Sent from mTalk
Mislio sam da drugacije ne mozeMartin napisao:@dgajic
Šta da ti kažem, osim - svaka čast.![]()
Ipak je to fina svota novca samo za gradnju i papirologiju.
Verovatno behaton, mislim da ide oko 20e/m2 sa postavljanjem i materijalom. Nisam samo siguran za one staze oko kuce, da li da betoniram ili behaton - ali sam ulaz ce biti behaton. Ono sto pokusavam je da dobijem dozvolu da napravim nadstresnicu/garazu za dvoje kola odmah do ulice, tu gde stoje kola ali unutra naravno. U urbanizmu kazu da moram na dnu parcele, a meni to ne odgovara, em treba cistiti sneg, em bi nazad da mi bude zelenilo. Videcemo, nisu mi objasnili zasto mora nazad u smislu da se pozovu na neki urbanisticki plan ili slican propis, moracu juriti neku vezu izgleda. Ima i ograde da se uradi preko 40m, tu sam gledao neke dekorativne betonske blokove - to mi deluje najbolje resenje...tako da da ima da se radi jos dosta.Da li imaš u planu da betoniraš dvorište? Danas se dosta ljudi odlučuje za popločavanje placa behatonom....
Ovo su i meni govorili neki koji su zidali. Dosta neprakticno, em sto ti staze zauzmu veliki deo placa, em sto nije blizu ulice.dgajic napisao:U urbanizmu kazu da moram na dnu parcele,
Koliko otvora ima na kuci? Ne slaze mi se velicina objekta sa cifrom uopste?dgajic napisao:
Tek me cekaju zanimljive stvari, koje mogu jeftinije:
- stolarija, PVC rehau sa kvalitetnim staklima 6500e
Imam jedan otvor od 5.5m sirine u dnevnoj sobi gde sam bio rad da stavim staklo, inicijalno sam hteo 2 klizna krila svako sirine oko 2.70m. Takvo staklo sa odgovarajucim termo karakteristikama je jako skupo, recimo alumil s700 klizni sistem sa takvim staklom je preko 5k evra. PVC, isto Rehau, ali podeljeno na 4 dela, sa jednim kliznim vratima je oko 2200e, tako da cu ici sa tim.superboss napisao:Koliko otvora ima na kuci? Ne slaze mi se velicina objekta sa cifrom uopste?dgajic napisao:
Tek me cekaju zanimljive stvari, koje mogu jeftinije:
- stolarija, PVC rehau sa kvalitetnim staklima 6500e