Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Velja »

Poredite najružniju 6-icu i najlepši automobil evr :-|

Naravno da ne može da je utopi ni za 10k evra.
zex
Reactions:
Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
Garaža: Audi A3 Sportback

Post od zex »

Xepoj87 napisao:
zex napisao:ljudi, to je auto od 12 godina sa automatskim menjacem, registracija minimalno 1000 evra, po gradu trosi min 20l...nije ni cudo sto niko nece da je kupi...Kad pocne da se kvari, a to je uskoro jer se ovakav auto ne vozi polako i nije ni namenjen za penzionere, znaci cepan je 200,000 km...Koliko su osnovni delovi trapa za ovakav auto?
Na stranu da je model kao model odlican, ali godine ucine svoje...
U narednih par godina mozea da ulupas u njega maksimum 5 soma, sto izadje kao da si ga kupio savrsenog za 15k, sto opet nije mnogo za taj auto, ipak je to 4.5 v8 sa 333ks.
Registracija je 1500e, neka odrzavanje bude jos toliko.
Trosi, ali tu je varijanta plina.
Opet, treba ti minimum 500e mesecno sa gorivom da ga vozis.

Sent from my Sony
heroj covece, ovaj auto ce tek da se kvari :) ...kupis auto a onda 50% njegove cene ulozis u sredjivanje? Dobar BMW6xx star 10 godina ovde kosta vise od 15000 evra. Drugo, to je coupe u Srbiji...Pa ni corsu sa 3V ne mozes da prodas a ne ovoliki auto. Naravno, ovo je auto za uzivanje i kao takav kupuje se nov ili 2-3 godine star da prethodnik nije imao vremena da ga "izmori". 99,9% ljudi bi za ove pare kupli nekog golfa, astru, fokusa, megana....
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Velja napisao:Poredite najružniju 6-icu i najlepši automobil evr :-|

Naravno da ne može da je utopi ni za 10k evra.
Bangleova sestica je prelep auto.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Kako kome. :)

TT
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Poštujem tuđi ukus, ali ja bi tom Benglu odsek'o ruku samo što je oskrnavio tako lepa kola iz predhodnih generacija - pri tom mislim i na e60.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

E60 M/M-sport je prelep auto :D
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Odvratan, kao i cela bangle gama, malo su izvukli stvari koliko se mogu sa fejsliftom na e90 i e65

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Delija napisao:
Risto napisao:...cenim da bi mi nekih skoro 500 evra mesecno trebalo za neko minimalno odrzavanje ovog auta a to je suludo.
Malcice preterujes :)
Mozda i preterujem ali ne previse. Registracija sama je 150 evra mesecno, plus jos jedno bar 150 evra za gorivo, 200 evra ti ostane za servise, gume, kozmetiku eventualne kvarove i ostalo. Pri tome, 6-ica je najskuplji BMW za odrzavanje...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ivan napisao:Odvratan, kao i cela bangle gama
Nemaču pojma :mrgreen: E60 je lep, 6ica i 7ica su mocno ruzni :D
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

Delija napisao:
Risto napisao:...cenim da bi mi nekih skoro 500 evra mesecno trebalo za neko minimalno odrzavanje ovog auta a to je suludo.
Ako nebi sluzio za pozirenje ispred kafica i jurenja minimalne potrosnje vec da se vozi u skladu sa performansama :D , onda mu samo za "krstene" zadnje gume treba 500 jura mjesecno.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Scuderia napisao:E60 M/M-sport je prelep auto :D

Pazi...Da sam ga video sa nekim korejskim ili japanskim znakom, rekao bi svaka im čast i oni nešto skladno da naprave. Ali jaki brendovi moraju da su svesni svoje istorije, tj koji osnovni izgled moraju da forsiraju i da prave varijacije na temu. Mislim da je BMW to i shvatio u poslednje vreme i vraća se lagano.
Mercedes je odličan primer, neka osnovna forma se uvek zadržava još od 40ih godina, koliko god to bilo nekome nezamislivo.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Risto napisao:
Delija napisao:
Mozda i preterujem ali ne previse. Registracija sama je 150 evra mesecno, plus jos jedno bar 150 evra za gorivo, 200 evra ti ostane za servise, gume, kozmetiku eventualne kvarove i ostalo. Pri tome, 6-ica je najskuplji BMW za odrzavanje...
Po kom rezonu stavljas registraciju i gorivo u "odrzavanje"? :zbunjen:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Nisam se dobro izrazio, tj. nisam bio precizan. U prvom postu sam hteo da kazem da bi troskovi eksploatacije trebali biti na nekom nivou od 500 evra ukolilo je cilj da se auto odrzava koliko - toliko pristojno. Ako bi ga neko registrovao na invalida, ubacio plin, kupovao lose polovne gume itd, onda bi ga mogao voziti znatno jeftinije. Sa druge strane, daj Boze da ovaj auto ceka bolja sudbina...
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Meni onaj sivi 650i deluje kao bolja kupovina doduse malo skuplji. Malo je umoran sta znam.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

zex napisao: Mogao sam da biram, Audi, BMW, VW, MB...Opel ili Ford nisam ni uzimao u razmatranje, ali cu sledeci put razmisliti...

Pobogu, zasto bi i pomislio da uzmes u razmatranje Opel ili Ford pored gore nabrojanih, a da ti prakticno nije nikakva razlika u finansijama?!
Odgovori