Jaguar XF

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Jaguar XF

Post od AcaKayak »

carov2 napisao:Bilo bi lepo i Aca da napiše svoje utiske, i poredjenje sa F10... :)

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
https://youtu.be/1eO3XmuVry4

:D
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Razumem, ovde su te naljutili, ali da napises mozda poredjenje u temi o F10?
Jel bi to bilo u redu :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Laki021 napisao:Razumem, ovde su te naljutili, ali da napises mozda poredjenje u temi o F10?
Mogu samo da kazem da mogu svi da zaborave na moj doprinos ovom forumu, zavrsio sam s tim. Pisacu kad mi se bude pisalo, a da gubim vreme (zivce nisam nikad gubio posti me nista preko slova ni ne pogadja previse) mi vise ne pada na pamet. Imate majstora teoretskog youtube znanja, sto bih ja drobio bzvz neke nebitne stvari.

Nidza je doneo odluku i pravi budalama sve ovde koji hove da mu pomognu. Sta god mu se napise on pokopa glupim argumentom i otprilike samo stavlja engleske testove i negira sve sto mu ne odgovara.

Bez zelje da uvredim bilo koga, spadam u 5 najobjektivnijih clanova ovog foruma i ako na to neko reaguje kako reaguje, onda bih bio budala da dalje pomazem.
Poslednja izmena od AcaKayak u 10 Maj 2016, 17:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Dobro je, valjda vise necemo gledati trpanje sega mega likova u ozbiljne politicko ekonomske teme.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ne brini se, za to imam energije :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

AcaKayak napisao:
Laki021 napisao:Razumem, ovde su te naljutili, ali da napises mozda poredjenje u temi o F10?
Mogu samo da kazem da mogu svi da zaborave na moj doprinos ovom forumu, zavrsio sam s tim. Pisacu kad mi se bude pisalo, a da gubim vreme (zivce nisam nikad gubio posti me nista preko slova ni ne pogadja previse) mi vise ne pada na pamet. Imate majstora teoretskog youtube znanja, sto bih ja drobio bzvz neke nebitne stvari.

Nidza je doneo odluku i pravi budalama sve ovde koji hove da mu pomognu. Sta god mu se napise on pokopa glupim argumentom i otprilike samo stavlja engleske testove i negira sve sto mu ne odgovara.

Bez zelje da uvredim bilo koga, spadam u 5 najobjektivnijih clanova ovog foruma i ako na to neko reaguje kako reaguje, onda bih bio budala da dalje pomazem.

E ebaj ga, to ti je bezveze. OK, nidza je odlucio da je Jaguar najbolji to nam je svima jasno od pocetka, ali pravi testvoi i utisci iz voznji su upravo ono sto ovom forumu u zadnje vreme dobrano fali. Meni su to i najinteresantnije teme ali ih ima malo, zato sam i pisao o vecini interesantnih kola koja sam vozio... Napises sta imas pa ko se slozi slozi, ko ne, ne mora.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Pa naravno da ih fali kad se u isti rang stavlja to I youtube teoretsko prakticno znanje. Kad je vec tako, onda gledajte na youtubu I to je to. Jeste da ce neki da ispastaju zbog nekih drugih, al Boze moj, I ja ispastam zbog 48% Srba koji glasaju za Vucica, takav je zivot.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

AcaKayak napisao:
Laki021 napisao:Nidza je doneo odluku i pravi budalama sve ovde koji hove da mu pomognu. Sta god mu se napise on pokopa glupim argumentom i otprilike samo stavlja engleske testove i negira sve sto mu ne odgovara.
Ja sam spreman da ulozim jednu "crvenu" na to da nema trika da pazari Jaguara i da samo pali masu :djavo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

I ja mislim da ga nece kupiti i da je prica na nivou mene i kupovine gtra kog kupujem vec tri godine.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ja sam se stvarno nadao da kupis gtr-a.
A ti me, ti me izneveri.

Sent from my SM-N9005
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Laki021 napisao:
AcaKayak napisao:

E ebaj ga, to ti je bezveze. OK, nidza je odlucio da je Jaguar najbolji to nam je svima jasno od pocetka, ali pravi testvoi i utisci iz voznji su upravo ono sto ovom forumu u zadnje vreme dobrano fali. Meni su to i najinteresantnije teme ali ih ima malo, zato sam i pisao o vecini interesantnih kola koja sam vozio... Napises sta imas pa ko se slozi slozi, ko ne, ne mora.
Dzaba, ja kucam 45 minuta post o utiscima i trudim se da se svega tacno prisetim i napisem sto vise detalja, a post prodje kao da sam napisao da mi je lepa boja na automobilu.
Slabo ovde ima pravog interesovanja za automobile.
Koliko znam Acu, utisak bi mu bio slican mom, ne moze neko da udje u onaj enterijer i da kaze kako je kvalitetniji od bilo kog nemackog rivala, moze smao da predje preko toga i da kaze da mu ne smeta, kao ja sto bih presao, jer mi je pored toga, najgotivniji auto u tom segmentu, jedino kada sam seo u novu E klasu, totalno me je ostavila bez teksta, dok mi je novi XF nekako previse generican.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Sebek, pa I ja se nadam ali su se neke stvari promenile, pre svega to sto ne znam gde cu ziveti za godinu dana. Ako se vratim iz Londona ovde da radim s calom I da imam neku sigurnost onda cu verovatno kupiti tako nesto, a ako ostanem napolju da gradim karijeru (sto ce se verovatno desiti, jer trenutno ne vidim sebe nikako ovde posto imam veliku zelju za svojim poslom a nemam predstavu sta ovde da radim dok za napolje vec imam par ideja koje su zanimljive investitorima I skolskom startup timu), onda ce se to strpeti dok ne zaradim neke ozbiljnije pare.

Heroj, pa da, lepo kazem da ne treba pisati. Poslao mi je carov pp da mu napisem o autu posto je zainteresovan I rekao sam mu da se slazem sa tobom I napisao jos ponesto. Ti si napisao izuzetno kvalitetno poredjenje I krajnje objektivno I proslo je kao da nisi nista ni pisao, toliko o tome.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Pa nije bas proslo nezapazeno, samo sto pise u temi gde se to sto je napisao ne uklapa ono sto se ocekuje da napise pa se ignirise :) Ja nemam sta da dodam jer mogu samo da se slozim za enterijer.
A ti ces Aco ziveti u Cirihu, pazi sta ti kazem :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Meni ništa nije prošlo nezapaženo u ovoj temi. Nažalost, više može da se nauči o određenim ljudima na forumu, nego o automobilu o kome je reč.

Retkim ljudima čije sam mišljenje (o automobilu) dobio se zahvaljujem.

@Delija, može samo da se desi da ne kupim ništa iz segmenta, jer kinta za ovakav auto vazda može da se iskoristi efektnije. Zasad imam najvažniju stvar za Džega - pouzdan i kvalitetan servis, a što više informacija prikupljam, sve mi se više sviđa. Možemo i da se složimo da je po određenim parametrima F10 bolji auto, ali to je nerelevantno kad mi se ne dopada. Zapravo mislim da su svi spomenuti automobili u temi veoma dobri, i previše dobri za moje potrebe. Iz tog ugla je nemoguće napraviti grešku u segmentu.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Džeg će se voziti samo po BG?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori