Grčka
Re: Grčka
Treba imati u vidu da dosta tih paradajz turista žive u poljoprivrednim domaćinstvima gde se hrana ne kupuje i ima je kvalitetne u izobilju. Oni su navikli da se svakog obroka oleše od mesišta, pa bi na moru pocrkali od gladi kada ne bi bilo tako.
Nije da ih pravdam, ali njima nije ušteda par desetina evra nego mnogo više. Kući je imaju džabe, a dole bi je podosta platili.
Nije da ih pravdam, ali njima nije ušteda par desetina evra nego mnogo više. Kući je imaju džabe, a dole bi je podosta platili.
Ako mogu da se kupaju onda nema problema.Ji 4Tze napisao:Hans, razmišljaš na pogrešan način. Nije maj već skoro juni
Kupaju se i igraju u pesku. Samo su u vodi češće a kraće.
Lagomandra Beach, još je i apartman renoviran, milina
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Za 30 teško da ćeš naći apartman, možda u nekoj pred ili post sezoni, obično su u pitanju studia. Evo ja od 28. jula do 8. avgusta (11 noći) plaćam 420€ za nas četvoro, dakle malo manje od 40€ po noći. U pitanju je manji četverokrevetni studio, mesto Paralia Sykia, Sithonia, Halkidiki.
TT
TT
I ja verovatno ove godine prvi put idem kolima za GR, skoro sigurno se ide negde na prste. Sitonija je najverovatnija opcija, drugar je bio, bilo mu ekstra, a blizu je. Udjem da pogledam malo po forumu,znam da imamo temu grčka, kad ono 270 strana. U startu sam se smorio 

Pa i 40 50 e nije puno, Hrvatska je skuplja, ali je i dosta bliža tako da sam u dilemi...a termin je zadnja nedelja avgusta i prva septembra...Saša napisao:Za 30 teško da ćeš naći apartman, možda u nekoj pred ili post sezoni, obično su u pitanju studia. Evo ja od 28. jula do 8. avgusta (11 noći) plaćam 420€ za nas četvoro, dakle malo manje od 40€ po noći. U pitanju je manji četverokrevetni studio, mesto Paralia Sykia, Sithonia, Halkidiki.
TT
I ne, ne treba mi 4 ležajeva, samo za dve osobe me zanima.
Morate da odlučite na kakav odmor idete. Sitonija je penzija, odnosno mame i tate sa malom decom. Pogotovo u tom terminu. Na Kasandri možda ima 2 mesta sa nekim provodom.
Ali ako tražite toplo more, lepe plaže i borovinu, onda Sitonija itekako ima šta da ponudi pored CRO.
Ali ako tražite toplo more, lepe plaže i borovinu, onda Sitonija itekako ima šta da ponudi pored CRO.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa naravno, zato i idemo tamo. Deca mi imaju (skoro) 6 i 11 godina i sve što tražimo je toplo more, lepe plaže, mir i tišinu. Ne interesuju nas nikakvi provodi i izlasci. Miran porodični odmor, kupanje i uživanje.
Sitonija i kraj u koji idemo (evo već četvrti put) su za nas zato idealni, nije predaleko, nije skupo a more, plaže i priroda fantazija. I još uvek nema gužvi kakve su redovne na prvom "prstu". 
TT

TT