Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Pa ne moze neko ovako neko onako, to sto si napisao govori u prilog cinjenici da suficit goji, a ne pica npr. Zato pojedes 300g belog ili 100g svinjetine pa si na slicnom/istom.
Malo banalizujem da pokazem poentu price, u praksi se takvom hranom jako lako dolazi do suficita i zato se to tako kaze. Ja sam 20 godina sa cak sporim metabolizmom bio na takvoj hrani pa nisam bio gojazan, nego 60-65kg dok nisam poceo da treniram, jer sam jeo normalne kolicine, za vecinu verovatno smesne.
Malo banalizujem da pokazem poentu price, u praksi se takvom hranom jako lako dolazi do suficita i zato se to tako kaze. Ja sam 20 godina sa cak sporim metabolizmom bio na takvoj hrani pa nisam bio gojazan, nego 60-65kg dok nisam poceo da treniram, jer sam jeo normalne kolicine, za vecinu verovatno smesne.
U teoriji jeste tako, u praksi ko zeli da smrsa itekako mora da bira i namernice i nacin na koji se pripremaju.
Nisam ni rekao da ne treba nego da izjava ''meso goji'' sama po sebi nije tacna tj nije potpuna.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U praksi mora malo i dupe da se oznoji a ne samo na hranu paziti ko zena neka.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Jok, ja dupe ne znojim, mrsavim hranom, a gladan nisam.
Crni je zatucan, neinformisan i nekultivisan, te bilo kakva rasprava sa njim se zavrsava sa time da on kaze "jok, nemas ti pojma, kao ni ti profesionalci, doktori, ucitelji i naucnici koje mi spominjes" ili da odustanes od rasprave.
A sto se tice izjave da meso goji, jednostavno je smesna, kao i vecina izjava kada neko sa znanjem deteta od 10 godina nastupa kao profesor tematike.
Takodje, ulje i kozura nisu meso, pa je glupo reci da meso goji zato sto uz njega jedes ulje i kozuru. Mislim, goji i krastavac ako ga umaces u Nutellu.
Veoma je malo delova mesa koje prosecan covek moze uneti u kolicini od koje ce da se goji.
Cak i kada su kalorijski jaka mesa, drugacije se razlazu od nekih drugih namirnica koje lakse goje.
Ko moze da izdrzi i hoce da rizikuje zdravstvene probleme, neka proba da jede koliko hoce mesa, ali samo mesa, bukvalno da se userava od kolicine nedelju dana, ja garantujem da ce smrsati.
Sent from my Sony
Crni je zatucan, neinformisan i nekultivisan, te bilo kakva rasprava sa njim se zavrsava sa time da on kaze "jok, nemas ti pojma, kao ni ti profesionalci, doktori, ucitelji i naucnici koje mi spominjes" ili da odustanes od rasprave.
A sto se tice izjave da meso goji, jednostavno je smesna, kao i vecina izjava kada neko sa znanjem deteta od 10 godina nastupa kao profesor tematike.
Takodje, ulje i kozura nisu meso, pa je glupo reci da meso goji zato sto uz njega jedes ulje i kozuru. Mislim, goji i krastavac ako ga umaces u Nutellu.
Veoma je malo delova mesa koje prosecan covek moze uneti u kolicini od koje ce da se goji.
Cak i kada su kalorijski jaka mesa, drugacije se razlazu od nekih drugih namirnica koje lakse goje.
Ko moze da izdrzi i hoce da rizikuje zdravstvene probleme, neka proba da jede koliko hoce mesa, ali samo mesa, bukvalno da se userava od kolicine nedelju dana, ja garantujem da ce smrsati.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
au koliko filozofskog teoretisanja oko prostih činjenica koje sam rekao, a rekao sam ovo kvotovanocrni napisao:prijatelju, da se od mesa ne goji te priče okači mački o rep...probao i video na svojoj koži.
znaš od ćega se ne goji? od malo jedenja.
dakle da ponovim, šta god da se jede ako se jede više nego što nam je potrebno ugojićemo se. tu meso nije izuzetak. naprotiv, šanse da se to desi su veće kad se jede meso nego da se jede povrće i voće.
što se mršavljenja tiče tu su stvari malo složenije, ali se sve svodi na onu narodnu, bez muke nema nauke. a to znači da bez izvesnog gladovanja nema napretka, ma šta kažu blic žena i kulinarka ili gorica popović

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Super sto ne vidi moje postove, jer je upravo rekao ono sto sam ja rekao da ce da kaze 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Treniranje, trcanje i sve ostalo je kita za mrsavljenje.
Jedina bitna stvar da smrsas jeste ishrana i nista vise. Sto pre to shvate ljudi, bude im lakse.
Ne postoji toliko dobar i zajeban trening, koliko neko moze da pojede, da se razumemo. Zar ne?
Evo ja sam lezeci smrsao 14kg, samo sam prakticno izbacio uh, jeo sam masnoce i mesa, koliko mogu.
Jedina bitna stvar da smrsas jeste ishrana i nista vise. Sto pre to shvate ljudi, bude im lakse.
Ne postoji toliko dobar i zajeban trening, koliko neko moze da pojede, da se razumemo. Zar ne?
Evo ja sam lezeci smrsao 14kg, samo sam prakticno izbacio uh, jeo sam masnoce i mesa, koliko mogu.
Ja ne pazim koliko jedem ali zato treniram i nemam problema.
Najbolje je biti umeren u klopi i trenirati.
Najbolje je biti umeren u klopi i trenirati.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dobro ali ti verovatno imaš solidno zdrave navike. Nećeš jesti gurmansku u 3 ujutru i slično.
Ja sam isto kvalitetno smršao 13kg ležeći. Nisam čak ni bio gladan osim prvih nedelju do 10 dana.
Ja sam isto kvalitetno smršao 13kg ležeći. Nisam čak ni bio gladan osim prvih nedelju do 10 dana.
Pazi, ako hoces da budes mrsav, jer to volis da budes iz nekog razloga, onda ti je ishrana sve sto ti treba.
Ako hoces da budes u kondiciji, onda moras da treniras.
A ako hoces da budes i u kondiciji, a i da budes mrsav, onda i jedno i drugo moras da primenis.
Jasno ko dan.
Ako hoces da budes u kondiciji, onda moras da treniras.
A ako hoces da budes i u kondiciji, a i da budes mrsav, onda i jedno i drugo moras da primenis.
Jasno ko dan.
zavisi koliko si kg imaonikaragva napisao:Treniranje, trcanje i sve ostalo je kita za mrsavljenje.
i ja sam sa 106 na 96 došao relativno lako, izbacio beli hleb i pekaru, malo upristojio obroke i šetao.
svaki sledeći kilogram je bilo sve teže i teže
čak i u ovom poslednjem postu kad sam žestoko postio 49 dana skinuo sam samo 2kg
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Duze traje naravno.
Nisi ti, niti ja, niti bilo ko drugi, dobio te kilograme za mesec dana.
Treba neko vreme da se organizam navikne na novi rezim.
Pazi, mozak upravlja svime, a jedan od njegovih kljucnih zadataka je da gomila energiju kad god to moze
Nisi ti, niti ja, niti bilo ko drugi, dobio te kilograme za mesec dana.
Treba neko vreme da se organizam navikne na novi rezim.
Pazi, mozak upravlja svime, a jedan od njegovih kljucnih zadataka je da gomila energiju kad god to moze

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Tužna istina. Doduše fizička aktivnost pomaže indirektno - kad vidiš koliko si se mučio za 500 kcal teže ćeš se odlučiti da smažeš 100g čokolade. A postaješ i psihički jači kad već uspeš da uradiš nešto teško. I možda i najvažnije, kad voziš bajs 3 sata kad uračunaš pripremu i oporavak ti si 4 sata udaljen od frižidera i špajzanikaragva napisao:Treniranje, trcanje i sve ostalo je kita za mrsavljenje.

Ali sama fizička aktivnost premalo troši spram toga koliko možeš da pojedeš, bar za nas rekreativce koji ne posvećujemo ceo dan treninzima.
Da fizička aktivnost anulira pola kg roštilja i paket piva, ne bi bilo ni jednog debelog radnika na baušteli