Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Uroš S. »

crni napisao:
Uroš S. napisao:
crni napisao:
Mr.Rotor napisao:Nema vežbe koja će skinuti salo sa donjeg stomaka. To se rešava dijetom. Slikaardon:
naravno, to se podrazumeva
kao što nema ni uspešne dijete bez fizičke aktivnosti
to ti je ko nokat i meso :)
Ne slažem se, veoma sam kvalitetno skinuo ~12kg bez vežbanja, sa ishranom i aminokiselinama, za oko 3 meseca, nešto manje, tj. 12 nedelja. Sa 97kg na 85. Nakon toga sam počeo da radim T25 oko 2.5 meseca.
i ja sam skinuo 20kg za dve godine, veoma kvalitetno bez h od hemije, sve sam jači i sve bolje izgledam i NIKAD se neću vratiti na staro
plus, duplo sam stariji od tebe
i šta ćemo sad?
Skapirao sam da si na'ači. Kažem, mene to odavno prošlo. Sad imam neke druge prioritete. Ali znam mnogo, pa malo da podelim znanje i iskustva pošto vidim da si tek zakoračio i počeo da učiš, što je pohvalno u svakom smislu. Pritom nemoj da se šiljiš na meni jer možeš da me rodiš, stariji si od mog ćaleta, nema smisla, spucao si 6 banki u dupe ne umeš da pričaš normalno.

P8 Lite TT
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:mrgreen:

Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Vladapetr napisao:
goblin napisao:
Xepoj87 napisao:
Vladapetr napisao:Crni, nadrljao si. Moraćeš da promeniš taktiku, devetoprocentni ne prihvata odbijanje niti dopušta opciju da ga ignorišeš :D :D :D
Ti si najjaci, ajde svi mi, ja koji krecem dijetu, koji imam iskustvo sa dijetom ceo zivot i usko sam vezan za istu, koji sam se bavio nekim sportovima, crni sa krizom srednjih godina i svojim baronisanjem da vezba 10 sati dnevno, ali sta TI radis u ovoj temi?
Sta ti uopste radis na autoforumu, kada se ne secam da si ikada ucestvovao u nekoj temi o automobilima, osim da bi nekoga prozivao, da bi pljunuo nesto ili nekoga, da bi se nekome podrugivao, nekoga ismevao...cak i kada trazis neke informacije, pa kada ti neko da, ti ga naduvas kurcem ako ti ne odgovara to sto je rekao.
Alo care, blejis na autoforumu, a 55% postova ti je u off-topic delu, 10% u temi Zasto je Srbija tu gde jeste?, sto ukazuje da te kola ne interesuju ni najmanje.
Jel moguce da je nekome od 3000 postova, 1000 napusavanje i pljuvanje nekoga?
Jel ti toliko prazan zivot, znas li da postoje forumi generalnog tipa, koji nemaju veze sa automobilima?
:klanjamse:
Hvala bogu da je jos neko javno napisao ono sto su mnogi primetili i izmedju sebe komentarisu.
Prosto neverovatno da lik samo upada sa teme na temu da bi bacao provokacije i nista drugo. Ne procitah sa njegove strane apsolutno nista sadrzajno vezano za automobilizam, dok i u off topic temama vecinu konverzacija ili pocinje ili zavrsava sa provokacijama.
Prito je cak kristalno jasno i ko su mu "trn u oku" a cak i zbog cega (sto je posebno ljigavo).

PS - i mene je doticni "kritikovao" zbog postova u temi o pusenju posto nisam pusac. Al ipak kao neko ko je ugorzen pasivnim pusenjem i neko ko pokusava da zastiti svoju decu od tog uticaja, to mi je bio motiv pisanja u toj temi. Dok njegovo prisustvo u ovoj apsolutno ne razumem, ali pak tu je, i to je onda OK.
Jese to ono zove licemerje?
Evo ga još jedan online psihoanalitičar :mrgreen:
Za razliku od jednog koji se bavio sportom sa 20 godina (zamisli bajs i teretana, koje ludilo mozga da to i spominješ, u tim godinama se inače uglavnom sedi kući i gricka čipi-čips) i drugog koji se sa 20 god ugojio što mu se odrazilo na seksualni život, ja sam sa 19 god bio profesionalni sportista i registrovan za tada vicešampiona države u košarci. Ali kao u baladi o Gigi Bosniću "malo povrede a malo i Vekija" zakucao sam i ja na vrata zaboravljenih asova :D Nisam smatrao prikladnim da to spominjem sa svojih sadašnjih 130kg, ali izgleda da nemaju svi ustručavanja te vrste ;)

Pisao sam ovde i o svom režimu ishrane kojim sam pre 2 godine stesao težinu i sredio krvnu sliku. To što se ne može doći do reči od raznih hemija i preparata, katova i ostalih sranja, drugi je padež. Kao što ni ljubav prema automobilizmu nije "moj konfigurator je jači nego tvoj", internet diskusija koji auto bolje leži u levoj krivini ili pravljenje psiholoških profila ko kakve automobile kupuje.

Btw šta je ljigavo u tome što reaguješ na glupost, bahatost i bezobrazluk? Opet si "sebi dao nešto u amanet" :rofl:
Teretana izmedju ostalog i jeste ono cemu sluzi ova tema.
I ja sam se takmicio na amaterskim takmicenjima u rolerima kada sam bio 30% mladji od tebe, ali namerno to kuliras, jer ti je stav maliciozan, nije ti poenta price da se kaze istina, nego da se popljuje neko, da se uvredi, da se ponizi, da se umanji njegov znacaj.
Sa 17 godina sam ucestvovao na prvom regionalnom slopestyle Red Bull takmicenju na Kalemegdanu, i ako je takmicenje bilo vise da se sprdamo i vozimo takvo nesto po prvi put kod nas, a ne da se zaista trkamo, sto su prvi pokazali Bugari koji su stazu odvozali 3 puta sporije od nas, zajebavajuci se sa trikovima, a realno su 10 puta bolji, pravi profesionalci, a ne kao mi amateri.
Tebi je to "samo voznja bajka", ali bi se usrao samo da gledas.
Dodatno, nista od toga ne bi bilo spomenuto, da na svaku stvar koju ja ili neko drugi kazemo, a da se crni ne slaze, on nije odgovorio bezobrazno, isto kao sto si i ti sada sve to rekao kada si se nasao isprozivanim.
I onda, sada ja tebe treba da jurim po temama i sprdam da si vicesampion sa 130kg, kao ti sto prozivas mene?
Ti bukvalno ides po temama i juris ljude koje ne gotivis, da bi ih isprozivao.

Kada si ti poceo da radis kao profesor, u isto vreme dok si se profesionalno bavio kosarkom do koje godine?

Jos se crni hvali kako je skinuo 20kg za 2 godine, kao da je to smak sveta, jos je pitanje i da li je istina.
Moj cale sa 10 godina vise od njega skinuo 15kg za godinu dana, bez ikakvog veranja po sipkama i slicno, nego dijeta i setnja.
Keva sa 45 godina skinula 35 kg za 5 meseci, jer smo isli kod Georgija Nazarovog 2 godine da bi pokusali mene da izlecimo, pa se ona hranila sa mnom.
I mos misliti muke, skinuti 10kg za 12 meseci.
To zapravo samo ukazuje na osrednje rezultate, osrednju ishranu i slabo vezbanje.
On meni spominje godine kao nesto vazno, a ja dijabeticar tip 1, ko god iole nesto zna o dijabetesu, zna da dijabeticar sa 20 godina tri puta teze skida kilograme od zdravog coveka sa 40 godina, a ja sam dosao do 30-e, ne 20-e. Zato se gojenje kod dijabeticara zove zacarani krug.
I onda isti taj lik koji je pre godinu dana istripovao da sve zna o ishrani i vezbanju, govori meni, kao nekome ko se 20 godina maltene bavim nutricijom, ko je prosao 10 razlicitih rezima ishrane, da ja nemam pojma, da sam balavac, da sam napumpani hemicar i slicno. Dodatno, u zivotu sam od dozvoljenih suplemenata koristio dva puta Animal Cuts i to bezveze bez vezbanja i apsolutno nista vise, a od "steroida", to jest hormona, koristim insulin.

Super je sto je on aktivan i sto je resio da se dovede u red u tim godinama, niko nista ruzno za to nije rekao, ali to ne opravdava da pljune na trud i uspeh svakog drugog coveka koji je radio isto ili bolje od njega pre x godina, da potvrdjene cinjenice on opisuje kao gluposti, da sve sto svako zna, a da se razlikuje od njegovog slabog znanja o ovoj temi, automatski popljuje.

Isto je i tebi indirektno rekao, sta ti imas da pricas kako si smrsao ili bilo sta, kada sada imas 130kg?
Ili se ti slazes da sve sto si u zivotu saznao i uradio, ne vazi se i postaje netacno, jer si se sada ugojio?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Opet nisi skapirao :)

Ukratko: imaš 130kg, lakše te preskočiti nego zaobići, a ko god napiše rečenicu o vežbanju ti poklapaš sa 3 rečenice.
Ko god napiše šta se valja jesti a šta ne eto opet tebe da poklopiš, a dnevno u sebe stučeš karton Koka-kole.
Englezi kažu "Practice what you preach", da ikoga interesuje prazna priča tražio bi je po internetu.
Ne možeš da mudruješ drugima i učiš ih šta da rade, kad to nisi sposoban sam da primeniš.

Ti se sprdaš sa time koliko je ko smršao, to možeš da radiš kad ti budeš uspeo trajno da smršaš.
Ja ni ovde sada nisam komentarisao šta i kako treba da se radi, upravo iz istog razloga, komentarisao sam tebe koji si zajašio crnog i pored toga što te čovek kulira nastavljaš da prozivaš.

Sppminjanje dijabetesa po milioniti put je posebno nisko, to je otežavajuća okolnost a ne opravdanje i ne vidim šta misliš da postižeš potenciranjem iznova i iznova. Konkretno ja sam karijeru završio zbog veoma teške povrede zbog koje sam dobio papire da sam delom invalid, šta sad da cmizdrim nad svojom sudbinom i sve propuste tome da pripisujem?

Svakako kapiram da je svima dosadno da čitaju ova naklapanja, iskreno se mislim da dam sve od sebe da probam da ne primećujem sve mudrolije i na iste ne reagujem. Ali mi treba pomoć da to ostvarim ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Vladapetr napisao:Konkretno ja sam karijeru završio zbog veoma teške povrede zbog koje sam dobio papire da sam delom invalid
Zato te licno pogadja kada ti bahato parkiraju na invalidska mesta :D

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Idi u pm, zagrcnuh se :D
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Prvo, nisam jedini, i Uros mu je isto govorio, Aca, Milos, ne secam se da li jos neko.
Ja nisam rekao ponasaj se kao ja, nego delim znanje koje imam, kao i Uros, koji je cak i o nekim stvarima strucnije informisan od mene, jer se ja nikada nisam obazirao na detalje, u kojima je on ocigledno dobar.
Za vegansku ishranu sam se cak i slozio sa Crnim, ali ne mogu da ignorisem kada on dodje i kaze da je to dobro zato sto on kaze da je to dobro, bez objasnjenja nekome.
Dodatno, kada ga neko ispravi sa detaljnim objasnjenjem, on odgovori sa: to su gluposti.
To nije konverzacija, to je bezobrazluk.
I na kraju, sta si ti, drveni advokat, a Crnog gledas kao nedovoljno sposobnog da se verbalno brani?
Da ga fizicki bijem, pa i da se umesas, ali ovako zaista nema potrebe da uleces u temu da bi mene isprozivao.

Dodatno, ja nisam Rotora ispravio, ja nisam Urosa ovde isprozivao, koji su sve rekli kako i jeste, koji nisu nikome rekli da lupeta i da prica gluposti
Mene je mozda nekada Rotor ispravio, mozda i Uros, ali to je samo dokaz da ne znamo svi sve.
Ja ljude ne poklapam, ne bavim se time poput tebe, ja ljude ispravim kada vidim da nesto pogresno rade, problem nastane jer obicno ljudi nisu sposobni da prihvate da u necemu grese.
Da meni sada neko dodje i kaze da je koka kola zero zdrava, ja bih ga "poklopio", jer i ako je ja pijem, to je suprotno od zdravog, a isto ocekujem i od nekog drugog kada ja lupim neku takvu glupost.
A ovako, umesto neko za nesto da me ispravi, krece se u vredjanje, jer nema nista pametno da kaze.

Dodatno, jesi ti bese radio na splavovima 12 godina?

Ti mislis da ja dijabetes spominjem kao opravdanje za moju gojaznost? Kada sam ja time opravdao bilo sta i koji milioniti put pominjem?
Spominjao sam kada sam rekao da sam trazio lek u Indjiji i da ga nije bilo u apoteci, kao manu Indjije, ali je to tebi tada zasmetalo, pa sada drvis kobas u prazno.
Lepo je nekome nesto prisrati, samo budi siguran da je to istina, a ne da izmisljas.
Spomenuo sam i sada dijabetes kao otezavajucu okolnost za mrsavljenje, posto crni po ko zna koji put spominje kako on ima 50 godina i kako je sve lako u nasim godinama, inace ne bih ni spomenuo to kao "adut".
Eto, ti se sada dva puta vadis na povredu i time pravdas to sto si debeo i imas 130kg.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Ja ne ulazim u diskusiju izmedju crnog i Xeroja, zato sto sa jedne strane bas jako postujem to sto Crni radi i postize u svojim godinama (iskreno bi voleo da u njegovim godinama imam takvu posvecenost prema ishrani i sportu, i da sam u takvoj kondiciji), a sa druge strane mislim da Xerojevi postovi imaju smisla.
Vladapetr napisao: Ukratko: imaš 130kg, lakše te preskočiti nego zaobići
Upravo o ovom nacinu konverzacije se radi :thumbdown:
Vladapetr napisao: Ali mi treba pomoć da to ostvarim ;)
Nemam iskustva ali cini mi se da bi ti ovde mogli pomoci ;)
http://www.lazalazarevic.rs/index.php/kontakt
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

@Heroj: možeš li da mi pojasniš to konstantno bavljenje time ko sam, šta sam i koliko radio u svom životu?
Kakve veze splavovi imaju sa ovom pričom? Kakve veze ima kad sam ja postao profesor i ostalo!?

Dijabetes si spomenuo barem 3 puta da ja znam, a ne ulazim ovde često baš zato što ne mogu uvek da čitam kilometarske monologe.

Svoju povredu sam spomenuo sada, čisto informacije radi, da sam hteo da je koristim zloupotrebio bih je za vojsku, taj parking ili nešto treće. Debeo sam jer svaki dan pojedem barem 300g čokolade u raznim oblicima, tu barem nema mistike ;)

Crni je ekstrem i ja sam se sa njim X puta sporečkao ali mu na posvećenosti skidam kapu i tu nema dalje. Nisam ga ni sada "branio" nego u jednoj rečenici iskomentarisao tvoj prozivački nastup, a zauzvrat dobio "razuman" post od kilometar gde se pretreslo i ko sam i kakav sam i šta ovde radim :)

@gobline opet "daješ sebi amanet" :D kad si ti naučio da citiraš i ne pišeš uzastopne postove, verujem da i za mene ima nade ;)

EDIT: evo koliko si nikoliko puta spominjao dijabetes:
Pretraga 1
Pretraga 2
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa vidim da si 12 godina radio na splavovima, barem 19, a verovatno i vise se bavio profesionalnom kosarkom, pa si jos i profesor vise godina.
Ti si sve te detalje pisao, sta si gde radio, a ovo je prvi put da te ja pitam koliko si sta radio.

Pazi, ja se na dijabetes u zivotu nisam vadio, nikada red nigde nisam preskocio i ako imam prava, moja devojka prvih mesec dana nije znala da ja imam secer dok se nisam pred njom ubo, kao i vecina novijih drugara.
Ja to ne spominjem nikada kao izgovor za bilo sta, mogu da spomenem samo kao informaciju, poput nekoga ko ce reci da je itolerantan na gluten ako se prica o dijeti.
Mislim, ja to i ne gledam kao bilo sta, nego sto moram vise da se smaram da smrsam, kada pricamo o dijeti, a takodje imam dosta drugih fizickih i psihickih nuspojava koje su vezane za dijabetes, a nikada ih nisam spomenuo.
Dijabetes i povreda noge jesu potpomogli moje svinjenje, ali da nisam jeo pljeskavice u 4 ujutru, prestao svaki vid fizicke aktivnosti i slicno, vec jeo kako treba i bio iole aktivan, ne bih se ugojio ni noga da mi fali, sa sve dva dijabetesa, sto sam i spomenuo dosta puta.
Dakle, nisam se ja ugojio zbog poremecaja koji imam, vec sam se ugojio 40, umesto 30kg zbog toga i teze cu smrsati, ali svejedno je cinjenica da se ni malo ne bih ugojio da se nisam ponasao i jeo kao kreten.

Znam ja zasto si ti svoju povredu pomenuo, ali sam to rekao da malo osetis kako izgleda tvoje ponasanje.

Ne moze meni crni da dodje i kaze kako sam nabildani hemicar, balavac i da kaze da prestanjem da kenjam, samo zato sto mu ja ukazem na to da je efikasnije vezbati svaki misic odvojeno i forsirati ga za rast i jacanje, sto je dokazano tacno i nesto sto nisam ja izmislio, a posle ja da se u istoj temi prema njemu ophodim sa postovanjem.

A ti nisi u temu usao da odbranis Crnog, nego da mene isprozivas.

Cinjenica se cinjenicom pobija, a ne prozivkom onog koji je cinjenicu preneo.

Eto, sada znamo koliko puta sam ja kao dijabeticar spomenuo rec dijabeticar, a ti nadji koliko je to puta receno u pravdanju mene za nesto ili ono na sta ti ciljas, da time zelim da izazovem nekakvo sazaljenje, te koliko pita je receno kao informacija.

Sta, vadim se na to sto sam dijabeticar, kada kazem da nisam nijednom naplatio zdravstveno osiguranje pri sudaru, kojih sam imao brdo, pri nekima i povredjen, a mogu secer da iskoristim da uzmem svaki put velike pare i bez ikakve povrede.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 23 Mar 2016, 19:43, izmenjeno 3 puta ukupno.
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Vladapetr napisao:@Heroj: možeš li da mi pojasniš to konstantno bavljenje time ko sam, šta sam i koliko radio u svom životu?
Kakve veze splavovi imaju sa ovom pričom? Kakve veze ima kad sam ja postao profesor i ostalo!?
Pa ti prvi radis takve stvari i to mnogo puta. U sred bilo kakve diskusije izvlacis neke stvari o sagovorniku koje veze sa temom nemaju i koje izvlacis iz naftalina, eto samo da bi na bilo koji nacin pokusao da osporis sagovornika. Pritom da takva reakcija nema apsolutno nikakav znacaj za diskusiju vec je jedini cilj provokacija.

Mislis da nije licemerno sto sada ovo spominjes a radis mnogo gore stvari? Ma neee :ccc:
Provaljen si ti odavno, sad se samo koprcas u sopstvenom blatu....
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

@Heroj: košarkom sam se bavio sa 19 godina, tj tada sam potpisao profesionalni ugovor. Trebalo je i ranije ali sam imao tešku povredu ramena i oporavak od preko godinu dana. Zabranjena mi je bilo kakva ozbiljnija aktivnost tom rukom, na svoju odgovornost sam je isforsirao i otprilike je vratio u normalu, mučio se još godinu-dve i batalio. Ugostiteljstvom sam se bavio nepunih 12 godina, od toga 8 na splavovima. Radio puno radno vreme i završavao fakultet. Zadnjih par godina sam u prosveti i vodim privatnu firmu. Ima li nešto da je ostalo nedorečeno?

@goblin: ja pričam o onome što se napiše na forumu, valjda mogu toliko da "dam sebi amanet" :rofl:
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

uki boy,
dobar si dečko i prilično sam siguran da si i pametan
zato si me neprijatno iznenadio sa svojim opaskama te najbolji sam, te najjači sam itd itd...pogrešno si me procenio dečko, ali skroz. ni najmanje nemam nameru da se hvalim nego samo iznosim činjenice koje se mnogima ovde ne dopadaju što je jako tužno. jer moj primer bi trebao da bude ohrabrenje neodlučnima i motivacija posustalima, a ne da bude kamen spoticanja i razlog za svađu i sukobe.
za čudo na drugim, relevantnim sajtovima i stručnim forumima sam prihvaćen, ali ne i ovde. ali to je verovatno tako zato što je ovo ipak auto forum, a tamo su ozbiljne zajednice sa hiljadama članova među kojima nije neobično biti u top formi bez hemije i gde se zeleniš ne izvrgava ruglu.
drugo, da si pratio moje ranije postove video bi da mi bavljenje sportom ni malo nije strano ili posledica krize srednje dobi. imao sam veoma poznate trenere i u trčanju i u dizanju tegova. celog života sam bio u top formi osim u periodu od 2000. do sada kad sam ponovo onaj stari. razlog je bila diskus hernija i lična lenjost i opuštenost. o svemu sam već pisao.
dakle, napravio sam veliku stvar ali ništa spektakularno jer sam se samo vratio tamo gde sam oduvek i bio.
ovde me mnogi članovi podsećaju na ona dva matora mapetovca koja sede na balkonu i svemu se podsmevaju, puna usta teorije i velikih pametnih reči, a lični rezultati jedno veliko ništa. svi su bili šampioni sa 0% masti, a to što ih je sada lakše preskočiti nego obići im ne smeta da svima dele lekcije.
moja filozofija nije postići six pack za jedno leto ili jesti spanać i jabuku tri meseca, a onda se vratiti pljeskavici nego jedno ODRŽIVO stanje gde će zdrava hrana i fizička aktivnost biti moj lifestyle jer želim da imam odgovornost prema sopstvenom telu. i to bi na kraju bila moja poruka svima koji žele da nešto promene u tom pogledu.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Lepo ti je rekao Uros, toliko godina imas, a ne znas da se ponasas.
Prvo da sagovornika prestanes oslovljavati sa decko i boy, pa dalje mozes sa nekim da pricas.
Sa tim znanjem i takvim ponasanjem, na strucnim forumima mozes biti prihvaces samo ako nisi pisao nista.
I nemoj kao dete da pises Urosu, a da se obracas meni, jos jednom, ne prilici ti tim godinama kojima se toliko ponosis.

Najsmesniji deo tvog posta je onaj u kom kazes da nemas nameru da se hvalis.

To u kojoj se neko situaciji trenutno nalazi, nema veze sa njegovim iskustvom i znanjem.
Sutra da se Borkovic penzionise i kupi porodini minivan, jel treba Aca da dodje da ga uci kako se vozi, posto vozi Evolution.

Prestani da budes ogranicen, prihvati da neko o necemu zna vise od tebe, razmisli da li nekada gresis, da li ima smisla sto neko drugi prica, pre nego nekoga napusis da je ovakav ili onakav.

Spominjes stalno neku hemiju i prirodne rezultate, kao da je to nesto vau i kao da su svi ostali ovde na steroidima i bilo kakve rezultate ostvarili putem igle.

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

kad već ćaskamo da napomenem da mi je danas prvi dan posle puno meseci koji mi je prošao bez treninga, a da je bio dan za trening. razlog naravno nije bila kiša jer to nije nikakav razlog, nego je razlog bio odlazak po pojačalo koje sam dao na refreš.
mada, amp je toliko težak (22kg) da njegovo donošenje kući i uključivanje u sistem nije bila mala fizička aktivnost :)
inače, danas sam u svoju ishranu prvi put ubacio speltu i jezgro koščice od kajsije. skupo je ali malo ide pa se može finansijski izdržati.
od spelte sam pravio podlogu za posnu picu, a jezgra malo ubacujem u smuti a malo žvaćem. dnevno ide 7-8 komada
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Odgovori