne znam

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Servisira, ali mislim da mu to nije prioritet.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Bio danas kod njega da preuzmem wheeler, hvala slobo na preporuci
vise nego korektan lik, gledao sam i druge bicikle i svi su mu u perfektnom stanju. Ovaj wheeler daj boze da je presao 100km, ganc nov bajk.opalio sam na brzinu dve fotke, kisa padala celi dan

E drugo, kad sam se vec motao po tim krajevima djavo mi nije dao mira pa sam svratio do zrenjanina da pogledam i zuti canondale, ista prica, vrlo malo vozen bajk po vise nego povoljnoj ceni. Kupio ga

E drugo, kad sam se vec motao po tim krajevima djavo mi nije dao mira pa sam svratio do zrenjanina da pogledam i zuti canondale, ista prica, vrlo malo vozen bajk po vise nego povoljnoj ceni. Kupio ga

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Cestitam Mico.
Poznat mi ovaj cannondale sa oglasa, ali ne mogu da se setim kolika mu je bila cena. Cekamo bolje slike.

Poznat mi ovaj cannondale sa oglasa, ali ne mogu da se setim kolika mu je bila cena. Cekamo bolje slike.