ftj, može da se uradi mega jaka nalepnica za smešne pare, moglo bi i tako nešto. Napravimo neku poveću iz par delova i zalepimo preko celog vozačevog dela šoferke. Kažem iz par delova jer se teže skida.
Upravo to. Pokusaj mu je bas pacenicki i sulud.Dusan napisao:Mislim nije da podrzavam takve stavri, ali trebalo bi da prihvati i onda odes ti i jos par ortaka i objasnite decku zasto se to ne radi. I zbog tvoje drugarice i zbog ostatka zenskog sveta.
Kako imas zivaca a i potrebu da ispravljas krive drine?AcaKayak napisao:Imam ja drugu akciju u planu pa ko hoće može sa mnom, planiram ovih dana da odem s drugarom koji nema nogu u Merkator i ko god da se parkira na mesto za invalide da mu priđemo i kažemo da snimamo za RTS i da će ići emisija u tom i tom terminu i da pitamo da li oseća odgovornost što neko ko nema nogu ne može sada tu da se parkira pa da napravimo kompilaciju.
Baš me interesuju reakcije kada saznaju da će ih cela Srbija gledati kako dečku bez noge objašnjavaju što su mu zauzeli mesto.
AcaKayak napisao:Ne moram sve u životu da radim da bih imao korist od toga. Postižem da debilima presedne dan i narednih par dana dok čekaju da izađu na RTSu ili Pinku da ih vidi pola prijatelja.
Jbt, da li taj ima i gram mozga?
Pa to, ako neka zgodna parkira na mesto za invalide ponudimo joj da se iskupi, na'vatam tako 5 njih za dan i eto Dan Bilzeriana novogVelja napisao:AcaKayak napisao:Ne moram sve u životu da radim da bih imao korist od toga. Postižem da debilima presedne dan i narednih par dana dok čekaju da izađu na RTSu ili Pinku da ih vidi pola prijatelja.
Pa bio bi glavni među ortacima momentalno, a i verovatno bi imao trojku to veče
Nisam ni mislio na licnu korist. Sta generalno postizes takvim aktivnostima? Sta je motiv, sta je cilj, sta mislite da konkretno postizete nakon akcije?AcaKayak napisao:Ne moram sve u životu da radim da bih imao korist od toga. Postižem da debilima presedne dan i narednih par dana dok čekaju da izađu na RTSu ili Pinku da ih vidi pola prijatelja.
Ovo vec podrzavamAcaKayak napisao:Pa to, ako neka zgodna parkira na mesto za invalide ponudimo joj da se iskupi, na'vatam tako 5 njih za dan i eto Dan Bilzeriana novogVelja napisao:AcaKayak napisao:Ne moram sve u životu da radim da bih imao korist od toga. Postižem da debilima presedne dan i narednih par dana dok čekaju da izađu na RTSu ili Pinku da ih vidi pola prijatelja.
Pa bio bi glavni među ortacima momentalno, a i verovatno bi imao trojku to veče
Ili mozda mislis da se takvim samoinicijativnim akcijama nesto moze promeniti u globalu a da nema nikakvih negativnih strana?goblin napisao: Nisam ni mislio na licnu korist. Sta generalno postizes takvim aktivnostima? Sta je motiv, sta je cilj, sta mislite da konkretno postizete nakon akcije?
Po ovome sto si napisao cilj uopste nije da popravis stanje vec da naneses neki vid pakosti bahatim pojedincima?
Ako je to cilj, onda ti sredstvo nije opravdano ni najmanje, cak sta vise onda osudjujem tvoj postupak i stavljam te u isti kos sa njima.
Problem je u motivima takvog delovanja koji nisu usmereni onako kako se misli. Da je motiv i cilj takvog delovanja da se smanji pojava nepropisnog parkiranja, a da je taj cilj ujedno i realno ostvariv takvim akcijama, ja bi prvi podrzao.