Dobro, dobro, ti ćeš da praviš reportažu na onoj drugoj trasi.codemaker napisao: Tako da, otpada reportaža u Bugarskoj
Ako mi je Bugarska opcija da odem do Grčke, ne idem kolima do Grčke onda i rešen problem.
Grčka
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Grčka 2012
Širim haos!
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Može ako me Alvirko ne pretekne...
BTW, kad gledam njihove patrola, stalno se nerviram kako blizu voze jedan iza drugog.... Jbt, ako Alvirku cimne niga kojim slučajem na kočnici, onaj pozadi sinčić će se zakuca tati u zadnjicu...
BTW, kad gledam njihove patrola, stalno se nerviram kako blizu voze jedan iza drugog.... Jbt, ako Alvirku cimne niga kojim slučajem na kočnici, onaj pozadi sinčić će se zakuca tati u zadnjicu...
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Drugari javljam se iz prelepe Grcke !
Nisam se javljao ranije,jer sam se maksimalno opustio,prvi put u zadnjih 7 godina.
Odlicno smo putovali (ako zanemarim da nam je od NS do Bubanj Potoka trebalo 2,5 sata
) guzva na autoputu je evidentna,sam put kroz Srbiju je ok,malo losiji kroz Makedoniju ali odlican u Grckoj.
Vreme je fantasticno,more toplo a smestaj ok (ne mogu reci odlican,jer je malo veca buka od kafica ispod). Malo smo izgoreli jer ne izlazimo iz vode,pirka prijatan vetric pa se ne oseti toliko vrucina.
Nea Kalikratia je prijatno mesto za godisnji odmor,nije velika guzva,ima mesta za parking a plaza ispred apartmana je bas po nasem ukusu,tako da nismo isli na druge u okolini. Plaza je pescana,sa dugim plicakom i kristalno prozirnom vodom.
Toliko za sada. Budite mi zdravi,dobri i veseli !

Odlicno smo putovali (ako zanemarim da nam je od NS do Bubanj Potoka trebalo 2,5 sata
Vreme je fantasticno,more toplo a smestaj ok (ne mogu reci odlican,jer je malo veca buka od kafica ispod). Malo smo izgoreli jer ne izlazimo iz vode,pirka prijatan vetric pa se ne oseti toliko vrucina.
Nea Kalikratia je prijatno mesto za godisnji odmor,nije velika guzva,ima mesta za parking a plaza ispred apartmana je bas po nasem ukusu,tako da nismo isli na druge u okolini. Plaza je pescana,sa dugim plicakom i kristalno prozirnom vodom.
Toliko za sada. Budite mi zdravi,dobri i veseli !
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
@Texonja Nisam kod njega uzeo. Rezervisao sam kod jedne fine tete apartman za 35 evra, Filipos je trazio 50 za studio.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Pa Misho, drago mi je da ti je lepo.....prijatan ti odmor želim!!! 
@Ogi, bas steta. 
@Misho, uzivaj i nemoj duboko u pesak!
@Misho, uzivaj i nemoj duboko u pesak!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Poslali smo mail Romantici i odgovorili su nam da imaju sobe za subotu, ali da imaju svadbu tada i da će muzika biti do 1 ujutro. Svaka čast na korektnosti! Naravno, to nam ne odgovara u kombinaciji sa malom decom, pa sad razmišljam da spavamo u Dojranu. Ima li ko preporuku za smeštaj?
Ionako je tu manja gužva na granici, zaobilazi se ceo Solun, i čini mi se da je zgodno za nas koji idemo Atos, ionako se tamo ide sa gonje strane, prema Kavali.
Ionako je tu manja gužva na granici, zaobilazi se ceo Solun, i čini mi se da je zgodno za nas koji idemo Atos, ionako se tamo ide sa gonje strane, prema Kavali.
Gledam na Google mapr i predpostavljam da misliš da je za Asprovaltu pravac Serres - Nea Zichni - auto-put. Alvirko je išao ka Tasosu pa zato nije ovim pravcem izbio na auto-put nego je jurio najkraću varijantu.Tibor021 napisao:
Obzirom da sam se raspričao o Bugarskoj, nisam pisao o grčkom delu puta. Ovo o čemu pišeš je opet Alvirkovo maslonije mi jasno zašto je išao mimo autoputa, već "ukoso" na Kavalu. Moguće je da se držao navigacije (podešene na najkraći pravac). Upravo sam pre dve godine išao za Vrasnu (i to dva puta - u junu i septembru) kroz Bugarsku.
LM kod Seresa, odnosno ako se dobro sećam nešto iza Seresa, ali nikako se ne ide do Drame, hvata se pravac ka jugu i na autoput Solun-Kavala se izlazi nekih 10-15 kilometara pre (gledano iz pravca Kavale) Asprovalte. Upravo na mestu gde se Strumica uliva u moreTu onda ideš desno, prolaziš (čini mi se) dva tunela i silaziš za Asprovaltu pa onda volja levo (Asprovalta) volja dole (Vrasna) volja desno (Stavros).
Na kraju ću pred sam polazak prelomiti kojim ću pravcem. Preko Bugarske ću ako je preko Makedonije haos na granicama. Preko Makedonije mi je ipak konfornije.
-
Ogi
- Banned
@grujicd Ides u Uranopolis ili Jerisos ?
Dojran, apartmani Dan Dar, to sam pokupio sa drugog foruma, a mislim da i jedan ovdašnji forumaš ima plan da prespava tamo.
Izveštaj sa Dojrana početkom avgusta 
- grujicd
Moj izveštaj će biti za 3 dana, ako krenemo tuda
@Ogi
Idem u hotel Aristoteles, par kilometara od Uranapolisa.
@Ogi
Idem u hotel Aristoteles, par kilometara od Uranapolisa.
-
Ogi
- Banned
Bio sam tamo 2010.grujicd napisao:Idem u hotel Aristoteles, par kilometara od Uranapolisa.
- grujicd
Imaš li kakav savet, npr. da ponesem malo Interneta od kuće pošto je tamo loš? 
-
Tibor021
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:43
- Garaža: Škoda Fabia 1,2/51 kW
Upravo tako, mada mislim da najkraće ovde ne znači i najbrže, a uz to mnogo mesta za "obratite pažnju skretanje posle druge A bandere..."paja napisao: Gledam na Google mapr i predpostavljam da misliš da je za Asprovaltu pravac Serres - Nea Zichni - auto-put. Alvirko je išao ka Tasosu pa zato nije ovim pravcem izbio na auto-put nego je jurio najkraću varijantu.
Ili što smo svi nekako navikli na taj pravac, pa deluje kraće. Za mene je još uvek pojam početka letovanja onaj put oivičen oleanderima posle Evzonija (i obavezno vožnja uz spuštene prozore prvih par kilometara), a na radiju grčka muzikapaja napisao: Na kraju ću pred sam polazak prelomiti kojim ću pravcem. Preko Bugarske ću ako je preko Makedonije haos na granicama. Preko Makedonije mi je ipak konfornije.