Omiljeno pivo i alkoholna pića
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Mobile uploads :)
Ma ima odavno u maxiju.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
I u Tempu.
samo sranje sto nikad nije hladno, inace i pauliner mutni je dobar.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ahahaha, necu.methane.master napisao:Samo nemoj posle da zaustavljaš automobile
Sent using Tapatalk

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Jeste.maxer napisao:Zaječarsko je svega 60 din. (bar ovde) a verujem nije ništa lošije od tih inostranih

Korektan je Zaječarac. Nije prop'o ko sva ostala.
Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Jeste - lošije?
Ajde baš ću sutra (ako ne zaboravim) da kupim u Maxi-ju taj crni erdinger, da vidim i to čudo

Ajde baš ću sutra (ako ne zaboravim) da kupim u Maxi-ju taj crni erdinger, da vidim i to čudo

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mislim da je najbolje da erdinger sipas ceo u kriglu od 0.5 i ostavis da se malo slegne. Ima ta neka fora da sipanjem psenicnog piva.
Meni se svidja svetli mutni 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Mnogo mi je toDarko napisao:Mislim da je najbolje da erdinger sipas ceo u kriglu od 0.5 i ostavis da se malo slegne. Ima ta neka fora da sipanjem psenicnog piva.

Da jedem sarme, bilo bi OK ali ovako "na suvo", puna kapa je i manje od jedne čaše

Nisam ja neki pivopija ... čisto da probam.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Moram i ja da kupim taj Erdinger onda
. Sad sam nasao Heineken u 0.25 staklenim Holandski bas, pa sam uzeo to. Nego, jel valja ovaj Budweiser u limenci? Posto je Ceski koliko sam video, mada Cesi imaju dobro pivo 

- Darko
Re: Omiljeno pivo i alkoholna pića
Kod tih stranih piva je bitno videti gde se proizvode. Gomila tih brednova se pune kod nas. Cesto i u maticnim zemljama ali za nase trziste. I onda nemaju veze sa originalnim ukusom i kvalitetom.
Od tih stranih piva. Recimo taj hajneken 0.25, erdinger u svim pakovanjima, hoegaarden, corona, sol. i jos par su mi prava kao kad neko donese od preko.
Opet sto se tice erdingera i hoegaardena (belgijsko psenicno pivo sa korijanderom i korom narandze) treba sipati celo u veliku casu i ostaviti da se slegne sve jer to utice na ukus.
Od tih stranih piva. Recimo taj hajneken 0.25, erdinger u svim pakovanjima, hoegaarden, corona, sol. i jos par su mi prava kao kad neko donese od preko.
Opet sto se tice erdingera i hoegaardena (belgijsko psenicno pivo sa korijanderom i korom narandze) treba sipati celo u veliku casu i ostaviti da se slegne sve jer to utice na ukus.
Retko šta se puni kod nas. Znaju se naši brendovi uglavnom.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Odličan je Erdinger, meni omiljeno pivo. Bolji mi je od Paulaner-a.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
- Darko
Svetli erdinger pa jos toceni. Kako je gust. Fantazija. Pijes ga i osetis da je kvalitet vrh. Mozda je subjektivno 
@rotore pa zar se kod nas ne pune amstel, staropramen, becks, tuborg, hajneken u hrvatskoj i madjarskoj.. itd.itd. to po meni nema veze sa originalnim u zemlji gde su maticne firme. Popij staropramen u recimo u bratislavi ili pragu i kod nas. Ja sam ga pio u bratislavi i ljubljani. Original iz ceske. Nema veze ukus sa srpskim staropramenom, ni gustina ni boja..

@rotore pa zar se kod nas ne pune amstel, staropramen, becks, tuborg, hajneken u hrvatskoj i madjarskoj.. itd.itd. to po meni nema veze sa originalnim u zemlji gde su maticne firme. Popij staropramen u recimo u bratislavi ili pragu i kod nas. Ja sam ga pio u bratislavi i ljubljani. Original iz ceske. Nema veze ukus sa srpskim staropramenom, ni gustina ni boja..
Erdinger je sasvim drugo piće u odnosu na Zaječarac. Pravi se od pšenice i mutno je.maxer napisao:Jeste - lošije?![]()
Ako ces baš dobro uvozno pivo na fazon Zaječarca uzmi svetli Paulaner. Piše Hell na njemu. Imaš i pšenični Weissen, kao i Erdinger.
Tapatalk