B klasa kosta 4.000 manje ovde nego u DE pa mi je to neki reper.
A pored standardne opreme meni nista vise ne treba. Mozda jedino 550 eura doplate za MB audio 20 posto u B ide kao standard a u a NE

Onda je imao siber... On mi rece elektricni krov... Ja sam mislio da ima panoramu... Nismo isprobavali na 5 stepeni stvarno... U svakom slucaju,lepo stoji na belom automobilu...Ji 4Tze napisao:ali nema Accord sa panorama krovom(exec. je sa šiberom) i razlika nije prevelika između AT i MT do 100ke, svakako ne 2s. Možda nije stis'o pedalu lepo
kod tog motora je zapravo loše što od poslednje VTEC faze do blokade ima samo 1200 obr/m...
Moguce je da postoje razlike u detaljima...to nisam zagledao.Laki021 napisao:Samo bih napravio malu digresiju, BMW 1 ipak ima malo losiji kvalitet zavrsne obrade enterijera nego serija 3.
Dobar drug mi ima 120d 2006 u fullu pa smo poredili direktno. Odlican auto u svakom slucaju.
Donekle si u pravu ali ni izbor novog auta ne ide tako brzo, posebno ako ne znas sta hocesAleksandar194 napisao:Brate, prodaj ti prvo Astru, posle ćeš lakše...