goblin napisao:Drugar ima gradjevinsku firmu u Londonu a pritom je bas mnogo putovao, cesto i zajedno putujemo... i on kaze da nije boravio u skupljem gradu od Londona.
Jel navracao do Ciriha i Zeneve skoro

goblin napisao:Drugar ima gradjevinsku firmu u Londonu a pritom je bas mnogo putovao, cesto i zajedno putujemo... i on kaze da nije boravio u skupljem gradu od Londona.
Verovatno nijeLaki021 napisao:goblin napisao:Drugar ima gradjevinsku firmu u Londonu a pritom je bas mnogo putovao, cesto i zajedno putujemo... i on kaze da nije boravio u skupljem gradu od Londona.
Da, bas sam mu rekao da poredi sa Cirihom (posto sam licno svedok da su i tamo cene paprene) ali kaze da je London mnogo skuplji. Cak je poredio i sa nekim gradovima poput Moskve, Njujorka, Tokija...Laki021 napisao:goblin napisao:Drugar ima gradjevinsku firmu u Londonu a pritom je bas mnogo putovao, cesto i zajedno putujemo... i on kaze da nije boravio u skupljem gradu od Londona.
Pa mozemo da vidimo samo ako si kupac.dragan napisao:Gobline od onakvog stanja u papirima do sređenih papira za mesec dana?
Ajde baš da vidimo...sve je to super dokle god je teorija. Onda zapne.
Ili eto ja grešim, pa će se valjda naći neko onda da sutra pazari tako neverovatnu ponudu, unese stvari u taj namešten stan i dobije sve papire u maju...
Nadam se da ćeš nas obavestiti kad sve bude gotovo, da ti priznam da si bio u pravu
Sent from my D5503 using Tapatalk
Kao sto sam vec napisao, taj izraz "idealna celina" se rasprostranjeno koristi prilikom trgovine sa tim tipom nekretnina iako je nepravilan.Uroš S. napisao:Idealna celina
Vidi, to prosto nije istinagoblin napisao:Da, bas sam mu rekao da poredi sa Cirihom (posto sam licno svedok da su i tamo cene paprene) ali kaze da je London mnogo skuplji. Cak je poredio i sa nekim gradovima poput Moskve, Njujorka, Tokija...Laki021 napisao:goblin napisao:Drugar ima gradjevinsku firmu u Londonu a pritom je bas mnogo putovao, cesto i zajedno putujemo... i on kaze da nije boravio u skupljem gradu od Londona.
Ja nisam bio u Londonu, samo prenosim njegov utisak posto tamo cesto boravi i ima firmu a znam da bas mnogo putuje.
Floyd napisao:http://www.numbeo.com/cost-of-living/co ... ty2=London
Cene stanova u Cirihu i nisu toliko velike u odnosu na primanja ali je cena hrane nerealno visoka. 80 CHF (8000 dinara) kg govedine.