Vladapetr napisao:goblin napisao:Xepoj87 napisao:
Ti si najjaci, ajde svi mi, ja koji krecem dijetu, koji imam iskustvo sa dijetom ceo zivot i usko sam vezan za istu, koji sam se bavio nekim sportovima, crni sa krizom srednjih godina i svojim baronisanjem da vezba 10 sati dnevno, ali sta TI radis u ovoj temi?
Sta ti uopste radis na autoforumu, kada se ne secam da si ikada ucestvovao u nekoj temi o automobilima, osim da bi nekoga prozivao, da bi pljunuo nesto ili nekoga, da bi se nekome podrugivao, nekoga ismevao...cak i kada trazis neke informacije, pa kada ti neko da, ti ga naduvas kurcem ako ti ne odgovara to sto je rekao.
Alo care, blejis na autoforumu, a 55% postova ti je u off-topic delu, 10% u temi Zasto je Srbija tu gde jeste?, sto ukazuje da te kola ne interesuju ni najmanje.
Jel moguce da je nekome od 3000 postova, 1000 napusavanje i pljuvanje nekoga?
Jel ti toliko prazan zivot, znas li da postoje forumi generalnog tipa, koji nemaju veze sa automobilima?
Hvala bogu da je jos neko javno napisao ono sto su mnogi primetili i izmedju sebe komentarisu.
Prosto neverovatno da lik samo upada sa teme na temu da bi bacao provokacije i nista drugo. Ne procitah sa njegove strane apsolutno nista sadrzajno vezano za automobilizam, dok i u off topic temama vecinu konverzacija ili pocinje ili zavrsava sa provokacijama.
Prito je cak kristalno jasno i ko su mu "trn u oku" a cak i zbog cega (sto je posebno ljigavo).
PS - i mene je doticni "kritikovao" zbog postova u temi o pusenju posto nisam pusac. Al ipak kao neko ko je ugorzen pasivnim pusenjem i neko ko pokusava da zastiti svoju decu od tog uticaja, to mi je bio motiv pisanja u toj temi. Dok njegovo prisustvo u ovoj apsolutno ne razumem, ali pak tu je, i to je onda OK.
Jese to ono zove licemerje?
Evo ga još jedan online psihoanalitičar
Za razliku od jednog koji se bavio sportom sa 20 godina (zamisli bajs i teretana, koje ludilo mozga da to i spominješ, u tim godinama se inače uglavnom sedi kući i gricka čipi-čips) i drugog koji se sa 20 god ugojio što mu se odrazilo na seksualni život, ja sam sa 19 god bio profesionalni sportista i registrovan za tada vicešampiona države u košarci. Ali kao u baladi o Gigi Bosniću "malo povrede a malo i Vekija" zakucao sam i ja na vrata zaboravljenih asova

Nisam smatrao prikladnim da to spominjem sa svojih sadašnjih 130kg, ali izgleda da nemaju svi ustručavanja te vrste
Pisao sam ovde i o svom režimu ishrane kojim sam pre 2 godine stesao težinu i sredio krvnu sliku. To što se ne može doći do reči od raznih hemija i preparata, katova i ostalih sranja, drugi je padež. Kao što ni ljubav prema automobilizmu nije "moj konfigurator je jači nego tvoj", internet diskusija koji auto bolje leži u levoj krivini ili pravljenje psiholoških profila ko kakve automobile kupuje.
Btw šta je ljigavo u tome što reaguješ na glupost, bahatost i bezobrazluk? Opet si "sebi dao nešto u amanet"

Teretana izmedju ostalog i jeste ono cemu sluzi ova tema.
I ja sam se takmicio na amaterskim takmicenjima u rolerima kada sam bio 30% mladji od tebe, ali namerno to kuliras, jer ti je stav maliciozan, nije ti poenta price da se kaze istina, nego da se popljuje neko, da se uvredi, da se ponizi, da se umanji njegov znacaj.
Sa 17 godina sam ucestvovao na prvom regionalnom slopestyle Red Bull takmicenju na Kalemegdanu, i ako je takmicenje bilo vise da se sprdamo i vozimo takvo nesto po prvi put kod nas, a ne da se zaista trkamo, sto su prvi pokazali Bugari koji su stazu odvozali 3 puta sporije od nas, zajebavajuci se sa trikovima, a realno su 10 puta bolji, pravi profesionalci, a ne kao mi amateri.
Tebi je to "samo voznja bajka", ali bi se usrao samo da gledas.
Dodatno, nista od toga ne bi bilo spomenuto, da na svaku stvar koju ja ili neko drugi kazemo, a da se crni ne slaze, on nije odgovorio bezobrazno, isto kao sto si i ti sada sve to rekao kada si se nasao isprozivanim.
I onda, sada ja tebe treba da jurim po temama i sprdam da si vicesampion sa 130kg, kao ti sto prozivas mene?
Ti bukvalno ides po temama i juris ljude koje ne gotivis, da bi ih isprozivao.
Kada si ti poceo da radis kao profesor, u isto vreme dok si se profesionalno bavio kosarkom do koje godine?
Jos se crni hvali kako je skinuo 20kg za 2 godine, kao da je to smak sveta, jos je pitanje i da li je istina.
Moj cale sa 10 godina vise od njega skinuo 15kg za godinu dana, bez ikakvog veranja po sipkama i slicno, nego dijeta i setnja.
Keva sa 45 godina skinula 35 kg za 5 meseci, jer smo isli kod Georgija Nazarovog 2 godine da bi pokusali mene da izlecimo, pa se ona hranila sa mnom.
I mos misliti muke, skinuti 10kg za 12 meseci.
To zapravo samo ukazuje na osrednje rezultate, osrednju ishranu i slabo vezbanje.
On meni spominje godine kao nesto vazno, a ja dijabeticar tip 1, ko god iole nesto zna o dijabetesu, zna da dijabeticar sa 20 godina tri puta teze skida kilograme od zdravog coveka sa 40 godina, a ja sam dosao do 30-e, ne 20-e. Zato se gojenje kod dijabeticara zove zacarani krug.
I onda isti taj lik koji je pre godinu dana istripovao da sve zna o ishrani i vezbanju, govori meni, kao nekome ko se 20 godina maltene bavim nutricijom, ko je prosao 10 razlicitih rezima ishrane, da ja nemam pojma, da sam balavac, da sam napumpani hemicar i slicno. Dodatno, u zivotu sam od dozvoljenih suplemenata koristio dva puta Animal Cuts i to bezveze bez vezbanja i apsolutno nista vise, a od "steroida", to jest hormona, koristim insulin.
Super je sto je on aktivan i sto je resio da se dovede u red u tim godinama, niko nista ruzno za to nije rekao, ali to ne opravdava da pljune na trud i uspeh svakog drugog coveka koji je radio isto ili bolje od njega pre x godina, da potvrdjene cinjenice on opisuje kao gluposti, da sve sto svako zna, a da se razlikuje od njegovog slabog znanja o ovoj temi, automatski popljuje.
Isto je i tebi indirektno rekao, sta ti imas da pricas kako si smrsao ili bilo sta, kada sada imas 130kg?
Ili se ti slazes da sve sto si u zivotu saznao i uradio, ne vazi se i postaje netacno, jer si se sada ugojio?