Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Sport

Post od methane.master »

Kuzmanovic napisao:Najljigaviji trener danasnjice. Kapiram da je takav bio i dok je igrao fudbal. :uf:
Jeste i ne treba da vas čudi postupak. Bio je izuzetno prljav kao igrač. :thumbdown:
Širim haos!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Šmeker, igraČina, trenerČina...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

u španskom prvenstvu uvek navijam protiv reala, simpatišem barsu jer volim mesija i blesavog suareza za koga mislim da je čist genije, a za simeonea mislim da je napravio čudo i da je genijalni trener. u stvari, mislim da niko nikad nije bio tako dobar i kao fudbaler i kao trener.
o prljavosti u sportu je glupo pričati i vršiti nekakva poređenja jer je ferplej nestao još pre 50 godina tako da danas postoje samo prljavi i manje prljavi igrači, klubovi...šta god
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Leicester City je matematicki obezbedio plasman u Ligi Sampiona. Na sta li ce oni da lice sledece sezone u tom takmicenju.

Inace ja sam jedan od retkih ljudi kojima Leicester nije simpatican i koji bi pre voleo da Totenhem osvoji titulu nego oni. Postujem uspeh ali ne volim njihov fudbal.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Lesterovi igraju srcem,grizu za svaku loptu.Jeste antifudbal,prvi deo sezone nijedan gol iz van 16,ali cista pobeda truda i srecna zvezda.Totenhem je takodje zasluzio titulu,najmladja ekipa ako se ne varam,Kane fenomenalan,najbolja gol razlika.
Bilo bi lepo da ostane ova ekipa Lestera na okupu,a ne vidim razlog da se King Power ne otvori da im ispuni uslove.
Arsenal brate mili koja je ono agonija.Ljudi da su sami u prvenstvu opet bi zavrsili cetvrti.Siti nejasan,da li je Pelegrini lud ili odmara za Ligu Sampiona.Junajted ako ne dovede nekog krstenog trenera i otvori se za odbranu,bice kao Stouk,ova deca su ih ozbiljno izvukla iz bule.Svakako odlicno prvenstvo sto se tice neizvesnosti,meni je Premier League i Championship zanimljivo da gledam,ostale Lige petice ponekad Francuze gledam neki derbi jednakih ekipa.Serie A mi je bas postala agonija od fudbala,Spance retko.U Nemackoj mi je bas neizbalansirano prvenstvo,kao i u Francuskoj,pa i njih preskacem.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Milos napisao:Arsenal brate mili koja je ono agonija.Ljudi da su sami u prvenstvu opet bi zavrsili cetvrti.
:kezo: Eh, nasmejah se lepo... :kezo: Ziva istina :kezo:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Milos napisao:Lesterovi igraju srcem,grizu za svaku loptu.Jeste antifudbal,prvi deo sezone nijedan gol iz van 16,ali cista pobeda truda i srecna zvezda.Totenhem je takodje zasluzio titulu,najmladja ekipa ako se ne varam,Kane fenomenalan,najbolja gol razlika.
Bilo bi lepo da ostane ova ekipa Lestera na okupu,a ne vidim razlog da se King Power ne otvori da im ispuni uslove.
Arsenal brate mili koja je ono agonija.Ljudi da su sami u prvenstvu opet bi zavrsili cetvrti.Siti nejasan,da li je Pelegrini lud ili odmara za Ligu Sampiona.Junajted ako ne dovede nekog krstenog trenera i otvori se za odbranu,bice kao Stouk,ova deca su ih ozbiljno izvukla iz bule.Svakako odlicno prvenstvo sto se tice neizvesnosti,meni je Premier League i Championship zanimljivo da gledam,ostale Lige petice ponekad Francuze gledam neki derbi jednakih ekipa.Serie A mi je bas postala agonija od fudbala,Spance retko.U Nemackoj mi je bas neizbalansirano prvenstvo,kao i u Francuskoj,pa i njih preskacem.
Skroz realan (i tacan) opis. :thumbup:

Junajted mora zameniti trenera, sledece sezone ce biti ozbiljna konkurencija pogotovo sto ce Liverpool biti daleko ozbiljniji nego zadnjih godina. Junajted ima buducnost upravo u tim klincima, ali treba dovesti ozbiljne igrace koji ce biti okosnica ekipe pa da se klinci paralelno razvijaju.

Poketino je napravio vrhunske rezultate sa Totenhemom i bicu presrecan ako osvoje titulu tj. ako Leicester kiksne u zadnje tri utakmice.

Takodje, Junajted je u odlicnoj poziciji da obezbedi Ligu Sampiona, "samo" treba da pobedi Leicester i da Arsenal i City ne odigraju nereseno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Milos napisao:Lesterovi igraju srcem,grizu za svaku loptu.Jeste antifudbal,prvi deo sezone nijedan gol iz van 16,ali cista pobeda truda i srecna zvezda.Totenhem je takodje zasluzio titulu,najmladja ekipa ako se ne varam,Kane fenomenalan,najbolja gol razlika.
Objasnio... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja kapiram da navijaci Arsenala uz sezonsku dobiju i dve table bensedina.Pa oni su bili prvi na kraju prvog dela sezone.
U Oktobru dobiju Siti 2-1 , pa sledece kolo izgube 0-4 od Sautemptona.
Pa u Liga kupu dobiju Totenhem 1-2,pa izgube sledecu fazu o Sefilda 0-3.
Jako postujem Arsena Vengera,ima doktorsko zvanje iz ekonomije,a i zavrsio je i elektrotehniku,ume da napravi pare,kupuje talente,ali u prethodnih 10 godina jedina dva trofeja su dva FA kupa.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ja navijam za Arsenal, ali jednostavno ne mogu da ih gledam. U poslednjih nekoliko godina imaju sve balerine. Nijednog jaceg igraca. Sve je to super, tehnika, timski rad ali ih svi oduvaju u duelima. A i te oscilacije.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ja sam jos gori - ja navijam za Liverpool :kuku:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

I moj buraz Liverpool i Man.Utd.

Gledam pregled premier lige i setim se kakav je Drogba igracina bio.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

West Ham :)

Vengera drze tako dugo, jer im donosi odlicne pare. Oni su napravili klasicnu kompaniju, a rezultat ako dodje, super...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:

Post od Kuzmanovic »

Delija napisao:Ja sam jos gori - ja navijam za Liverpool :kuku:
Stizu bolji dani za vas (nazalost :D ).
branja napisao:I moj buraz Liverpool i Man.Utd.
Objasni mu kako ne ide da navija za dva najveca engleska kluba. To bi bilo isto kao da navija za Real i Barsu, za Inter i Milan, za Zvezdu i Partizan itd. :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Leicester City šampion! :thumbup: :cool!:

A da...

Vu*iću pe*eru! :kezo:

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 24 Apr 2016, 22:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Odgovori