Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Laki021 »

Laki021 napisao:ako radi i pomaze ti.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Radi i no reaktor, radi i winstrol, sve radi i pomaze. :)
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Uf. Horse Power me baš radio. :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Scuderia napisao:Radi i no reaktor, radi i winstrol, sve radi i pomaze. :)
Ne znam samo na osnovu cega si te dve stvari stavio u jednu recenicu? :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Pa tom logikom, ''ako radi nije bitno sta je''.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Mr.Rotor napisao:Uf. Horse Power me baš radio. :)
Mene stari Horse Power ništa, to je jedini NO koji sam uzeo. Kasnije sam probao Dorian Yates NOX PUMP, e to je bilo nenormalno. Fokus, snaga, vaskularizacija, pumpa, izdržljivost, oporavak. Al on je bio 30 kesica u kutiji, pa je moglo da se kupi na komad, kupio sam 2-3 puta i više ga nikada nije bilo u prodaji.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Povukli pre par godina sve te NO iz prodaje kod nas. Sad opet ima Horse ali kažu da nema pojma, ne radi.

Ja sam pio poslednji put 2011. i odlične efekte sam imao.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Sad čitam malo o NOX Pump-u, vidim da su neki takmičari suspendovani jer nisu prošli antidoping, navodno zbog NP-a. Neki metilheksamin pominju. Nisam ispratio da su povukli, znam da ih je recimo do 2012. bilo sijaset u prodavnicama.

Mada pitanje, i mene da uhvate sigurno ne bi rekao da bodem se, nego uzo sam to-i-to od suplemenata. Al da je ludo radio, jeste.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ebaj ga ako ja razumem o cemu vi pricate :)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Pa opet ima da se kupi hors, al ga ne radi kao pre :rofl: A mene nije radio ni pre :mrgreen:
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

:rofl:
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Meni Animal Cut odradjivao posao vrhunski. Mada sam uvek pocinjao da ga uzimam tek kada udjem u odredjenu kondiciju, vec udjem u sistem redukovane ishrane i redovnih treninga, i vec skinem jedno 4-5kg bez njega. Ali bas onda kad se uspori sa skidanjem masti, ubacim AC i bukvalno se istopim mnogo brze.

Sta je interesantno. Vise puta sam koristio AC i skidao visak, dolazio do odredjene kondicije... i to je uvek bila granica oko 90-92kg (sto je @member napisao i upravu je, uvek mi fali tih 1-2kg do cilja) i uvek sam dolazio do kondicije sa kojom sam mogao da istrcavam oko 11km za 60min, mozda 2-3km vise.

Medjutim, ove godine nisam koristio apsolutno nista, skidao sam visak stvarno dosta sporije (posebno u nekim periodima kada sam bukvalno stagnirao po 2-3 nedelje i pored svih napora).
Ali vec sada sam na nekih 90kg (sto mi je apsolutni minimum i cilj do kojeg mi je ranije uvek malo falilo) i jos uvek ide dole, jos imam dosta vremena do leta kada prekidam sa redovnim treninzima, tako da ocekujem da cu doci na nekih 87-88kg ispod cega ne bi ni zeleo da idem za sada. To znaci da ce mi krajnji rezultat sto se tice same tezine biti najbolji u godini kada nisam nista koristio.
Sto se tice kondicije, zao mi je samo sto su me obaveze sprecile da izadjem na polumaraton posto sam uspeo prvi put u zivotu da se pripremim za njega i tempiram formu, ali istrcao sam deonicu od 21km za oko 2h cisto za sebe da sam sebi opravdam trud, i mogu da kazem da nikada u zivotu nisam bio u boljoj formi sto se tice trcanja (ni kada sam bio aktivni sportista takmicar). Tako da sto se forme tice tu vise uopste ni ne zelim da podizem lestvicu posto sam dosao do zeljenog cilja preko kojeg nema potrebe da idem.
Sto znaci da sam uspeo najbolje da skresem masti i udjem u najbolju licnu formu u godini kada nisam koristio nista od suplemenata, iako potvrdjujem da su mi suplementi ranije koristili.

Tako da kad sam uspeo da dodjem do ovoga bez suplementacije, onda stvarno ne vidim nikakvu potrebu da ih koristim osim sto bi mi malo olaksali i ubrzali put do ciljeva. Ali za ove rekreativne potrebe i prosecne ciljeve, mislim da jednostavno nema potrebe.
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

I za iznad prosecne uslove nije da su potrebni. Rade to sto si napisao, ubrzavaju dolazak do cilja i nista vise.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:

Post od Mr.Rotor »

Što se toga tiče meni je odličan jedan kofein 200mg i dve tablete zelenog čaja pola sata pre vežbanja. Topi se sve.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja sam od suplemenata mozda 10-20 puta popio u zivotu protein,a ovako sam koristio samo 3 stvari posle dorucka , Ekomer ( Omega 3 kiseline iz ajkuline jetre ) , Twintabs dualtabs ( multivitamin slican Bayerovom Q10 s tim da je oblozen gvozdjem pa se lakse vari ) i Beli luk u pilulama,posto je on najbitnija karika imuniteta,a ja isti nema sanse da pojedem a da mi ne pravi mucnicu,dok sam ovaj u pilulama jos i nekako mogao.Planiram da se vratim sad u maju komplet u trening i samo cu na ove tri pilule da ubacim i B12 (Hvala Lakiju na preporuci za isti).
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Odgovori