Laki021 napisao:AcaKayak napisao:Laki021 napisao:Razumem, ovde su te naljutili, ali da napises mozda poredjenje u temi o F10?
Jel bi to bilo u redu

Mogu samo da kazem da mogu svi da zaborave na moj doprinos ovom forumu, zavrsio sam s tim. Pisacu kad mi se bude pisalo, a da gubim vreme (zivce nisam nikad gubio posti me nista preko slova ni ne pogadja previse) mi vise ne pada na pamet. Imate majstora teoretskog youtube znanja, sto bih ja drobio bzvz neke nebitne stvari.
Nidza je doneo odluku i pravi budalama sve ovde koji hove da mu pomognu. Sta god mu se napise on pokopa glupim argumentom i otprilike samo stavlja engleske testove i negira sve sto mu ne odgovara.
Bez zelje da uvredim bilo koga, spadam u 5 najobjektivnijih clanova ovog foruma i ako na to neko reaguje kako reaguje, onda bih bio budala da dalje pomazem.
E ebaj ga, to ti je bezveze. OK, nidza je odlucio da je Jaguar najbolji to nam je svima jasno od pocetka, ali pravi testvoi i utisci iz voznji su upravo ono sto ovom forumu u zadnje vreme dobrano fali. Meni su to i najinteresantnije teme ali ih ima malo, zato sam i pisao o vecini interesantnih kola koja sam vozio... Napises sta imas pa ko se slozi slozi, ko ne, ne mora.
Dzaba, ja kucam 45 minuta post o utiscima i trudim se da se svega tacno prisetim i napisem sto vise detalja, a post prodje kao da sam napisao da mi je lepa boja na automobilu.
Slabo ovde ima pravog interesovanja za automobile.
Koliko znam Acu, utisak bi mu bio slican mom, ne moze neko da udje u onaj enterijer i da kaze kako je kvalitetniji od bilo kog nemackog rivala, moze smao da predje preko toga i da kaze da mu ne smeta, kao ja sto bih presao, jer mi je pored toga, najgotivniji auto u tom segmentu, jedino kada sam seo u novu E klasu, totalno me je ostavila bez teksta, dok mi je novi XF nekako previse generican.