Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Grčka

Post od Velja »

Treba imati u vidu da dosta tih paradajz turista žive u poljoprivrednim domaćinstvima gde se hrana ne kupuje i ima je kvalitetne u izobilju. Oni su navikli da se svakog obroka oleše od mesišta, pa bi na moru pocrkali od gladi kada ne bi bilo tako.
Nije da ih pravdam, ali njima nije ušteda par desetina evra nego mnogo više. Kući je imaju džabe, a dole bi je podosta platili.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ji 4Tze napisao:Hans, razmišljaš na pogrešan način. Nije maj već skoro juni :)
Kupaju se i igraju u pesku. Samo su u vodi češće a kraće.
Lagomandra Beach, još je i apartman renoviran, milina :)
Ako mogu da se kupaju onda nema problema.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ja odoh 28. jula do Sitonije, zimogrižljiv sam i mrzim ladno more. :D

TT
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Jes 'ladno je :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
miroslavm
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2014, 23:18

Post od miroslavm »

Ja idem treceg jula nasao karte po 130 evra sa prtljagom 23 kg, sto je dosta dobro za spic
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Vi što ste non stop po Grčkoj...recite mi za koliko se može nači neki dobar smeštaj krajem avgusta na nekom pristojnom mestu. Ne treba luksuz, ali pod milim nebom isto ne treba :mrgreen:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Dobar smeštaj je individualna kategorija. Halkidiki od 30tak može pristojan porodični apartman do oko 100tke za baš dobar uz more sa pogledom na more i svojom plažom ispred.

Tapatalk
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Znam da je vrlo individualno, zato me zanimaju neke prosečne cene. Zanimaju me cene za manje apartmane, studie za dve osobe. Znači od 30 e za apartma pa nadalje?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Iz mog iskustva na Sitoniji za 30 teško, pre za 45-55, ako tražiš nešto bolje i na boljoj lokaciji. Za 100 je već sa 4 kreveta, a to ti ne treba pretpostavljam.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Za 30 teško da ćeš naći apartman, možda u nekoj pred ili post sezoni, obično su u pitanju studia. Evo ja od 28. jula do 8. avgusta (11 noći) plaćam 420€ za nas četvoro, dakle malo manje od 40€ po noći. U pitanju je manji četverokrevetni studio, mesto Paralia Sykia, Sithonia, Halkidiki.

TT
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

I ja verovatno ove godine prvi put idem kolima za GR, skoro sigurno se ide negde na prste. Sitonija je najverovatnija opcija, drugar je bio, bilo mu ekstra, a blizu je. Udjem da pogledam malo po forumu,znam da imamo temu grčka, kad ono 270 strana. U startu sam se smorio :mrgreen:
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Saša napisao:Za 30 teško da ćeš naći apartman, možda u nekoj pred ili post sezoni, obično su u pitanju studia. Evo ja od 28. jula do 8. avgusta (11 noći) plaćam 420€ za nas četvoro, dakle malo manje od 40€ po noći. U pitanju je manji četverokrevetni studio, mesto Paralia Sykia, Sithonia, Halkidiki.

TT
Pa i 40 50 e nije puno, Hrvatska je skuplja, ali je i dosta bliža tako da sam u dilemi...a termin je zadnja nedelja avgusta i prva septembra...

I ne, ne treba mi 4 ležajeva, samo za dve osobe me zanima.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Morate da odlučite na kakav odmor idete. Sitonija je penzija, odnosno mame i tate sa malom decom. Pogotovo u tom terminu. Na Kasandri možda ima 2 mesta sa nekim provodom.
Ali ako tražite toplo more, lepe plaže i borovinu, onda Sitonija itekako ima šta da ponudi pored CRO.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Pa to je to što tražim, toplo more borovinu i lepe plaže...druga opcija je Hvar, ali utisci su tako različiti da nemam pojma kome da verujem a ne znam nikog lično, da bi bio tamo
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Pa naravno, zato i idemo tamo. Deca mi imaju (skoro) 6 i 11 godina i sve što tražimo je toplo more, lepe plaže, mir i tišinu. Ne interesuju nas nikakvi provodi i izlasci. Miran porodični odmor, kupanje i uživanje. :) Sitonija i kraj u koji idemo (evo već četvrti put) su za nas zato idealni, nije predaleko, nije skupo a more, plaže i priroda fantazija. I još uvek nema gužvi kakve su redovne na prvom "prstu". :)

TT
Odgovori