K9 je imao nekih problema sa radilicom, ali ne znam tacno sta i valjda ne svaki primerak, nego kako se zalomi.veljabandit napisao:K7, K8 poslednji pravi... pa onda ova sranja koja su ista od K9 do L2.... al sto kazes, nekome je lep, nadje svog kupca...
Da li vas zanimaju motocikli?
Re: Da li vas zanimaju motocikli?
Umetnicko delo, mnogo mi se svidjaju cafe racer-i
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Triumph masina, dva cilindra + Norton ram = Triton, tata svih cafe racer-a 

------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
CB750 by MotoHangar

Gde na tim zujalicama sede suvozaci? 
Oni nekako strce.

Oni nekako strce.
Pa nema svaki motor mesto za suvozaca, ali postoje razne improvizacije, sedista koje se postavljaju samo privremeno na vakum, zadnji delovi repa koji se okrecu pa je sa jedne strane plastika a sa druge sundjer za suvozaca...
Inace uopste ne uzivam kad vozim suvozaca. Jedno vreme mi je zena bila suvozac i isli smo zajedno na par putovanja motorom, bilo je nama prelepo ali ne mogu reci da mi je sama voznja bila veci uzitak nego kada sam sam na motoru.
Inace uopste ne uzivam kad vozim suvozaca. Jedno vreme mi je zena bila suvozac i isli smo zajedno na par putovanja motorom, bilo je nama prelepo ali ne mogu reci da mi je sama voznja bila veci uzitak nego kada sam sam na motoru.
Kad na nekom od tih sportaka vidim dvojicu a ovaj iza još bude neki krupniji,izgledaju mi kao cirkus. Kao neke bube u činu parenja.
t
t
- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
evo jedne pozerske, 458 bicolore, ide mi rodjendan tako da ko hoce da mi kupi moze ovaj ili crni...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Mogao bi da napises nesto vise i o motoru koji vozis, neko kratko predstavljanje 

Je l' ovo neki hipsteraj ili ga vole ljubitelji motorcikala? Ako ga vole - zasto ga vole?

Poslato sa Tapatalk-a
Zašto ti voliš HH?
Lifestyle jbg
Lifestyle jbg

Pa mogu da ti napisem celu stranu zasto volim HH. Ovaj motor nije lep (aj' nekome jeste), nije brz a nije ni udoban. Sedis bukvalno kao na klupi u parku, tockovi se zakrecu 15 stepeni (lupio sam ali mogu da proverim) i svasta nesto jos.
Ja sam iskreno pitao, ako je hipsteraj - OK, postujem, a ako ga vole ljubitelji motorcikala zanima me zbog cega ga vole. Ono sto sam video jeste da ima rucno radjenih delova, kapiram da verovatno ima neku kolekcionarsku vrednost, samo mi je koncept totalno nejasan.
Poslato sa Tapatalk-a
Ja sam iskreno pitao, ako je hipsteraj - OK, postujem, a ako ga vole ljubitelji motorcikala zanima me zbog cega ga vole. Ono sto sam video jeste da ima rucno radjenih delova, kapiram da verovatno ima neku kolekcionarsku vrednost, samo mi je koncept totalno nejasan.
Poslato sa Tapatalk-a
- veljabandit
- Banned
- Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
- Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC
Hipsteraj je svuda oko nas a zaziveo je jer je previse onih bez mozga koji se pecaju na sve sto im se servira.
Ovaj koncept motora je cafe racer, ima dugu istoriju i razlog zasto je nastao pa i izgleda bas tako kako izgleda, dakle sa svrhom.
Odlican je ovaj sa slike, vidim dosta vrhunske opreme
Ovaj koncept motora je cafe racer, ima dugu istoriju i razlog zasto je nastao pa i izgleda bas tako kako izgleda, dakle sa svrhom.
Odlican je ovaj sa slike, vidim dosta vrhunske opreme

------------------------------