Milos napisao:Lesterovi igraju srcem,grizu za svaku loptu.Jeste antifudbal,prvi deo sezone nijedan gol iz van 16,ali cista pobeda truda i srecna zvezda.Totenhem je takodje zasluzio titulu,najmladja ekipa ako se ne varam,Kane fenomenalan,najbolja gol razlika.
Bilo bi lepo da ostane ova ekipa Lestera na okupu,a ne vidim razlog da se King Power ne otvori da im ispuni uslove.
Arsenal brate mili koja je ono agonija.Ljudi da su sami u prvenstvu opet bi zavrsili cetvrti.Siti nejasan,da li je Pelegrini lud ili odmara za Ligu Sampiona.Junajted ako ne dovede nekog krstenog trenera i otvori se za odbranu,bice kao Stouk,ova deca su ih ozbiljno izvukla iz bule.Svakako odlicno prvenstvo sto se tice neizvesnosti,meni je Premier League i Championship zanimljivo da gledam,ostale Lige petice ponekad Francuze gledam neki derbi jednakih ekipa.Serie A mi je bas postala agonija od fudbala,Spance retko.U Nemackoj mi je bas neizbalansirano prvenstvo,kao i u Francuskoj,pa i njih preskacem.
Skroz realan (i tacan) opis.
Junajted mora zameniti trenera, sledece sezone ce biti ozbiljna konkurencija pogotovo sto ce Liverpool biti daleko ozbiljniji nego zadnjih godina. Junajted ima buducnost upravo u tim klincima, ali treba dovesti ozbiljne igrace koji ce biti okosnica ekipe pa da se klinci paralelno razvijaju.
Poketino je napravio vrhunske rezultate sa Totenhemom i bicu presrecan ako osvoje titulu tj. ako Leicester kiksne u zadnje tri utakmice.
Takodje, Junajted je u odlicnoj poziciji da obezbedi Ligu Sampiona, "samo" treba da pobedi Leicester i da Arsenal i City ne odigraju nereseno.