Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
I ovo je posledica uštede na parčetu plastike zvane ,,šus pleh'' 

- ivke74
- Pridružio se: 21 Dec 2013, 13:07
- Garaža: Punto emotion tng abs & Audi A3 1.6TDI & Toyota Yaris cross
Suspleh mnogo znaci kada sam kupovao punta uzeo sam emotion sa svom opremom a suspleh i ona plastika iznad zadnjih tockova bila je dodatna oprema mislim da sam doplatio oko 70e suspleh + plastika oko zadnih tockova
Uređaj je stalno pokazivao 14,5V i na leru i kad se turira motor.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sad je 1400 din na sajmu. Isplati se definitivno - zlu ne trebaloivica122 napisao:Zato nije loše imati pomoć na putu. Meni dovoljno da mi oni nadju majstora i organizuju popravku. Vredi mi AMSS tih 1600din koliko je bilo sad na popustu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kolega sa posla je skoro imao kvar u Italiji na autu, odslepali su ga do prvog servisa, a mislim da je bio za kamione. Naravno nista nije uradjeno i morao je da ga slepom vraca nazad. Ok, oni su verovatno ispunili sta pise u ugovoru, ali eto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ljudi, rizik je verovatnoća nepoželjnog događaja, uzevši pri tome i ponderisanje same težine negativnog dođaja.
Jednostavo, rizik postoji, ali i prevencija znači. Skupo je 100% otkloniti rizik, ali u određenoj meri sigurno vredi. Tako je i sa autom.
Jednostavo, rizik postoji, ali i prevencija znači. Skupo je 100% otkloniti rizik, ali u određenoj meri sigurno vredi. Tako je i sa autom.
Mislim da smo još na starom forumu našli zvanično FIAT-ovo objašnjenje da nije zbog uštede, nego "zato što se motor tako bolje hladi". I zaista, ne stavljaju ga ni na mnogo skupljim modelima, ali ga je Punto 1.1S za istočno-evropsko tržište imao. Kao i veći filter za vazduh (od 1.4turbo modela), veći akumulator i rezervni točak standardnih dimenzija. Jedina "ušteda" je što nije imao isofix za dečije sedište.Velja napisao:I ovo je posledica uštede na parčetu plastike zvane ,,šus pleh''
Ђенерал Јанковић
Nije ni skup.
https://www.kupindo.com/Autolimarija/27 ... -2-Punto-3
https://www.kupindo.com/Autolimarija/27 ... -2-Punto-3
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Dzabe.
Sta mislite jel bi mogli ona sociva Marimoto i sl u klasika. Pogotovo sto imam one malezija farove.
Poslato sa Lumia 925
Sta mislite jel bi mogli ona sociva Marimoto i sl u klasika. Pogotovo sto imam one malezija farove.
Poslato sa Lumia 925
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
U krugu porodice imamo i AMSS i Dunav pomoć na putu. I jedni i drugi su rešili problem kada je trebalo u roku od sat i nešto vremena.ivica122 napisao:AMSS i ja uzimam, i čuo sam da su imali nekih problema ali nije vezano za konkretnu uslugu, već za njihovu upravu i organe. Kako su meni rekli, ne bi trebalo da to na bilo koji način utiče na pružanje pomoći koja se nudi članovima u nevolji.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Eto, nije sve tako loše 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mogu, naravno. Na FLCS forumu možeš videti jednog lepog trovratnog Punta Mk2b (vlasnici Dino i Dražen iz Osijeka) koji su ubacili (bi)ksenone, pa čak stavili i angel eyes prstenove.branja napisao:Dzabe.
Poslato sa Lumia 925

http://postimg.cc/image/3sss6txxn/
Poslednja izmena od Saša u 21 Mar 2016, 21:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja bih ovakve stvari radio samo sa homologovanim komponentama (ako takve uopšte i postoje?) i onda otišao na atest da dobijem i papire, da me ne boli glava hoće li me policija zaustaviti zbog toga ili ne. 
Pomenuti momci iz Osijeka recimo imaju komplet regularnih farova koje stavljaju kada idu na tehnički, inače ne mogu da ga prođu. Isto rade takođe i sa još nekim komponentama na autu, pa posle tehničkog sve vraćaju nazad.

Pomenuti momci iz Osijeka recimo imaju komplet regularnih farova koje stavljaju kada idu na tehnički, inače ne mogu da ga prođu. Isto rade takođe i sa još nekim komponentama na autu, pa posle tehničkog sve vraćaju nazad.

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Treba da menjam amortizere na puntu. Zvao sam Beogumu nude mi monroe i kayaba cene su iste. Šta je pametnije uzeti?