Motorima dzemeri nisu potrebni, ko jos staje policiji sa motorom.
Iskreno, evo koliko vozim motore, na otvorenom putu jos nisam doziveo da me zaustavi policija. Ne divljam sa motorom ali ipak ne vozim bas po PS-u i isto sam konstantno u prekrsaju, i kada vidim policiju prestao sam da reagujem, spustam brzinu... Cak i za teze prekrsaje uopste nema cimanja, opusteno vidim patrolu i bukvalno ispred njih opeglam kolonu preko pune... posto jednostavno ni ne reaguju na motore.
Valjda ih ogromna vecina toliko kuliraju da im je vise glupo da bezveze i pokusavaju da bilo koga zaustavljaju.
Isto mi je u pocetku bilo cudno neplacanje putarine. Vozi se u grupi i kada se dodje do naplatne rampe jednostavno se niko ne zaustavlja a policija stoji na 50m posle rame, i niko se zbog toga ne uzrujava, niti bajkeri niti policija, sve je OK.
Iako i ta naplata putarine za motore stvarno i nije realna a sa druge strane mnogo veci problem u letnjem periodu predstavlja samo zaustavljanje i zadrzavanje, skidanje dela opreme pa ponovo namestanje... sto vozacu znaci momentalno preznojavanje i neprijatnos... tako da vecina ne placa putarinu ne zbog love vec samo zbog tog njakanja.
Ne znam jesam li kacio ovaj snimak. To sam malo izmontirao snimak kada sam isao u Rim na 110th Harley Davidson skup, ima interesantnih kadrova ko voli tu pricu...
http://www.youtube.com/watch?v=DLgH0unfJxs